Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Bildiğini okuyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün kişisel yaşamınızda bir yenilik olabilir. Bir süredir bekarsanız, mükemmel biriyle görüşebilirsiniz. Bu harika insanla özel bir akşam planlayabilirsiniz. Onu lüks ve şık bir yerde ağırlayın. Akşam yemeğine çıkın ve bir müzikal konsere katılın. Veya sofistike bir kafede cappuccinonuzu yudumlayarak vakit geçirin. Bu kişiyi daha iyi tanımaya çalışın.

Disiplin ve sorumluluk bugünü yönetenler olacak. Görevlerinizin çerçevesinden çıkmaya çalışırsanız, anında azarlanacaksınız. Bugün herhangi bir deney tolere edilmeyecektir. Bunlar iyi bir sebep için ama. Eğer gelecekle barışmak istiyorsanız, önce buna değecek kadar ciddi olduğunuzu kanıtlamanız gerekir.

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

Eğer bir süredir anaakım olmayan felsefi ve dini fikirler ilgili çekmekteyse, günün enerjileri bu ilgi alanını eyleme dökmek için muhteşem bir zaman olduğunu söylüyor. Neden astroloji, yoga veya Sanskrit dersi almıyorsun? Bu alanlardan biri hoşuna gidebilir, hiç olmazsa şimdilik.Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikir farklılıkları, tarafları zedelemenin aksine; zengin ve çekici bir diyalog yaşanmasına sebep olabilir. Senle aynı görüşte olmayan birine karşı agresif tavırlar takınmana zaten hiç gerek yok. Herkesin kendi bakış açısına sahip olmasına sıcak bak ve onları anlamaya çalışırkenki süreçte öğrendiklerine odaklan.

22 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün ilk yarısı Balık burcunda hareket ediyor. Merkür ve sonrasında Güneş ile oluşturduğu pozitif açılar sayesinde bugün olumlu haberler alabilirsiniz. Akademik hayatınızda başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Ay, 11:34-13:02 aralığında ise boşluğa giriyor. Saat 13:02'de ise Ay, Koç burcuna geçiyor. Günün ikinci yarısı kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Hırslı davranıp geri planda kalmazsanız güzel gelişmeler karşınıza gelecektir.

22 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bildiğini okuyorsun!Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, kuracağın iletişim sayesinde işlerini büyütebilir, yurtdışı bağlantıları kurabilirsin. İşlerin konusunda bugün bildiğini okumaya niyetlisin. Kuralları artık kendin koymak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin işiyle yahut kişisel yetenekleriyle ilgili yaşanacak gelişmeyi kutlayabilirsiniz. Evli bir Yengeç burcuysan, maddi harcamalardaki iniş çıkışlar aranızda tartışma konusu olabilir. Ailenin sorumlulukların hakkında seni eleştirmesine pek kulak asmasan da aklının bir köşesine yerleştirmeyi de ihmal etmiyorsun. Belki de düzene girmenin tam zamanı.

22 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelikve sorumluluklarınızla ilgili önemli iletişimler kurmanız ve görüşmeler yapmanız gerekebilir. Yalnız fazlaca iyimser yaklaşımlar bazı önemli noktaları atlamanıza sebebiyet verebilir dikkat!

22 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni insanlar, yabancılar ya da öğretmen figürü gibi olanlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Yabancılardan güzel fikirler alabilirsiniz. İlhama açık bir gündesiniz.

22 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyfinizi kaçıran durumlara karşı gerekli tavrı sergileyebilmeniz önem kazanacak. Daha iyi hissetmek için iyi düşünün ve pişman olmayacağınız şekilde kararlar alın.

22 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Faturalarve kredi kartı ödemeleri gibi şeylerin kendi istekleriyle ortadan kalkacağını ümit etmek iyi bir şey değil. Finansal anlamda bütçenize destek olacak, ek gelir getirecek neler yapabilirsiniz, gözden geçirmenizde fayda var.

22 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik endişeler duyabilirsiniz. Üzerinizde hissettiğiniz baskılar yüzünden gerilim içine girmeniz mümkün. Sevdiğiniz, ihmal edildiğini düşünebilir. Ona biraz daha ilgi göstermeye çalışın. Gizli aşk maceraları size çekici gelebilir. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya çalışın.

22 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Korktuğunuz başınıza gelmeyecek merak etmeyin. Maddi anlamda güzel haberler alacak ve çok rahatlayacaksınız. Haftaya duygusal olarak güçlü bir başlangıç yapıyorsunuz. Aldığınız haberler de özgüveninizi yerine getirecek. Aileniz genişliyor, yeni üyeler katılıyor olabilir. 

22 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Diğer zamanlarda zor olduğunu düşündüğünüz değişiklikleri yapın. Doğru olanı yapmak için disiplin ve iradeniz var. Artık gösterişli değilsiniz, ama yaptıklarınız gelecek için güçlü bir temel bırakır. Siz nasıl tutumlu olmanız ve aynı zamanda ilerlemeniz gerektiğini iyi biliyorsunuz.

22 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 18' 07" R
Ay
Başak
15° 22' 55"
Merkür
Koç
17° 17' 46"
Venüs
Koç
18° 10' 53"
Mars
Balık
21° 41' 18"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 11"
Satürn
Balık
15° 36' 14"
Uranüs
Boğa
21° 45' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 39"
Lilith
Başak
22° 11' 03"
True Node
Koç
15° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:25

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>