Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Güven Duygun Tazeleniyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Gerçek hislerini karşındaki insandan saklamamalısın bugün. Karşındaki kişinin senin ne düşündüğünü ve nasıl hissettiğini bilmeye hakkı var. Aşk konularında bir şeyler gizlemek canını sıkmaktan başka bir şey yapmaz.

Yoğunluğunuz bugünlerde biraz azalacak, rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Bugün birden fazla konu ile ilgilenmen gerekecek. Ancak zihninin daha da berraklaştığını ve parasal konularda daha doğru kararlar aldığını fark edeceksin bu sayede. Ne kadar meşgul olursan o kadar sağlam adımlar atacaksın bugün.

Sağlığının nasıl daha iyi bir hale geleceğini düşünmek önceliğin olabilir bugün. Yeni kararlar almak ve hem daha aktif hem de daha sağlıklı bir hayat tarzı benimsemek bugün senin daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafında ego savaşları dönebilir. Ancak büyük tepkiler vermeden önce kimin neden bu şekilde davrandığını düşünebilirsin. Algıların açık olacak bugün, bu algıları dedektiflik yaparak kullanabilirsin.

26 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları bugün sosyal anlamda arkadaşlarınızla bir arada olmak için her zamankinden daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Onlarla yapacağınız sohbetler yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olabilir. Bu süreç uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelmenize yardımcı olabilir. Ulaşmaya çalıştığınız hedeflerinizle alakalı olarak yeni adımlar atacaksınız.

26 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Genel olarak çevrendekilerin dertlerini dinlemeyi seviyorsun, fakat bugün kendi başına kalmayı tercih edebilirsin. Ailendeki bireylerin birbirine her bakımdan kenetlendiğini görmek, güven duygunu tazeleyecek. Tüm haftanın yorgunluğunu atacağın bir gün seni bekliyor. Evde oturup kitap okuyup, dizi - film izlemeye niyetlisin.

26 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde ve sosyal hayatta duruşunuzu yenilemek çok işinize yarayabilir. Bugün gireceğiniz ortamlarda kendinizden söz ettireceğiniz konuşmalar yapabilirsiniz. Otorite figürleri veyaortaklarınıza düşüncelerinizi aktarırken kelimeleri nasıl kullanacağınızı iyi bilmelisiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

26 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akrabalarınız ya da arkadaşlarınızla geçireceğiniz sosyal ve verimli süre hem kafanızı dağıtmanıza vesile olacak hem de kendinizi daha iyi hissedebileceksiniz.

26 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini çok fazla yormaya açık olabilirsin bugün. Bitmeyen işleri halletmek veya evin işini halletmek gibi konular seni daha fazla yorabilir. Kendini daha fazla yormamaya çaba göstermen gerekecek.

26 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınız sorumluluk açısından daha yoğun bir döneme girebilir ve sizi önemli kararlar almaya itebilir. Ertelediğiniz ve kaçtığınız şeyler artık sizi köşeye sıkıştırıyor, bir şeyler yoluna girmek zorunda! Sizi yoran, şüphelerinizin olduğu insanlara karşı kendinizi ve sınırlarınızı daha iyi savunduğunuz çözümler üretiyorsunuz. Hırslı ve sorumluluk sahibi tavrınızla bugün hiçbir şey önünüzde duramaz.

26 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar getiriyor.

26 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

26 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız hissedebilirsiniz. Kariyer hayatınızda bazı değişimler gerçekleşebilir, sizi üzebilecek kararlar alınabilir. Amahayatınızda korunuyorsunuz, ilahi koruma sizinle olacak. Gününüz harika geçsin.

26 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin kırıcı davranması sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. İş yerinde problem yaşamak istemiyorsanız, çevrenizden gelen dedikodulara kulaklarınızı tıkamalısınız. İş projelerinizi hayata geçirmenize çok az bir zaman kaldı. Maddi anlamda bazı ilerlemeler kaydedecek, bir süre önce oluşan kayıplarınızı telafi edebileceksiniz. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür.

26 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 11' 26" R
Ay
Aslan
07° 26' 42"
Merkür
Koç
19° 05' 12"
Venüs
Koç
14° 15' 12"
Mars
Balık
19° 13' 15"
Jüpiter
Boğa
20° 49' 40"
Satürn
Balık
15° 17' 09"
Uranüs
Boğa
21° 35' 25"
Neptün
Balık
28° 28' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
19° 52' 28"
Lilith
Başak
21° 49' 52"
True Node
Koç
15° 33' 52"
Son Güncelleme : 16/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>