Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kafa Karışıklığı Yaşıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 50%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, aşk bugün size tamamen beklenmedik bir şekilde ve tamamen üzüntülü ruh halinizden çıkarabilir. Bir kitapçıda ya da kafede sıradayken arkanızda duran kişiyle tanışabilirsiniz ancak nerede karşılaşırsanız karşılaşın çok dikkatli olun. Yavaş ve dikkatli hareket edin. Korku ve güvensizlik yaşatmadan bu kişiyi iyice tanıyın.

Yaratıcılığın bugün çılgın atıyor. Bu durum sizin için oldukça yeni, bu nedenle bu aşırılık ile ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Peki ya çözüm? Her şeyi yapın! Sabah resim yapın, öğleden sonra yazın ve alacakaranlıkta fotoğraf çekin. Muhtemelen sonuçlara şaşıracaksınız. İyiçıkarıyorsunuz ve böyle bir dışa vurumun iyileştirici özellikleri çok büyük. Gerçekten, söyleyecek çok şeyiniz var - hiç konuşmasanız bile.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Kaçamayacağın bir zihniyetin içine sıkışmış olabilirsin. Kökleri günümüzün gerçekliği yerine geçmişin fantezisine gömülü fikirleri temel alarak eyleme geçmemeye çalış. Duyguların senle oyun oynuyor olabilir, ayrıca kaderini gerçekleştirmek yerine daha çok egonu besleyen bir hayale kapıldığını fark edebilirsin. Motivasyonlarını sorgula. Enerjini başka yerlere yöneltmenin daha iyi olabileceğini görebilirsin.Bugün seni yavaşlatmak isteyen biri veya bir şey olabilir. Belki de bu, yapman gereken şeyin tam da yavaşlamak olduğuna dair bir işarettir. Sadece kanepene kurulup hiçbir şey yapmama dürtünü engelleme. Bugünü pilini şarj etmek için değerlendir. Sıcak bir banyo yap. Kişisel eşyaların ve güvenliğin senin için şu an çok önemli. Hayatın sana sunduğu güzelliklerin tadını çıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş başkalarına geldiğinde, koruyucu biri olup çıkıveriyorsun. Bugün birini kanatlarının altına alabilirsin. Bir proje konusunda ekstra yardıma ihtiyacı olan biri olabilir. Belki gerekli açıklamaları ve yardımları sen yapabilirsin. Ya da bir arkadaşın kişisel bir yardım talep edebilir. Çocuklarına bir süre bakabilir veya bazı işlerini görebilirsin.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerekli ve ihtiyaç odaklı harcamalar yapabilirsiniz. Özgüveninizin arttığı, kendinizle ilişkinizi iyileştirdiğiniz bir gün olabilir. Beklentileriniz ve istekleriniz konusunda daha kararlı, ısrarcı olabilirsiniz. İnatçı yanınız öne çıkabilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla daha fazla iletişim halinde olacağın bir gün seni bekliyor. Yapmak istediğin değişimler için tam zamanı diyebileceğin bir gündesin. Yaşam alanınla ilgili düzenlemeler bugün karşına gelebilir. Harcamalarının artış göstermesi, ilerisi için düşündüğün planların gecikmesine neden olabilir. Yalnız bir Yengeç burcuysan, eski sevgilinden gelen mesajlar kafanı karıştırabilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa mesafeli seyahat planları yapabilirsiniz. Günü kendinize ayırarak stres atmak size iyi gelecek ve ruhunuzu hafifletecektir. Alternatif olarak bu boşluktan istifade edip uzun süredir ertelediğiniz işleri bitirebilir ve günü verimli değerlendirebilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gün içinde bu durum sizin yorulmanıza neden olabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge de kalmanızı sağlayacak uğraşlara yönelmek size iyi gelecektir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi emin olmadığınız güvensiz bir noktada hissedebilirsiniz ancakkonusunda başarılarınıza başarı katabileceksiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birine söylemek istediğiniz fakat nasıl söyleyeceğinizi bilemediğiniz konularda harekete geçmek için uygun bir zaman. Önünüzdeki süreçte iletişimlerde iyi niyetinizi ve samimiyetinizi aktarmanız daha kolay olacaktır.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kincilik yönleriniz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış biçimi içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde karşınızdaki kişiye, diplomatik ve iğneleyici bir şekilde dersini vermek isteyebilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve kafanız karışacak. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz. Bu konuda uygun kişilerle bir arada çalışmak isteseniz bile, çevresel koşullar olumsuz gelişebilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 14' 59" R
Ay
Başak
14° 45' 05"
Merkür
Koç
17° 19' 15"
Venüs
Koç
18° 06' 55"
Mars
Balık
21° 38' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 27"
Satürn
Balık
15° 35' 55"
Uranüs
Boğa
21° 45' 39"
Neptün
Balık
28° 34' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 28"
Lilith
Başak
22° 10' 42"
True Node
Koç
15° 37' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:08

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>