Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Başlangıçlar Olabilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2020, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 30%

Bilgiye olan açlığınız bugün ön planda olabilir. Tam burcunuzun insanı olarak, hayatta hep bir öğrenci gibisiniz. Yeni konular hakkında bilgi edinmeyi ve kendinizi yeni zorluklara daldırmayı seviyorsunuz. Şu anda, kariyerinizle ilgili bir konuya ilgi duyabilirsiniz. Belki fazladan bir eğitim almak için tekrar okula dönmeyi düşünebilirsiniz. Belki de kendi başınıza bir konuyu araştırıyor ve bu konuyla ilgili kitap ya da kayıtları inceliyor olabilirsiniz. Bugün yeni fikirleri tıpkı bir sünger gibi içinize çekin.

Bugün adım atmanız vearkadaşlarınızın daha iyi iletişim kurması için yardım etmeniz gerekebilir. Doğuştan liderlik yeteneklerine sahipsiniz ve bugün bunları kullanmak isteyebilirsiniz. Bazı meslektaşlarınız birlikte çalışmakta zorlanıyor olabilir. Sorumlulukları eşit olarak paylaşmıyor olabilirler. Onlara işbirliği ve takım çalışması sanatında rehberlik etmeniz gerekebilir. Bugün yapıcı olup, onlara yumuşak bir şekilde yön önermekten korkmayın. Rehberliğinizden yararlanacaklar.

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Başkalarının fikirleri seni kaygılandırmasın. İyi bir insan olmaya çalışıyorsun ve insanları memnun etmek için elinden geleni yapıyorsun. Fakat bazı insanlar gerçekten zor mutlu oluyor! Ebeveynin veya patronun seni eleştiriyorsa da bunu çok ciddiye alma. Kimsenin seni kontrol veya manipüle etme hakkı yok. Kendi kararlarını verip senin için doğru olduğuna inandığın yolu izlemen en önemlisi.Geçmişten gelen duygusal sorunlar bugünkü verimliliğinize ket vurabilir. Her zamankinden biraz daha alıngan olabilir, art niyetle söylenmemiş şeyleri hakaret olarak algılayabilirsiniz. Gücenmemeye çalışın. Eski meselelerle yüzleşip onları içinizden atmaya çalışın ya da bu konuyu daha sonra çözeceğinize dair kendinize söz verin. Ailenize ve arkadaşlarınıza karşı nazik olun. Günün sonunda daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinize sinmeyen bir şeyler ya da birileri için kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamayın. Otobüs kaçarsa sorun değil, nasıl olsa bir sonraki yine gelir. Hedeflerinize ulaşmada dolambaçlı yolları seçmektense bildiğiniz yoldan gitmeniz çok daha etkili olacaktır. Emin olmadığınız kestirme yollara sapmamanızda fayda var.

24 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kararsızlıklar, geçici kararlar öne çıkabilir; dış koşulların etkisinde kalabilirsiniz. İnsanların duygu ve düşüncelerinize önem verebilir, karşınızdakilerle ilgili ikilem içinde olabilirsiniz. Gün içinde keyfi hareket etme isteği, dalgınlıklar olabilir.

24 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motivasyonunu yüksek hissediyorsun. Uzun zamandır başlamak istediğin bir hobiye başlayabilirsin. Cilt bakımına önem veriyorsun. Arkadaşlarından bitkisel kozmetik ürün tavsiyesi alabilirsin. Ailenin akrabaları ile yaşadığı küslük son buluyor gibi. Bu durumdan sende hoşnutsun.

24 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz sizleri manipüle etmek için girişimlerde bulunabilir. Sizlerin gerçekleri göremeyişiniz ve güveninizi kullanarak size sert söylemlerde bulunmaları mümkün olabilir. Şu an yaşanılanlar sizler için olumsuz gibi görünse de dürüst kişiliğiniz zararsız şekilde atlatmanıza yardımcı olacaktır.

24 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili konular daha fazla gündeme gelebilir. Bazı işlerinizi yapılandırmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizdeki acele verilmiş kararlara dikkat etmenizde fayda var. Üstlerinize kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Akşam saatleri yeni şeyler öğrenmek için uygun zamanlar olmayabilir.

24 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal bakış açınızı kısa süreliğine bir kenara bırakıp realistik olmayı tercih edebilirsiniz. İş konusunda etik olmanız işinizin sürdürülebilir olması için çok önemli.

24 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapabileceğiniz derin ve ince değişiklikleri düşünün. Bununla beraber planınızı oluşturmaya başlayın ve sakın geç kalmayın.

24 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır.Din ve felsefe konularında araştırmalar yapabilirsiniz. Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 18:05 itibariyle kariyerinizle ilgili konular gündeminize taşınıyor. Önümüzdeki birkaç günyükünüz artacaktır, dinlenmeyi ihmal etmeyin.

24 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

24 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kısıtlamalardan kurtulun. Sizin küçük dirençlerle karşılaşarak bireysel planlarınızı uygulamak için fırsatınız var. Benzer hedefleri olan insanları bulun. Mevcut koşullardan yararlanmak istemeniz koşuluyla istediğinizi yapabilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki uçurum büyüyor. Bu da sizi karamsarlığa düşürdü. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Size rakip, hatta düşman sandığınız birisinin bir sıkıntınızda yardımı, sizi şaşırtacak ve utandıracak. Her ikinizi de başarıya götürecek, yeni bir arkadaşlık doğuyor. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışın. Önceki yıllarda geçirdiğiniz bir rahatsızlığınız tekrarlayabilir

24 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 43' 21" R
Ay
Koç
28° 14' 50" R
Merkür
Koç
20° 46' 46"
Venüs
Boğa
08° 59' 54"
Mars
Koç
04° 43' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 41"
Satürn
Balık
17° 07' 28"
Uranüs
Boğa
22° 43' 14"
Neptün
Balık
29° 05' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 09"
Lilith
Başak
24° 03' 28"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 06/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>