Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yorgunlukların Diniyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 10%
Sağlık 70%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, normalde sizin tipiniz olmayan birine karşı çok güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Zaten bir ilişki içindeyseniz, sevgilinizin daha önce hiç görmediğiniz aptalca (ve oldukça çılgın) bir tarafını görebilirsiniz. Bu biraz rahatısızlık verici olabilir, ancak sizi güldürecek de. Sürekli sevgiliniz hakkında yeni şeyler öğrenmek, aşkı çekici kılan şeylerden biri. Anın tadını çıkarın!

Kendinizi daha açık ifade etmek üzerine çalışmak sizin için iyi olacak. Geçmişte, çevreniz sizi sık sık ortada bırakıp bir şeyler için suçlamış olabilir. Görünüşe göre bakış açınız bulanıklaştı ve bağlılık hissiniz de azaldı. Bugün doğru ve yanlış hissinizi birbirinden ayırt etmek için ideal bir gün olacaktır.

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Darmadağın bir halde mi hissediyorsun? Bugün birbirinden farklı milyonlarca şeyi merak edebilirsin. Ailevi görevlerini üstlenecek kadar kuvvetli misin? Çekici misin? Önemli biri misin? Tabi ki bütün bu sorular kaygı yüklü hislerinin yansımaları. Endişelenme; önümüzdeki birkaç hafta daha stressiz geçecek.İçinize sinmeyen bir şeyler ya da birileri için kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamayın. Otobüs kaçarsa sorun değil, nasıl olsa bir sonraki yine gelir. Hedeflerinize ulaşmada dolambaçlı yolları seçmektense bildiğiniz yoldan gitmeniz çok daha etkili olacaktır. Emin olmadığınız kestirme yollara sapmamanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni ünlü filozof! Tamam, belki öyle olmayabilirsin, evet. Ama bugün kendini hayat hakkında oldukça felsefi hissedebilirsin. Elbette her zaman politika ya da din hakkında konuşmak kolay değil, özellikle teknik şeylerle daha çok ilgilenen insanlarla ama senin de bir bilgisayarın bir modemin var. Tüm chat odaları çocuklarla dolu değil. Bir süre etrafa bak belki senin gibi düşünen insanlar bulabilirsin. Farklı gruplarla iletişime geçmekten ve onların ilginç yorumlarını okumaktan keyif alabilirsin.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik planlamalar, eğitim ve kariyerle ilgili geleceğe dair görüşme ve toplantılar, efor ve çaba gündeminizde olabilir. İlahi adalet durumları önünüze gelebilir. Kalpten bir dileğiniz gerçekleşebilir. Gün içinde planlarınızı değiştirecek durumlar olabilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların arasında dolaşan senin hakkındaki söylentilere bir açıklı getirebilirsin. Ruhsal olarak yorgunluğunu dindiriyorsun. Evde daha çok vakit geçirmeye başlaman seni insanların sorunlarından uzakta tutuyor. Mutfak eksiklerini gidermek için hesaplı bir alışverişe çıkabilirsin.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizi yaparken duygusal duygu durumunuzu çevrenize yansıtıyor olabilirsiniz. Sizleri tanımayan kişiler sorunlarınızın olduğunu düşünüyor olabilir. Kendinize başkasının gözünden bakabilirseniz asıl problemi fark edebilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde akış içinde olmak daha kolay olacaktır.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediklerinize daha gerçekçi bir gözle bakabilirsiniz. Daha önce gitmediğiniz bir yeri keşfetmek ya da daha önce yapmadığınız bir şey yapmak size çok iyi gelecek.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu ilk günü ilham veren bağlantı ve temaslar kurmak için uygun bir gün olabilir. Farklı ve yenilikçi konularla ilgilenebilirsiniz. Karşınıza çıkan değişik kişilerden ufkunuzu açabilecek bilgiler öğrenebilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, benzerlikleriniz değil, farklılıklarınız daha iyi bir ilişki kurmanıza yardımcı olacak şeylerdir, bu yüzden kişilik çatışmasının tadını çıkarın. Bu durumda size yeni fırsatların nerede verildiğini görün.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcunda devam eden seyahati inançlarınızı ön plana çıkarıyor.Akşam saatlerinde etkili olacak Ay - Neptün kavuşumu sizi anlam arayışına itebilir. Din, felsefe ve inançlar konuları üzerine çalışarak bugünü değerlendirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuk, eğitim ve seyahatler konuları gündemde olacaktır.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde bulunduğunuz ilişkiden memnun değilsiniz ve partnerinizden ayrılmak istiyorsunuz. İş hayatınızda risk almaktan korkmayın. Hayattan ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz ve kararlı adımlar atıyorsunuz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu özel günde, sevgilinize, düşüncelerinizi daha iyi anlatın, bu imkana sahip olacaksınız. İlişkinizde saygı ve itibar sağlamak sizin için şimdi daha önemli olacak. Bugün hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünmeye başladınız. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün. Temkinli olun.

23 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 35" R
Ay
Koç
23° 45' 28" R
Merkür
Koç
20° 32' 13"
Venüs
Boğa
08° 37' 20"
Mars
Koç
04° 29' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 23"
Satürn
Balık
17° 05' 59"
Uranüs
Boğa
22° 42' 10"
Neptün
Balık
29° 05' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 09"
Lilith
Başak
24° 01' 26"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>