Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Garanticisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün keyifli bir gün olacak senin için. Sevdiğin kişi ile eğlenceli ortamlarda bulunabilir ve birlikte çok keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Hem arkadaşlarınla hem de sevdiğin kişiyle güzel bir gün geçirebilirsin.

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Bugün paraya fazla bağlanmamalısın. Cebinden bir miktar para çıkarsa eğer büyük tepkiler vermekten kaçınmalısın. Parasal konularda esnek olmak bugün senin için daha önemli olacak. O yüzden harcamaktan kaçınmamalısın bugün.

Bazı konularda sabırsız davranıyorsan eğer bu negatif enerjiyi atmak için egzersize yönelmen gerekebilir. Daha fazla spor yapmak ve odak noktanı değiştirmek, sabırsızlığı çözerek stres kaynağını azaltır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin bir kişi ile aranda gerginlikler yaşanabilir. Sakin kalmak ve fikirlere saygı duymak önemli olsa da bazen gereken tepkiyi de göstermek gerekir. Bugün bu kişi ile arandaki muhabbetin ne kadar önemli olduğunu sorgulayabilirsin.

25 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün özellikle maddi ve finansal konularla alakalı olarak birtakım gelişmelere gebe olacak. Kariyerinizle alakalı olarak bir yol ayrımında olabilirsiniz. Kararsızlık yaşıyorsanız bu durumu yeniden gözden geçirmek iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Ancak yine de hemen bir karar vermeniz gerektiğini düşünmeyin. Birkaç gün bekleyin.

25 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars, bugün itibariyle burcunda konumlanmaya başlıyor. Bu döngüde her zamankinden daha duygusal hissedebilir, kendini koruma içgüdüsüyle, daha garantici adımlar atmaya çalışabilirsin. Bugünün büyük bir bölümünü alışverişe ayırma niyetindesin. Maddi sıkıntın olmasa da aşırıya kaçmamanda fayda var.

25 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylerin üzerinde düşünürken olmayacak ihtimalleri değil gerçekleri gündeme getirmelisiniz. Yeniliklerin kapısını aralamak için ideal bir gün olabilir. Yaşadığınız yoğun ve içsel olarak karışık geçen sürecin ardından kendinize daha iyi ve güvenli bir alan tasarlayabilirsiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlar arasında ciddiye alınması gereken konular, sorumluluklar söz konusu olabilir. Beklentilerinizi de gözden geçirmek durumunda olabilirsiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın merkez noktasında rakiplerinizden daha iyi olmak olabilir. Azimli olmak, vazgeçmemek ve kendinizin en iyi versiyonu olmak sizler için daha verimli.

25 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hislerin daha da kuvvetlenebilir bugün. İç sesinden hiçbir şey kaçmayacak. Sözle ifade edilmeyen şeyleri daha rahat anlayabilirsin. İnsanlara karşı empati yeteneği kurarak onları daha iyi anlaman olası.

25 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi mantığınız hiç olmadığı kadar ön planda ancak bu kendi içinizde çatışmalar yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Hayatınızdaki bazı kişilere karşı mesafeli durmak gibi bir karar almışsanız, bunun arkasında durduğunuzu kanıtlamanız gerekecek. Emeklerinizin karşılığını alamadığınız, beklentilerinizin karşılanmadığı ilişkilerden hızlıca ve kesin bir şekilde uzaklaşın.

25 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin sizi ikna etmesi zaman alacaktır. İnatçı bir tutum içinde olmakta ısrarcısınız. Heyecanlarınızı baskı altında tutarak, düşünceleriniz paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

25 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

25 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin gibi duygusal birisi için dışarıdan gelen yorumlar çok önemli olabilir. Çevrenizdekilerin eleştirilerinden kolayca etkilenebilir, kararlarınızı sorgulayabilirsiniz. Ancak başkaları ne derse desin, önemli olan sizin kendi söyledikleriniz. İçgüdülerinize biraz daha fazla güvenmeyi öğrenmelisiniz.

25 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her bakımdan çok şanslı bir gün. Yapacağınız jestler ve küçük sürprizlerle partnerinizin kalbini fethedebilir, ilişkinize yeni heyecanlar katabilirsiniz. İş yerinizde yaşayacağınız olayların sizin için ne kadar iyi ve olumlu sonuçlar vereceğine siz bile şaşıracak, hayalinizdeki çalışma ortamını yakalayabileceksiniz. Ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini unutmayın. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış

25 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 37' 26" R
Ay
Terazi
25° 53' 05" R
Merkür
Koç
16° 11' 25"
Venüs
Koç
22° 22' 53"
Mars
Balık
24° 19' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 07"
Satürn
Balık
15° 56' 01"
Uranüs
Boğa
21° 57' 08"
Neptün
Balık
28° 41' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 32"
Lilith
Başak
22° 33' 43"
True Node
Koç
15° 39' 03"
Son Güncelleme : 23/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>