Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygusalsın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2024, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha net ifade etme şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmak için uygun anı beklemelisiniz.

Geçmişte kalması gereken bazı durumların yeniden gündeme gelme ihtimali var. Dengeleri zorlayabilecek bazı problemlere hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Gelir ve gider arasındaki problemleri kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmaya çalışın. Her türlü gelişmeyi yakından takip etmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde daha fazla huzursuzluk istememekte haklısınız. Bu bir alıp başını gitmek, kendi halinde olmak değil herkes için iyi bir düzen kurmakla ilgilidir. Bugün herkesi bir araya getireceğiniz, iyi gündemler ve değişiklikler konuşacağınız bir gün olabilir.

26 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha hassas ve duyarlı olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde nazik ve anlayışlı davranmaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ifade etmekten kaçınmamalı ve duygularınızı paylaşmalısınız. Aile içinde bazı konular gündeme gelebilir, sakin ve anlayışlı bir tutum sergilemek sorunları çözmenize yardımcı olacaktır. Ruhsal olarak da kendinize zaman ayırmalı, içsel huzuru ve dengeyi sağlamalısınız.

26 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal bağ kurduğun kişilere farkında olmadan gereğinden fazla müdahale edebilirsin. Bu durum aranızda önemli bir çatışmaya dönüşebilir. İyi niyetli olabilirsin ancak, kendine sınır koymanda fayda var. Çalışan bir Yengeç burcuysan, yeni projeler ve eğitimler yoğun bir gün geçirmene neden olabilir.

26 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdan geçenleri tartıp ne olduğunu, ne yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Artık saklamak istemediğiniz bir şeyler varsa bugün bunları gündeme getirebilirsiniz. İnatlaşmanın ya da gurur yapmanın yükünü değil, birlikteliklerin gücünü taşımalısınız.

26 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda cesur kararlar verebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda farkındalığın getirdiği değişiklikler olabilir. Ticari konuları tamamlamak için fırsat yakalayabilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak için radikal kararlar almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu kararları alırken ise sezgilerinize güvenebilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında ego savaşları dönebilir. Ancak büyük tepkiler vermeden önce kimin neden bu şekilde davrandığını düşünebilirsin. Algıların açık olacak bugün, bu algıları dedektiflik yaparak kullanabilirsin.

26 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün genel olarak duyguları artırabilir ama aynı zamanda daha önce gömülmüş veya gizlenmiş konuları da gün ışığına çıkarıyor. Bu, yaşamınızda önemli iyileştirmeler yapmanın zamanı olabilir. Özellikle son zamanlarda dışarıdaki sorumluluklarınızla meşgul olduğunuz için, kişisel yaşamınızın talepleri şimdi size sesleniyor. Görevlere harcanan enerji ile aile ve ev meselelerine harcanan zaman arasında bir denge kurmak artık gerekli. Gün, yarım kalmış işlerle, yetiştirilmesi gereken şeylerle veya planlama sorunlarıyla başa çıkmanız için sizi zorlar.

26 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir kırılma noktası yaşıyorsun. Bu durum senin kopma noktasına götürebilir. Ya kabullenişe geçmeli ya da mücadele etmelisin. Mücadele etmeye değer mi diye de bunu bir düşünmelisin. Olumsuz sürprizlerle karşılaştığında lütfen cesaretini kırma.

26 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

26 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile, gayrimenkul konularına odaklanabilirsiniz ancak sosyal çevrenizle ilgili ani sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ailesine yakınlaşma çabalarınızın çoğu abartılı görülebilir. Ne kadar samimi ve içten olsanız da bazı sevgi gösterilerinizde aceleciliği bırakmalısınız. İşinizle ilgili sık sık karşılaştığınız bir sorun, bugün yine karşınıza çıkabilir. Mantığınızla duygularınızın arasına sıkışabilirsiniz. Bugün mantığınızı dinlemenizin zamanı. Mali açıdan sıkıntılar yaşayacaksınız ama bütçede dengeyi sağlamanız uzun sürmeyecek. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 46' 21" R
Ay
Boğa
29° 00' 24" R
Merkür
Koç
22° 36' 15"
Venüs
Boğa
11° 36' 24"
Mars
Koç
06° 20' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 35"
Satürn
Balık
17° 17' 34"
Uranüs
Boğa
22° 50' 36"
Neptün
Balık
29° 09' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 03"
Lilith
Başak
24° 17' 34"
True Node
Koç
15° 18' 01"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>