Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Değişime Açıksın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün aşk konusunda biraz daha yavaş davranmak isteyebilirsin. Sevdiğin kişi, senin ağzından bazı şeyleri duymak isteyebilir ancak kendini buna hazır hissetmeyebilirsin. Acele hareket etmemelisin bugün.

Yaptığınız hazırlıklarda sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde iyice pekişecek.

Maddi olarak bazı şeyleri kontrol altında tutamasan ve sonucunun ne olacağını bilemesen de ortaya koyduğun bir emek varsa eğer, bunun karşılığını alabileceksin. Başladığın projeler seni güzel şeylere yöneltecek.

Eski alışkanlıkları değiştirmek zordur. Ancak bunun için istikrarlı davranmak ve kendini farklı bir rutine alıştırmak, sağlığın için yapabileceğin en iyi şey olacak. Sana daha iyi gelen gıdalara ve egzersizlere odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjin yüksek olacak ve bu enerjiyi verimli olmak için kullanacaksın. Ancak günün sonunda bu enerjinin tükenmesi ve normalden çok fazla yorulman da olası. O yüzden sakin kalmalı ve enerjini günün sonuna kadar yettirmelisin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları,bugün yıllardır bastırılan aşk, coşku veya iyimserlik gibi olumlu duygular bugün yüzeye çıkarak yeni bir neşe duygusu ve gelecek için yeni adımlar atacaksınız. Zaman zaman içinizdeki çocuğu mutlu edecek adımlar atmalısınız. Sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmek son günlerde üzerinizde toplanan kara bulutların dağılmasına yardımcı olacak.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hiçbir şeyden endişe duymak istemiyorsun, evinde gürültüden uzak sakin bir şekilde günlük rutinini tamamlamak istiyorsun. Kendini yenilemek ve gelişmelerden haberdar olmak için işinle ilgili eğitimlere katılacağın bir gün seni bekliyor. Değişimlere açık olman; onları hızlı ve kolaylıkla benimsemeni sağlıyor. İş hayatınızdaki değişiklikler olumsuzmuş gibi gelebilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işler yürütürken, çalışma planları oluştururken bugünü değil tüm zamanı düşünerek hareket etmelisiniz. Bir disiplininiz varsa, bunu güncellemek istiyorsanız ihtiyaçlarınız kadar gerekliliklere de odaklanmanızda fayda var. İş yaptığınız kişilerle aranızda bir sürtüşme olmaması için sakin tutumlar sergilemelisiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla sorumluluklarınız sizi yoracak şekilde artabilir. İşlerinizde mücadele etmeniz gerekebilir. Stresinizi kontrol etmelisiniz. Üstlerinizle iletişiminize dikkat edin. Bugün yaşanabilecek ani değişiklikler sizi duygusal olarak da zorlayabilir. Eğitimini aldığınız bazı konuların üzerinden tekrar geçmeniz gerekebilir. Aynı zamanda işlerinizi netleştirmek ve yoluna koymak önem kazanabilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde sizden anlayış istense de istenileni vermek hususunda çok istekli olmayabilirsiniz, kendi kurallarınızı koymayı tercih edebilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi düşüncelerini daha rahat bir biçimde ifade edebileceğin bir gün olacak bugün. İş konularında kendini iyi aktarabileceksin karşı tarafa. Düşündüğün meselelere öncelik vermede bir sıkıntı çekmeyeceksin.

22 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatiniz jilet gibi keskinleşmek üzere. Muhtemelen son zamanlarda geniş terimlerle düşünüyorsunuz ancak bugün, belirli hedeflerinizi vurgulamanın ve büyütmenin zamanı geldi. Bu geçiş sizin için oldukça heyecan uyandıracak ve muhtemelen kariyerinizin bir sonraki aşamasına geçmek için parlak yeni fikirler düşünmenize yardımcı olacak. Hırslarınızı çevreleyen şeyleri tartışmak için özellikle iyi bir zaman, bu yüzden diğer insanlara neyle ilgilendiğinizi söylemeye hazır olun.

22 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz. Karşınıza fırsatlar çıkabilir ama siz güvende hissetmekte zorlanabilirsiniz. Aşk veya sosyal çevrenizle ilgili beklenmedik güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz harika geçsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz varsa kuşkularınızla onu suçlamaktan kaçının. Sizi sevdiğini bilmeli ve sert sözlerle onun kalbini kırmamalısınız. Bırakın sizi mutlu etsin. Kalbiniz boşsa bu günlerde karşı cinsten uzak durun. İş ilişkilerinizde ortamı germemeye dikkat edin. Özellikle bugünü sakin geçirmeniz faydalı olacak. Önümüzdeki günlerde birçok şeyin nasıl çözüldüğünü görüp rahat bir nefes alacaksınız. Parasal konularda risk almayı çok sevseniz de, bugün mantıklı davranmanızda yarar var.

22 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 53' 10" R
Ay
Oğlak
17° 44' 57"
Merkür
Koç
16° 41' 46"
Venüs
Boğa
00° 18' 56"
Mars
Balık
29° 17' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 40"
Satürn
Balık
16° 31' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 56"
Neptün
Balık
28° 53' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 39"
Lilith
Başak
23° 16' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>