Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendinde Fiziksel Olarak Değişiklikler Yapıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 10%
Sağlık 40%

Bugün, verdiğiniz kadarını aldığınızdan emin olun. Bazen birini sevdiğinizde, ona olan inanılmaz sevginizi göstermek için sürekli vermek istiyorsunuz. Sizin için ihtiyacınız olan değerli enerjiyi harcamamaya çalışın. Ayrıca, bir insana ne veriyorsanız karşılığında da o kadar şey aldığınızdan emin olun

Diğer insanlar size tamamen yanlış davranıyor olabilir. Bugün havada, her zamanki gibi barışçıl, diplomatik yapınızla çelişen 'önce ben" tutumunu teşvik eden çok büyük kaotik bir enerji var. Diğer insanların normalden biraz daha hassas olma eğiliminde olduklarından, istenmeyen olaylara veya hakaretlere bile maruz kalmanın daha zor olacağını unutmayın. İşiniz sizi gölgede bırakacak.

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Biraz agresif hissediyorsun. Önemli bir konuda ilerlemek için daha da bastırıyorsun. Yoluna kimsenin çıkmasına izin vermeyeceksin. Bu günlerde, artık geminin limana yanaşma zamanının geldiğini düşünüyorsun. Fakat biraz daha sabır; gelecek. Birkaç hafta daha sabırlı olabilirsen, büyük bir dönüm noktasıyla karşılaşacaksın. Başarılı bir döngüye gireceksin.Bugün gelecek beklenmedik başarı haberleri başınızı döndürüp soluğunuzu kesebilir. Ne yapacağınızı bilemeyip biraz sersemleyebilirsiniz ve kendinizi gelmeniz biraz zaman alabilir. Kimi rutin, kimi kutlama amaçlı olmak üzere pek çok mesaj ve telefon gelebilir. Siz de birçok arkadaşınızı arayabilir ya da onlara mesaj gönderebilirsiniz. Mahallenizde bazı işlere koşturmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha fazla alana ihtiyacınız varmış gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen yaşama alanınız biraz küçük. Ya da belki de eviniz mobilyalarla doludur. Tadilat yapmayı ve birkaç fazladan oda eklemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yeni bir eve taşınmayı ve daha büyük bir yaşam alanına sahip olmayı düşünmeniz de muhtemel. Bulunduğunuz ortam sizi çok fazla etkileyebiliyor, dolayısıyla kendinize daha ilham verici bir yaşam alanı yaratmanızda fayda var.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Motivasyon içeriden gelmeli. Sizi yataktan çıkaran tek şey içsel sürüşünüz ve kararlılığınızdır. Vücuduna iyi davran. Dışarı çıkın ve düşüncelerinizin güneş ışınları gibi dışa doğru yayılmasına izin verin. Ayaklarınızın altındaki zemini hissedin.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde kaygılarını kontrol altına almak istiyorsun. Kardeşinle uzun bir telefon görüşmesi yapabilir, ailesinden ayrı yaşayan bir Yengeç burcuysan ailenden haber almak isteyebilirsin. Yakın bir dostunun mutlu haberini onunla paylaşabilirsin. Stilin konusunda bir değişikliğe gitmek isteyebilirsin. Yeni kıyafeteler alabilir, saç modelini değiştirebilirsin. Kendine bu kadar çok özen göstermen birinin ilgisini sana çekebilir.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şimdiye kadar düşünmediğiniz bir konu üzerine düşünmek için ideal bir zamandasınız. Kariyeriniz ile ilgili duygu değişimlerine kapılmamalısınız.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler gündeminizi etkileyebilir. Beslenmenize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Ailenizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile bağlarınızda abartı bir düşkünlük gözleniyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Haftayı biraz problemli kapadınız. Aşk hayatınız,ilişkileriniz, aile ilişkileriniz yeni yöntemler gerektiriyor. Birinci dereceden sorumlu gösterildiğiniz konularda, önyargılı eleştiriler var.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizdeki sabırsız kişiler son günlerde sizi biraz zorluyor olabilirler. Ancak merak etmeyin, sizin sakin kişiliğiniz onlara örnek olacaktır.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati hassaslaşmanıza sebep olabilir. Dış görünüşünüzle ve kişisel bakımınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Duygusal ihtiyaçlarınız artacaktır, sevdiklerinizin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün alacağınız kararlarda duygularınız ön planda olacaktır.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler sizler kısa süreli ilişkiler kuran kişiler olarak bilinmiyorsunuz. Bu yüzden de son zamanlardaki davranışlarınız etrafınızda dikkat çeliyor. Herkese gerçekte kim olduğunu göster!

25 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcı gücünüzü istediğiniz gibi sergilemek için her türlü doneye sahipsiniz. Duygusal tepkiler vermekten sakınmalı ve alınganlık sınırları içinde dolaşmaktan vazgeçmelisiniz. Çevrenin tepkisel davranışlarına tahammülünüz yok. Olayları gelişi güzel kendi haline bırakarak; sonuçları ustaca lehinize çeviriyorsunuz.

25 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 10' 42" R
Ay
Aslan
25° 39' 21"
Merkür
Koç
29° 46' 51"
Venüs
Boğa
19° 46' 09"
Mars
Koç
11° 25' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 26"
Satürn
Balık
17° 47' 03"
Uranüs
Boğa
23° 13' 43"
Neptün
Balık
29° 19' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 59"
Lilith
Başak
25° 01' 42"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>