Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Rutinden Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişinin ilgisini çekmek için neler yapman gerektiğini düşünebilirsin. Bu kişinin sana karşı uzak durduğunu düşünebilir ve bu durumu değiştirmek için bir şeyler yapabilirsin bugün.

Görüştüğünüz kişinin aranılan kişi olduğu yolundaki bazı duyumları yetersiz bulmakta haklı görünüyorsunuz. Güvensizlikler taşıdığınız bir konu yakında aydınlığa kavuşacak gibi.

Bugün insan ilişkilerinde başarılı olacaksın. O yüzden bu iletişimi maddi konularda kurmak sana güzel kazançlar sağlayabilir. Daha iyi birağına sahip olmak istiyorsan bugün güzel adımlar atabilirsin.

Enerjinin yüksek olması ve bir sürü farklı şeyle uğraşman zihnen yorulmana sebep olabilir. Buna dikkat etmeli ve kendin için zaman ayırarak stresi üstünden atmaya çalışmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlar bazı konularda daha sessiz kalmayı tercih edebilirler. Bu da seni rahat bir güne itebilir. Kendine vakit ayırmak ve bazı şeyleri ağırdan almak senin için daha iyi olacak bugün.

16 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün geçmişle alakalı olarak bazı konularda yüzleşmeler yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bazı konulara dair nihayet somut adımlar atmayı başardığınız bir sürece adım atıyorsunuz. Kendinizi ifade etmekten çekinmemelisiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutin olarak uyguladığın davranışlara çeki düzen verme vaktinin geldiğini hissedebilirsin. Geleceğe dair kararlar alırken, çevrendeki kişilerden etkilenmek istemeyeceksin. Bugün dile getireceğin bir fikirle yeni başlangıçlara imza atabilirsin. İçinde oluşacak belirsizlik yaşadığın ilişkiye olumsuz bakmana neden olabilir. Bazı ailevi meselelerin açıkça konuşulması gerektiğine inanabilirsin.

16 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözlerinizin ve isteklerinizin değer görmesi için aile meclisinde bu konuları gündeme getirebilirsiniz. Kendinizin arkasında durmalısınız. Bu da aile ilişkilerinizde ve bireysel kararlarınızda daha iyi bir mücadele ortaya koymanızı sağlayacaktır.

16 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki hassasiyetler sizi zorlayabilir. Tartışmalara açık bir gündesiniz. Ticari atılımlar yapmak isteyebilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi ve iletişiminizi geliştirdiğiniz bir gündesiniz. Karşı taraftan da destek alan sizler daha rahat ve yapıcı konuşmalar yapabilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların eksikyaptığını düşünebilirsin. Bazı şeylere senin kadar özen göstermediklerini görmen olası. Ama yine de bütün günü bu negatif enerjiyle doldurmaman ve kendi işine bakman gerekecek.

16 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Organize olmak için mükemmel bir zaman. Son zamanlarda her şeyin farklı bir yöne kaymasına izin verdiyseniz, bu enerjiyi akıllıca kullanmak ve her şeyi yeniden dengeye getirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Öte yandan, her şey yolunda gidiyor gibi görünüyorsa, fiziksel aktivite için zaman ayırarak ve sağlıklı yiyecekler yiyerek vücudunuzu elinizden gelen en iyi şekilde beslemeye odaklanın.

16 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailesel çabalarınızın ön planda olması sizi mutlu edecek. Onların fiziksel aksiyonlarına yardım edecek ve ortaklaşa birçok işi başaracaksınız. Bugün olmanız gereken noktalardasınız; değişim konusunda acele etmemelisiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

16 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partner, ortaklık, mahkeme konularıyla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akrabalarla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Sağlık ve psikolojiniz çok önemli olacak. Güzel bir gün dilerim.

16 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, ilişkinize verdiği önemi kabul etmek durumundasınız. Sizden onu anlayışla karşılamanızı bekliyor. Bu kadar katı olmak zorunda değilsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda meydana gelecek gerginlikler size başarısızlık olarak geri dönebilir. Ayrıca bu durumun başarısız olmanızı isteyenler için bir fırsat yaratacağını da unutmayın. Fazla çalışarak sınırlarınızı zorlamayın. Riskli yatırımlara yönelmediğiniz sürece kazançlı olacağınız bir gün. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir.

16 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 06' 08" R
Ay
Başak
07° 05' 11"
Merkür
Boğa
00° 58' 60"
Venüs
Boğa
20° 56' 53"
Mars
Koç
12° 08' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 60"
Satürn
Balık
17° 51' 02"
Uranüs
Boğa
23° 17' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 55"
Lilith
Başak
25° 08' 04"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>