Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tepkilere Hazırlıklı Olmalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün kendi kafanı toparlamak aşk konularında yapacağın en iyi şey olabilir. Bazı şeyleri zorlamamak ve zamana bırakmak sana daha iyi gelebilir. Bu süre içerisinde kendi iç huzuruna odaklanabilirsin.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. İş çevrenizde bazı gelişmeler beklentilerinizden farklı olacaktır. Dikkatinizi bir konuya odaklamakta zorlanabilirsiniz ve ilginizi çekmeyecek konularla uğraşabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Hedefinize yönelik ciddi adımlar atmaya çalışacaksınız. Yeni girişimler için uygun bir günde değilsiniz.

Bugün maddi konularda harekete geçmen gerekecek. Düşündükçe ve bir adım atmadıkça para kaybedebilirsin. Özellikle faturalar ve ev masrafları ile alakalı hesabını dikkatli tutmalısın bugün.

Sahip olduklarına şükretmek, kendine vakit ayırmak ve zihnini boşaltmak, stresin vücuduna olan etkisinden kurtulmanı etkileyecek. Eğer kendini sürekli olarak gergin hissediyorsan bugün meditasyon gibi konulara odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşanacaklar seni duygusal anlamda yorabilir. Bazı olaylara duygusal tepkiler vermen kolaylaşabilir. Ancak ani tepkilerin ardından pişman olmamak için dikkatli olmalı ve kelimelerini özenle seçmelisin.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Biraz mütevaziliğin size iyi geleceği günler vardır, ve bugün o günlerden yalnızca bir tanesi. Bunun sebebi gezegenlerin samimiyet ve tevazu hakkında sizinle konuşacak olup, yüzeysellik ve sosyal popülaritenin sebep olacağı tuzaklardan uzak tutacak olmasıdır. Bugün kimin ya da neyin iyi ya da kötü olduğunu daha az önemseyeceksiniz. Burcunuz bugün insan olmanın daha derin mevzularını önemseyecek ve onlara tutkuyla yaklaşacak.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine vermiş olduğun sözleri yerine getirme hissi üzerindeki baskıyı arttırmış olacak ki unutkanlık seviyen arşa çıkmış durumda... Bunun sonucunda farklı tepkiler ile karşılaşabilirsin. Ekonomik anlamda kendini daha rahat hissedeceğin bir döneme giriyorsun. Bu konuda kaygılarının olmaması başka insanlar ile empati yapmana engel olabilir.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularınız ve davalarınız söz konusu olduğunda yaşadıklarınızın acısını doğru kullanmalısınız. Hakkınızı aramakla başka haklara saldırmak arasındaki çizgiyi ancak bu şekilde belirleyebilirsiniz. Amacınızı, önceliklerinizi unutmadan ilerleyin.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birçok konuda kafanızı karıştıran sorunlarla ilgilendiğiniz bir gündesiniz. Uzun zamandır çözmekte zorlandığınız temalar bugün duygusal olarak sizi zorlayabilir. Artık geçmişe olan ilginizi ve bağımlılığınızı bırakmalısınız. Bu yeni döneme arınmış bir şekilde başlamanızda yarar var. Ancak risk içeren gelişmelere dikkat etmelisiniz. Arkanızdan yapılacak dedikodular sizi kırabilir.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin istediği gibi biri olmak için çaba gösterseniz de buradaki ince çizgiyi kaçırırsanız ileride bu sizin için sorun oluşturabilir ya da sıkıcı gelebilir.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla iletişimin artabilir. Telefonlaşmalar yaşanabilir. Bu telefonlaşmalar bir süredir iletişime geçemediğin insanlarla arandaki özlemi dindirebilir. O yüzden iletişim kanallarını açık tutmalısın.

24 Nisan 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bakış açınızın biraz ışıltıya ihtiyacı olabilir. Olaylara daha karanlık bir mercekten bakıyor olabileceğiniz için, koşullar artık size diğerlerinden farklı görünebilir. Geçmiş deneyimler veya sadece yorgunluk, her şeyin gerçekte olduğundan daha kötü olduğunu hissetmenize neden olabilir ancak biraz öz bakım her şeyi tekrar yoluna sokabilir. Kendinize hak ettiğiniz özeni gösterdiğinizde, başka insanlardan da bunu beklemeye başlarsınız. Arkadaşlarınız size destek olmak için ulaşabilir, bu yüzden kendinizi izole etme tuzağına düşmeyin. Elbette kendi başınıza da bu durumu idare edebilirsiniz ancak bunu yapmak zorunda değilsiniz!

24 Nisan 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakınlarınızın sözlerine ve tavsiyelerine kulak verin. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Hayallerinizin peşinde koşmanız gerekecek. Bu dönemde özellikle daha fazla enerji sarf etmeniz gerekecek.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız hissedebilirsiniz. Yazmak ruhunuzu besleyecektir. Sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Sosyalleşebilir, topluluk-derneklerde yer alabilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

24 Nisan 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle birbirinizden uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor, ama artık dünyaya ayrı pencerelerden baktığınızı kabul edin! Fakat ılımlı bir tutum içinde olursanız kısa sürede olaylar tatlıya bağlanacak. İşinizdeki herkesi kendinizle bir rekabet halinde görüyorsunuz. Fırsat kapanın elinde kalır mantığıyla çalışan bencil biri sinirlerinizi bozuyor. Kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

24 Nisan 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 06' 48" R
Ay
Aslan
12° 16' 11" R
Merkür
Koç
28° 26' 41"
Venüs
Boğa
18° 24' 38"
Mars
Koç
10° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 48"
Satürn
Balık
17° 42' 23"
Uranüs
Boğa
23° 09' 52"
Neptün
Balık
29° 17' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 34"
Lilith
Başak
24° 54' 21"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>