Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sessizliğini Bozuyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Kendini aşka açacağın bir gün. Eğer hayatında kimse yoksa bugün yeni bir insandan hoşlanabilirsin. Hayatına giren bu yeni kişiyi tanımak ve onunla zaman geçirmek enerjini çok yükseltecek.

İş yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve sorumluluklarınızın her zamankinden fazla artacağı bir gündesiniz. Yönetme yeteneğinizin artması ve çalışmalarınızdaki yoğunlaşma karamsar bir ruh haline girmenize neden olabilecektir. İşiniz konusunda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Yaptığın işe eğlence katacağın ve çok daha güzel sonuçlar alacağın bir gün. Bugün emek verdiğin her konudan keyif alacaksın ve bu durum da parasal konularda sana güzel kazançlar olarak geri dönecek.

Daha sağlıklı olmak için kısa bir yol izleyemezsin. Vücuduna gereken özeni göstermek belli bir rutine sahip olmayı ve bu rutine sürekli olarak devam etmeyi gerektirir. O yüzden kendin için güzel programlar hazırlayıp devam etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında bazı gerginliklere rastlayabilirsin. Gerek işte gerekse arkadaş çevrende normalden daha sıkıntılı giden bazı durumlar olabilir. Sakin kalan taraf sen olmalı ve bu gerginliği gidermek için sen adım atmalısın.

23 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinize rahatlatıcı bir fincan çay koyun. Sıcak bir duş veya uzun bir banyo yapın. Kısacası kendinizi şımartın. Etrafınızdaki insanların ekstra gerginliğini alıyor olabilirsiniz. Bunun bilincinde olun ve başkalarının üzerinize döktüğü gerginliği temizlemeyi aklınıza not edin. Siz hassas bir bireysiniz. Sırtınızı sıvazlayın ve başkalarının ani hareketlerine dikkat edin.

23 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünkü tavırların ile sosyal çevrene karşı sınırlarını keskinleştirebilirsin. Tabiri caizse “ben buyum, gitmek isteyenin yolu açık olsun” mesajı vereceksin. Yeraltı gezegeni Plüton hava burcuna taşınıyor. Kariyer ve para konusundaki beklentilerini tam anlamıyla elde edememe düşüncesi, geleceğe endişeyle bakmana neden oluyor. Sessizliğini bozmadığın konuların üstüne gitmeye başlayacaksın.

23 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yolculuklarla ilgili işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bir süredir istediğiniz, hazırlığını yaptığınız her şeye daha yakın olduğunuzu düşünebilirsiniz. Dikkatli olmak ve yaptığınızın bilincine varmak pek çok tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

23 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konularda daha hızlı ilerleme kaydetmeniz söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız artabilir. Eşinizden gelenyükleri sizi biraz zorlayabilir. Ticari konularda yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. İşlerinizde engelleri aşmak için mücadele verebilirsiniz. Teknik konularda daha başarılı olabilirsiniz. İlişkilerinizde denge kurmak önemli olabilir.

23 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz ve iyi ifade ettiğiniz bir gündesiniz. İlişkinizde huzuru yakalamayı hedeflediğiniz için beraberinde mutluluk da sizden yana olacaktır.

23 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmeye daha açık olmanın faydasını görebilirsin. Sabit fikirli olmamak ve yeniliğe açık olmak hayatında değişimlerin önünü açabilir. Ve bu da doğal olarak seni daha mutlu, hayata tutunan birisi yapabilir.

23 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizi meşgul eden tüm sorulara bugün yanıt bulmak mümkün olmasa da sizi bir şeyleri yapmaktan alıkoyan düşünsel yoğunluğu azaltmak mümkün. Belki de cevapları kovalamayı bırakıp bir süre size iyi gelen bir şeyler yapmaya odaklanmalısınız. Kendinizi sizi olumsuz düşünmeye iten durumlardan uzaklaştırdığınızda birçok şey, özellikle ilişkileriniz, kendiliğinden yoluna girebilir.

23 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizle ilgili gelişmeler parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız. Gün içinde romantik ve duygusal olacaksınız. Bazılarınız duygularını içinde saklayarak, platonik hisler içinde bulunacaklar.

23 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

23 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Plüton kova dönemiyle birlikte finansal açıdan güçlendiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Şans ve fırsatları kaçırmayın. Gününüz harika geçsin.

23 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizin için her şeyden çok değerli, ama yine de çevrenizin etkisinde kalıyorsunuz. Partneriniz sizi bulunduğunuz çevreden uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamıyor. İş konusundaki titizliğiniz takdir ediliyor, ama bugün işinizle ilgili iletişim sorunları yaşamanız mümkün. Olaylara sakin yaklaşarak vereceğiniz çabalar, mutlu olmanızı sağlayacak. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Topuk rahatsızlıklarını olabildiğince az ayakta kalarak çözebilirsiniz

23 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 36' 06" R
Ay
Başak
06° 55' 00"
Merkür
Koç
17° 38' 33"
Venüs
Koç
17° 17' 47"
Mars
Balık
21° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 21"
Satürn
Balık
15° 31' 59"
Uranüs
Boğa
21° 43' 28"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
20° 01' 08"
Lilith
Başak
22° 06' 17"
True Node
Koç
15° 36' 20"
Son Güncelleme : 19/04/2024 07:12

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>