Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dikkatlisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Sevdiklerinizle eğlenin. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Bu günü güzel geçirmek için olası tüm negatif sonuçları kafanızdan atın. İyi şeylere odaklanın: yaşadığınız eğlence ve o anın heyecanı. Sevgilinizle aranızda fevkalade güçlü bağlar yaratabilirsiniz. Aşk bugün sizin yanınızda, bu yüzden güvenle hareket edin. Kendinizi kötü hissetmeniz veya güvensiz olmanızı gerektiren hiçbir neden yok. Pes etmeyin.

Geçtiğimiz iki günün yüksek tempolu faaliyetlerinden ayrılma ve sakin bir hale geri dönme zamanı. Dışarıda eğlenirken öğrenemediğiniz detaylara dikkat edin. Şimdi içe dönüp bunu yansıtmanın zamanı. Dışa dönük eylemlerinizin aksine, ruhunuza güvenin. Odaklanmaya devam edin ve duygularınızın rasyonel tarafınızla birlikte çalışmasına izin verin.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

İnsanların, derin duygusal meseleleriyle yüzleşmeleye karşı tereddütlü yaklaştığını fark edeceksin. Adeta insanların önlerinde onları duydukları, gördükleri ve hissettikleri şeylerden koruyan bariyerler olduğunu düşünebilirsin. Bugün bu sınırlara saygı göster ve kendi alanında kalmak için elinden geleni yap. Her ne kadar güne hakim mod karamsar olsa da sen olumlu tavırlar takın.Bugün hukuki meseleleri inceliyor olabilirsiniz. Belki eski bir krediye ait borçları kapatmaya çalışıyorsunuz. Ya da belki devam eden bir hukuk davasının içindesiniz. Hızlı bir çözüm bekliyor olabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bugün biraz araştırma yapmanın tam zamanı. Bu meseleyle ilgili daha fazla bilgi toplayın. Gerçeklerle, rakamlarla ve raporlarla iyi bir şekilde donanmış olduğunuzdan emin olun. Böylece gelecekte meydana gelebilecek hataları önleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gelecek beklenmedik başarı haberleri başınızı döndürüp soluğunuzu kesebilir. Ne yapacağınızı bilemeyip biraz sersemleyebilirsiniz ve kendinizi gelmeniz biraz zaman alabilir. Kimi rutin, kimi kutlama amaçlı olmak üzere pek çok mesaj ve telefon gelebilir. Siz de birçok arkadaşınızı arayabilir ya da onlara mesaj gönderebilirsiniz. Mahallenizde bazı işlere koşturmanız gerekebilir.

26 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevdiklerinizle eğlenin. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Bu günü güzel geçirmek için olası tüm negatif sonuçları kafanızdan atın. İyi şeylere odaklanın. Yaşadığınız anın tadını çıkarın. COVID-19 nedeniyle hayatımız değişmiş olabilir ancak ona göre yaşamaya artık alışmamız lazım.

26 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığına dikkat etmek konusunda yetkin bir cerrah gibi davranabilirsin. Senin bu tavırların aileni de etkiliyor olacak ki mutfakta yağlı yiyeceklere sınırlama koyabilirsiniz. Uzun zamandır görüşemediğin yakın bir arkadaşınla uzun bir telefon görüşmesi yapabilirsin. Eşyaların konusunda bazı değişiklikler yapmak istesen de maddi anlamda yeterince güçlü olamayabilirsin.

26 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorunları büyütmek yerine küçültme yoluna gidin. Beklentilerinizle ilgili bazı gecikmeler meydana gelebilir. Bu gecikmeleri düzeltme yoluna giderken işleri iyice çıkmaza sokmamalısınız.

26 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Duygusal olarak hoşlandığınız konularla ilgilenmek size keyif verecektir. İş hayatınıza odaklanmada zorlanabilirsiniz. Eksik kalan işlerinizi bitirebilir veya ufak tefek işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne kendinizi, yaratıcılığınızı ortaya koyabildiğiniz, aileyle vakit geçirmenin iyi geldiği bir etkiyle başlıyoruz. Akşama doğru desteklenmediğinizi hissedebilirsiniz.

26 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda parlarken duygusal ve dramatik yönlerinizi karşılıklı ilişkilerinizde çok daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Daha cesur, cömert ve iddialı davranabilirsiniz. Abartılı hareketlerden uzak durmalısınız zira ilişkileriniz bundan dolayı yıpranabilir.

26 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dikkatinizi dağıtacak birden fazla unsur karşınıza çıkacak ve sorumluluklarınıza odaklanmakta zorlanacaksınız. Disiplinli olmaya çalışmalısınız.

26 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün burcunuzda seyahat ediyor. Kendinizi hassas ve kırılgan hissedeceğiniz bugün çevrenize duygusal tepkiler verebilirsiniz.İlişkilerinizdeki bağları güçlendirmek için sevdiklerinizle duygu paylaşımında bulunabilirsiniz. İmzalı işlerde temkinli olmalısınız.

26 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kırılganlığınız yüzünden oldukça stresli günler yaşamanız mümkün. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden güçlü olmanız gereken bir günde kırılganlığı bir tarafa bırakın. Bu zor günlerde yalnız olamayacağınızı da bilin.

26 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler Romantizm havasındasınız. Ancak bazı nedenlerden dolayı sevdiğiniz kişiye yaklaşacak kadar rahat hissetmeyeceksiniz. Hayatınız ve dünya hakkında olumlu duygularla dolusunuz.

26 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi denetlemek gibi bir tarzınız var. Bugün, konuştuğunuz her şeyin sorun yaratmasından korkuyorsunuz. Kendinizle savaşmak yerine paylaşımcı davranmakla daha çok kazanacaksınız. Gün içinde sezgilerinizin size verdiği bazı önyargılarınızla ilgili olarak, önlem alıcı faaliyetlerde bulunmakla doğru bir hareket tarzı sergilemiş olacaksınız.

26 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 30" R
Ay
Oğlak
12° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 34' 17"
Venüs
Koç
29° 50' 11"
Mars
Balık
28° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 13"
Satürn
Balık
16° 29' 30"
Uranüs
Boğa
22° 17' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 20"
Lilith
Başak
23° 13' 59"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>