Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tarafsızsın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile keyifli bir gün geçireceksin. Bugün aranızdaki muhabbet hem eğlenceli hem de rahat olacak. O yüzden aranızdaki gerginlikleri atmak için iyi bir fırsatın olabilir. Bugün sevdiğin kişiye vakit ayırmalısın.

Sağlam etütleriniz ve ataklığınız ufkunuzu aydınlatıyor. İyi niyete dayalı ilişkilerin işin itici gücü olduğunu düşünüyorsunuz. Yeni, sevindirici gelişmeler söz konusu.

Bugün birçok işi başaracak kuvvete ve enerjiye sahip olacaksın. Maddi konularda iyi adımlar atacak ve hem kendin hem de sevdiklerin için dikkatli olacaksın. Bu durum insanların seni örnek almasını sağlayacak bugün.

Sağlığını etkileyen alışkanlıklarına odaklanman gerekecek bugün. Yediğine ve içtiğine özen göstermeli ve daha dikkati tercihlerde bulunmalısın. Şekerli ve işlenmiş gıdaları azaltmak ve daha sağlıklı beslenmek için bugün bir program çıkarman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularını kontrol etmek kolay olacak. Ancak bazı konulara karar vermek ise zorlaşabilir. Etrafında olan biteni daha berrak bir şekilde görüp bunları analiz etmek, karar almanı daha da zorlaştırabilir. Acele kararlar almamalısın bugün.

19 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları kariyeriniz daha iyiye gitmek üzere. Bugün yeni fırsatlar karşınıza çıkacak vedeğişikliği gibi bir durum söz konusu olacak. Sosyal anlamda kendinizi ifade etme konusunda zorlanabilirsiniz. Empati yeteneğinize her zamankinden daha fazla güvenmelisiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tanıklık ettiklerini kendi pencerenden değerlendirdiğinde, alışkanlıkların, kalıpların, değerlerin ve anlayışların giderek evrildiğini fark edeceksin. Sosyal ilişkilerindeki birtakım problemler tekrar gün yüzüne çıkabilir. Olaylara tarafsızca, adaleti benimseyen tutumla yaklaşacaksın. Böylece herkesin özeleştiri yapmasını sağlayarak problemlerin çözümüne önemli katkıda bulunacaksın.

19 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dile getirilemeyen durumlar verimli birağı kurulmasına engel olabilir. Bugün engelleri tek tek kaldırmak yönünde bazı hamleler yapabilirsiniz. Düşüncelerinize destek bulmak için hazırlıklı ve özgüvenli bir duruş sergilemenizde fayda var.

19 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik açıdan kendinizi daha karışık ve dağınık hissedebilirsiniz. Karar vermek için akşam saatlerini bekleyin.

19 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda güvenilir kişiliğinizle dikkat çekseniz de partnerinizin kafasındaki soru işaretlerini gideremediğinizi hissedebilirsiniz ve endişeniz artabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlara karşı daha korumacı olman olası. Bugün onların iyiliği için bazı fedakarlıklar yapabilirsin. Özellikle sağlık konularında onların daha iyi olması için çabalara girişmen olası.

19 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirleriniz bugün sizinle birlikte kaçabilir, ancak yararlı bir yere varıp ulaşmadıkları tamamen başka bir konudur. Gün size pek çok ilham verebilir ancak bu fikirler her zaman en gerçekçi şekillerde çalışmaz. Bir seraptan başka bir şey olmadığı ortaya çıkan bir şeyin peşinden koşmaktan sakının. İnat, en büyük kabusunuz olabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Bugün, saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Duygusal olayların sınırlarını genişletebilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi harika hissediyorsunuz. Sağlığınız yerinde, kendinize güveniniz tam. İşyerinde ilerleme kaydettiniz ve yeni fikirlerinizi sonunda uygulayabileceksiniz. Özel hayatınızda işler iyi gitmeye devam ediyor, bu günleri yeni olasılıkları keşfetmek ve ufkunuzu genişletmek için kullanın. Sahip olduğunuz özgüveniniz artıyor ve sonuçta memnuniyet duygunuz devam edecek.

19 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen güzel düşüncelerden, geleceğe dair umut duymaktan korkuyoruz. Hiçbir şeyin bu kadar güzel olamayacağını düşünüyoruz. Oysa bir şeyleri güzelleştirmek, ona inanarak başlar. Siz inandığınız sürece, güzellikle gelip sizi bulacaktır.

19 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz huzurlu bir ilişkiden yana. Oysa sizin gerilimden hoşlanır gibi davranışlarda bulunmanız ilişkinize zarar veriyor. Bugün enerjik hareketlerinizle insanları harekete geçirecek ve neşelendireceksiniz. Kafanız gayet iyi çalışıyor ve çok iyianlaşmaları yapacaksınız. Grup çalışmalarından çok büyük zevk alıp, hünerlerinizi işinizde göstereceksiniz. Yakınlarınızla ilişkileriniz iyiye doğru gidiyor. Maddiyata yönelik karamsarlıktan kaçınmalısınız.

19 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 54"
Ay
Kova
24° 39' 45"
Merkür
Koç
17° 51' 11"
Venüs
Boğa
03° 36' 35"
Mars
Koç
01° 21' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 08"
Satürn
Balık
16° 45' 35"
Uranüs
Boğa
22° 28' 06"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 40"
Lilith
Başak
23° 34' 22"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>