Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yüzleşmeler Başlıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 20%

Sevgiliniz bugün meslektaşlarıyla bazı küçük kişilik çatışmaları yaşıyor olabilir ve bu nedenle size oldukça uzak ve meşgul görünebilir. Sorun her neyse yarın iyi geçebilir, ancak onu rahatlatmak kolay olmayacak. İhtiyacı olursa yanında olduğunuzu açıkça belirtin, sonra oturup bir kitap okuyun. Bu olayı yalnız kalarak atlatabilir.

Yaklaşık iki hafta önce, kariyer planlarınızın bazılarına yeni bir boyut eklediniz. Bugün, bu planların hayata geçmesi için sıkı çalışmaya başlama zamanı. Buna emin olabilirsiniz! Her şeyi mümkün olduğunca verimli bir şekilde yapmak için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. Bugün verdiğiniz kararlar, kariyerinizde bazı uzun vadeli etkilere neden olabilir.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Bir süredir ulaşmak istediğin hedeflerine odaklanmalısın. Günün açıları, ne istediğine karar vermek ve hedeflerin konusunda farkındalığı arttırmak konusunda sana destek oluyor. Kendin için koyduğun her bir hedef disiplin, enerji ve tutku gerektiriyor. Hedeflerini yaz ve ara sıra notlarına dön bak. Bu başarıya giden ilk adım olabilir!Bugün insanlar size karşıymış ve her dediğinizi kulak ardı ediyorlarmış gibi hissedebilirsiniz. Belki de bu sizin konuşanı gerçekten dinleyememe sorununuzun bir yansımasıdır. Büyük resme bakın ve gözlerinizi açıp çevrenizde olup biteni görün. Zaman zaman sırf kendinize odaklanmak yerine topluluk düzeyinde bir şeylere dahil olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanların temposu sizi bir köşede kalmaya zorlayabilir. Gezegensel enerjiler insanları hızlı olmaya itiyor olabilir. Sabahtrafiğinde dikkatsizlik edebilecek sabırsız sürücülere karşı tedbirli olun. Bugün telefonunuz susmamacasına çalarken, insanlar sürekli çalışmanızı bölüp size sorular sorarken sabırlı olmaya gayret edin. Telefonun fişini çekip kapınızı kapatmadıkça odaklanmak epey zor olabilir!

23 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.16'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar güne dair planlarınızda değişiklikler olabilir. Çevrenizdeki kişilerin etkisinde kalmaya dikkat etmeli, ilişkilerle ilgili kritik karar ve konuşmalardan kaçınmalısınız. Bu saatten sonra ise aşk hayatında ve çocuklarla ilgili konularda şaşırtıcı, beklenmedik durumlar oluşabilir. Sürprizler gelebilir.

23 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte aldığın bazı kararlarla yeniden yüzleşmen gerekecek. Uzun zamandır teklif beklediğin kişiye karşı duygusal olarak soğuma hissedebilirsin. Akşamüzeri ummadığın akrabalarını ansızın kapında bulmak şaşırtabilir. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan yemek ve uyku düzenleri ile ilgili yeni planlamalar yapabilirsin.

23 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınıza sistemsel ölçü belirlemiş olabilirsiniz. Hayattan kopuk yaşamak sizlere olumsuz yansıyacaktır. Hayatınızı idame ettirebilmek için belli koşulları göz ardı etmemelisiniz. Ölçülü davranmayı öğrenmeniz gerekmektedir.

23 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için daha iyi olacaktır.

23 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal gücünüzü başkalarına ilham verip eyleme geçirmek için kullanın. Erkeklerle ilişkiler tercih edilmektedir.

23 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bir tür can sıkıcı sorunla karşı karşıyasınız ancak bu, onları görmezden gelebileceğiniz anlamına gelmez! Bu işin her ayrıntısıyla ilgilenirseniz, her şeyi yeniden yapmak zorunda kalmazsınız.

23 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Kova burcuna giriş yapacağı 15:16'ya kadar Oğlak burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde veortaklıklarınızda karşılaştığınız problemler çözümsüz kalabilir. Ay'ın Kova burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Önümüzdeki birkaç günü kredilerinizi ve borçlarınızı gözden geçirmek için değerlendirebilirsiniz. Güneş'in Akrep burcuna girişi ile aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konuların ön planda olacağı 1 aylık döneme giriyorsunuz.

23 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

23 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş'in bugün Akrep burcuna ilerlemesiyle birlikte bir aylık yeni bir dönem başlıyor ve bu dönemin ana temasında aşk ve sevgi konuları var. Tutkularınızın ve yüreğinizin sesinin peşinden gitme konusunda kendinizi çok daha motive, hevesli ve istekli hissedebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirebilirsiniz. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Bugün işinizde hata yapma olasılığınız yüksek. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olabilir. İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz, yakınlarınızdan destek isteyin. Sevgi duyduğunuz birinin ciddi hastalık haberi sizi üzecek.

23 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 20' 52" R
Ay
Boğa
07° 42' 36" R
Merkür
Koç
21° 18' 34"
Venüs
Boğa
09° 47' 37"
Mars
Koç
05° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 48"
Satürn
Balık
17° 10' 35"
Uranüs
Boğa
22° 45' 29"
Neptün
Balık
29° 06' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 16"
Lilith
Başak
24° 07' 46"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>