Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorumluluklarını Yerine Getiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşkta sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Hoşlandığın kişinin tamamen farklı bir yüzünü görebilirsin. Bu kişi sana sakin ve rahat görünürken birden çok daha hareketli ve enerji dolu gelebilir.

Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlık yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz. Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor.

Bugün hem insan ilişkilerinde hem de maddi konularda daha rahat hareket edeceksin. İş konularında güzel adımlar atabilir ve daha fazla şey için kendine hedef koyabilirsin. Bugün her şey kendiliğinden güzel bir hal alacak.

Şekerden ve işlenmiş gıdalardan uzak durmak ve daha fazla yeşil tüketmek sana daha iyi gelecek bugün. Yediklerine ve içtiklerine dikkat etmeli ve enerjinin bütün gün devam etmesi için şekerden uzak durmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün söylediğin sözlere dikkat etmelisin. Gerginlikle kuracağın cümleler, daha sonradan pişman olmana sebep olabilir. Sakin kalmalı ve kelimeleri çok dikkatle seçmelisin. Etrafındaki insanları kırmamaya çalış bugün.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, zor bir durumla başa çıkmanız gerektiğinde sezgilerin daha önemli olduğunu bir kez daha hatırlayacağınız bir gün sizleri bekliyor. Tüm kuralları biliyorsunuz, yaptığınız her şey için tüm uygun yöntemleri biliyorsunuz, ancak bugün kurallar veya mantık yerine içgüdülerinize dayalı kararlar almaya yönlendirilebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Global bir firmada çalışıyorsan ya da kendi işini yapıyorsan, yurtdışı seyahatleri koşturmalı günleri de beraberinde getirebilir. Gökyüzündeki hareketlilik keskin, net kararlar almana neden olacak. Bu kararların zincirin halkaları gibi birbirine mükemmel bir neden sonuç ilişkisiyle bağlı olduğunu fark edeceksin. Sorumluluklarını hakkıyla yerine getirmen, sorumsuz kişilere karşı gardını almana sebep olacak.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bireysel bir alan kurmak isteyebilirsiniz. Kendi eviniz, kendi odanız gibi rahat edeceğiniz bir düzende kalmak sizi çevresel faktörlerden uzaklaştırabilir. Bugün işlerinizi evinizden yürütebilirseniz haftasonuna biraz daha dinlenmiş olarak girebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize bir hayal dünyası yaratmak için harekete geçin. Aslına bakılırsa günün etkinliklerinin çoğunda gerçekdışı bir hava hakim olacak. Genelde ayakları yere basan biri olsanız da yeni bir bakış açısı edinmek için arada bir ipleri bırakıp farklı düşünce alanlarını tecrübe etmenin önemli olduğunu anlamalısınız. Saçlarınızı salın ve bu gece kendinizi eğlenceye verin!

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızın büyük bir çoğunluğunu kişisel gelişim için ayırmayı tercih edebilir ve entelektüel olarak merak ettiğiniz konuları araştırmaya ayırabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün fiziksel enerjin yüksek olacak. Ve kendini işe verebileceksin. Daha verimli bir gün geçirmek sana çok iyi gelecek. Zihnen ve bedenen çok daha keyifli bir hale bürünebilirsin bugün.

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiçbir şey beklediğiniz gibi çıkmazsa şaşırmayın! Şimdi nerede durduğunuzu netleştirmek her zamankinden daha zor olacak. Her şeyi nazikçe ele alın ve herhangi bir hayale kapılmaktan kaçının, çünkü bu arzuları tezahür ettirmenin sinir bozucu derecede zor olma şansı yüksektir. Geri çekilin ve derin bir nefes alın, hırslarınızı başka bir güne saklamanıza izin var.

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçgüdülerinizin size sağlayacağı avantajlar sayesinde, başarıyı kısa sürede tadarak, önemli yollar katedeceksiniz. Pratik olduğunuz için de, herkesten farklı bir yaklaşımla ele aldığınız konular sonuca çabuk ulaşıyor.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir dileğiniz gerçek olmaya başlamış olabilir. Ancak bu süreç biraz yavaş ilerleyebilir. Bunun sizi umutsuzluğa sevk etmesine izin vermemelisiniz. Evrenin kendine özgü bir zamanlaması vardır. Belki de bunu düşünüp, evrenin belirlediği bu zamanlamaya saygı göstermelisiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sizden cevap beklediği bir konu var. Ama kafanız bozuk, kırıcı şeyler söylemeyi düşünüyorsunuz. Acele etmeyin, belki fikrinizi değiştirirsiniz. İş hayatının hayal ettiğiniz kalıpların içerisinde olmadığını ve çok büyük bir sabrın da olması gerektiğini anladınız. Ortaklarınızın baskısını kırılganlığa çevirmek yerine, ders alıp yön belirleyin. Kazanan siz olacaksınız. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek. Sağlık sorunu olan bir arkadaşınız özellikle sizin desteğinizi bekliyor

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 31"
Ay
Kova
20° 26' 55"
Merkür
Koç
17° 41' 55"
Venüs
Boğa
03° 14' 31"
Mars
Koç
01° 07' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 56"
Satürn
Balık
16° 44' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 40"
Lilith
Başak
23° 32' 23"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>