Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eksiklerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile aranda sürekli bir tedirginlik olduğunu düşünüyorsan bugün kendine bakman gerekecek. Aranızdaki gerginliğin sebebinin ne olduğunu bulmak için karşı taraftan beklenti içine girmemeli ve kendine odaklanmalısın bugün.

Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor. Gözden kaçırdığınız bir şeyler olmalı. İşin haznesi sizin mesleki birikimlerinize biraz bol geliyor olabilir. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak.

Maddi konularda gelecekte neler elde edeceğini düşünmek sana zor gelebilir ancak bugünden düzgün br plan çıkarmak, yakın bir gelecekte güzel sonuçlar elde etmeni sağlayabilir. Bugün maddi konulara biraz önem göstermelisin.

Yediklerine özen göstermek için iyi bir gün. Sadece taze sebze ve meyveler satın almak sağlıklı beslenmek için yeterli olmayabilir. O yüzden bugün güzel tarifler öğrenmeli ve mutfakta kendini denemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklında sürekli olarak bir fikir belirebilir. Sen başka şeylere odaklanmak isterken bile aklın bir anda bambaşka bir şeye yönelebilir. Kafanı boşaltmak için aklında dönüp duran mevzulara öncelik vermen gerekecek bugün.

18 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sosyal anlamda kendinizi ifade etme konusunda şanslı hissettiğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle bir araya gelmek için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Herhangi bir nihai kararın şimdi verilmesi pek olası olmasa da, pek çok tartışma sonuçlanabilir. Önümüzdeki birkaç gün içinde daha fazla fikir gelmeli. Tarafınızdaki bazı yoğun araştırmalar, projenin uygulanabilirliğine biraz ışık tutmalıdır.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sistemli olduğun zaman kendini daha rahat ve girişken hissediyorsun. Gezegenlerin seyri ailene karşı daha hassas olman gerektiğini işaret ediyor. Sorumluluk duygunun iyice yoğunlaştığını hissedecek ve çevrendeki kişilerin de sorumlu ve itinalı davranmalarını isteyeceksin. Evde eksik olan bir eşyayı tamamlamak için alışverişe çıkabilirsin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantik ve hissiyatı yüksek bir gün olabilir. İlişkiniz için emek vermek, mutlu olmak adına daha fazlasını yapmak isteyebilirsiniz. Ancak bu tutumlarınızın karşı tarafta nasıl hisler bıraktığının da farkında olmalısınız.

18 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konulara daha fazla odaklanabilecek siniz bir gündesiniz. Eşinizden ya da başkalarından destek bulabilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatta birden fazla ruh eşi bulabiliriz. Bir yerlerde seni arayan ruh eşin için davetiye çıkar. Ayrıldığın ruh eşine ise teşekkür et ve uğurla. Ruh eşi veya flört istiyorsan eğer ritüeller ya da dualar yapabilirsin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimde bolluk seni memnun edecek. İnsanlar seni yormayacak çünkü, gerginlikten uzak olacaksın. Daha mantıklı iletişimler kurmak bazı sıkıntıları çözmek için de faydalı olabilir.

18 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evren sizi canlandırıyor! Gün, hepsi de dikkatinizi çekmek isteyen pek çok insanı ormandan çıkarıyor. Bu, sosyal çevrenizin kenarlarında takılan herhangi birini tanımak için harika bir döngü çünkü bu kişiler ileride çok değerli bağlantılar haline gelebilir. Her fırsatı kaçırmanın tek yolu, asosyal davranarak yeteneklerinizi saklamaktır.

18 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Çalışmalarınızı gizli tutmak isteyeceksiniz. Güçlü bağların pekişeceği bir gün.

18 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, ameliyat, okültizm konularıyla ilgilenebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda kadınlardan dolayı harcamalarınız artabilir. Aşk konusunda güzel gelişmeler sizinle olacak. Güzel bir gün dilerim.

18 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın ısrarıyla birisiyle tanışacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta pek hoşunuza gitmeyecek. Ama bu kişi bir süre sonra sizin için çok önemli biri haline gelebilir. İş yerinde başına buyruk davranmanız ve kimseye danışmadan verdiğiniz bazı kararlar, esas olarak şansınızın yardımıyla yüzünüzü güldürüyor. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sağlığınızla ilgili sorunlarınızın üzerine eğilin.

18 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 46"
Ay
Kova
21° 43' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 41"
Venüs
Boğa
03° 21' 11"
Mars
Koç
01° 11' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 12"
Satürn
Balık
16° 44' 31"
Uranüs
Boğa
22° 27' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 58"
Lilith
Başak
23° 32' 59"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>