Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2023, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile aranızda ciddi konuşmalar yaşanabilir. Geleceğinizi etkileyecek bazı konuşmalar yapabilir ve birlikte kararlar almak isteyebilirsiniz. Bugün çok fazla gerilmemeye ve aynı tarafta olduğunuzu hatırlamaya çalışın.

İşinizle ilgili olarak çok organizesiniz. En küçük eylem bile sizin için önceden belirlenmiştir. Yaratıcılığınız ve öz denetiminiz söz konusu olduğu sürece kanıtlayacak hiçbir şeyiniz yok. Bugün, bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmaya başlamanız için tüm unsurlar orada. Diğer insanlar yalnızca sizden öğrendiklerinden faydalanmayacak, aynı zamanda kendiniz hakkında iyi hissedeceksiniz. Sahip olduklarınızı başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın.

Maddi konularda etrafındaki insanların alamadığı riski senin alman gerekebilir. Eğer kolay olanı değil de riskli yolu tercih edersen tahmininden daha güzel sonuçlar alabilirsin. Kendine güvenerek hareket etmelisin.

Vücuduna dikkat edeceğin ve bir bütün olarak sağlığını etkileyen her şeye karşı önlem alabileceği bir gündesin. Gerek yediklerin, gerek uyku düzenin, gerekse egzersizin olsun, bugün daha dikkatli olacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlarla anlaşmak daha kolay olacak senin için. Hem aşkta, hem işte, istediğin etkiyi yaratabileceksin. Etrafındaki insanların sana daha dikkatle baktığını fark ederek mutlu olabilirsin bugün.

21 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi ve finansal konularla alakalı olarak birtakım kötü haberler alabilirsiniz. Ancak bu olumsuz durumun gün sonuna kada çözüleceğini bilmelisiniz. İyi tanıdığınızı düşündüğünüz biri, daha önce görmediğiniz daha karanlık bir tarafı gösterebilir ve o kişiyle ilişkinizi yeniden değerlendirmenize neden olabilir. İç sorunları çözmek için harika bir gün.

21 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gök kubbe, uzun zamandır aklında olan fakat bir türlü yapma fırsatı oluşturamadığın yatırımlar konusunda harekete geçmen gerektiğini vurgulayacak. Bugün ateş burcunda Yeniay meydana gelecek. Çevrendeki kişilerin aşırı ilgilerini samimiyetlerine yorarken aslında durumun hiçte öyle olmadığını fark edeceksin. Kendinle ilgili özel durumları kimseyle paylaşmamanda yarar var.

21 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başaramama korkusunu aşıyorsunuz. Daha önce yaptıklarınız, işlerinize dair geri dönüşler size bu konuda bir hatırlatma yapabilir. Hayatın getirilerini günlük yaşantınızda somut hale getirmek için alışkanlıklarınızı düzenleyebilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çok sayıdayolculukları planlayabilirsiniz. Değişik konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sizin için yeni olan şeyler öğrenebilir ve bu konuda başlangıç yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle fikirlerinizi duygularınızı paylaşmak önem kazanabilir. İşlerinize hız kazandırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkiler ön planda olabilir.

21 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Umutlu ve olumlu bir süreçte olsanız da her şey yavaş ilerleyeceği için zaman zaman sıkılganlık baş gösterebilir. Olumlu ruh haliniz kaybetmemeye çalışın.

21 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir süredir ihmal ettiğin işlere öncelik vererek haftayı başlatabilirsin. Halledilmesi gereken işleri daha fazla ertelememen iyi olabilir. Biraz daha çaba göstermeli ve kolları sıvayıp yarım kalan işleri halletmelisin.

21 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir süredir arzu ettiğiniz bir şeye ulaşmak üzere olabilirsiniz. İş yerinde bekleyen tüm sorunlarla başa çıkmak biraz zamanınızı alacak olsa da gün sonunda kusursuzca altından kalktığınız şeyler size büyük bir tatmin sağlayacak. Eğer uzun bir yolculuğa çıkıyorsanız, iyi vakit geçirebileceksiniz. Bu süreçte karşı cinsten insanların arkadaşlığından hoşlanmanız da muhtemeldir!

21 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini de önemseyin. Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman isteklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Yaşantınıza renk katacak işler geliyor.

21 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; kariyer,hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemde önemli kararlar alabilirsiniz. Plüton’un kova burcu transitiyle; finans, okültizm konularında güçlendiğiniz bir döneme geçiş yapacaksınız.

21 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde gösterdiğiniz sadakati ve dürüstlüğü partnerinizden görememek sizi üzüyor. İçinizi kemiren bir konu yüzünden güzel günlerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşinizle ilgili kafanızı kurcalayan konu, sizi bugün şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını anlayıp rahatlayacaksınız. Para sıkıntısı çekmek istemiyorsanız, harcamalarınıza azami ölçüde özen gösterin. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım.

21 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 12" R
Ay
Oğlak
18° 13' 01"
Merkür
Koç
16° 42' 28"
Venüs
Boğa
00° 21' 30"
Mars
Balık
29° 19' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 09"
Satürn
Balık
16° 31' 46"
Uranüs
Boğa
22° 19' 03"
Neptün
Balık
28° 53' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 46"
Lilith
Başak
23° 16' 48"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>