Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni bir sürece başlamak isteyeceksin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Etrafınızdaki insanlar arasında kendinizi gösteriyorsunuz. Bugün, bir sürü arkadaşınızla beraberken kişiliğinizin bir yönünü gösterme şansınız olacak. Çocukken sahip olduğunuz ve hala bir parçanız olan kusursuz cazibeniz bugün normalden daha fazla parlıyor! Yani, tereddüt etmeyin, tekrar o çocuk olun!

Hayatta neyin peşindesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz işlerden en derinlerdeki arzularınız tatmin oluyor mu? Bu hafta mesleki hayatınızda karşılaştığınız küçük problemler, bardağı taşıran son damla olabilir. Ne kadaryaptığınızı ve kişisel hayatınızdaki insanların ne kadar derinden manevi bir nitelik aldığını görmek için etrafınıza bir göz atın.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Baş gösteren sorunlar seninle ilgili değilmiş gibi görünse de, bunların ucunun sana dokunacağı su götürmez bir gerçek. Duyguların oldukça yoğun ve bu yoğunluğun sebebini göremeyebilirsin. Otur ve parçaları birleştir. Belki, birinden aldığın olumsuz yorumlar sebebiyle öfke seviyen artabilir. Ya da iyiliğini önemsediğin bir arkadaşının yaşadığı travmalar seni de etkileyebilir.Bugün gökyüzününün hakim enerjisi sizi yalnızca ilişkileriniz odağında düşünmeye itebilir. Muhtemelen farkındasınızdır, insanlarla ilişki kurmak o kadar da kolay değildir. Herkesin bir ilişkiden beklediği saygı düzeyini anlamak zordur. Dahası, karşınızdakinin istekleri yolunuzu kesebilir ya da sizi onların etrafından dolanmaya zorlayabilir. Şöyle düşünün: Bir ilişkide karşımızdakinden ne kadar az şey beklersek, ilişki o kadar derin ve esnek olmaya başlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemel uzun bir süredir tatil planı yapıyor ya da okula geri dönmeyi düşünüyordunuz ve şimdi ise planlarınızı kesinleştirmek üzeresiniz. Gelgelelim, oldukça rahatsız edici bir mesaj ya da telefon görüşmesi planlarınızı suya düşürebilir ve bu yüzden hayal kırıklığının eşiğine gelebilirsiniz. Yine de durumu dikkatli bir şekilde gözden geçirirseniz, size o kadar da çok şeye mal olmayacağını fark etmeniz muhtemel. İstediğiniz şeyi gözden çıkarmadan da bir çaresine bakabilirsiniz.

27 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında sizlerin burcunda hareket etmeye devam ediyor. Yüksek enerjiniz de aynı şekilde devam ederken sabah Ay-Neptün arasındaki pozitif açıyla partnerinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz. Fakat arkasından gelen Ay-Plüton gergin açısıyla kıskançlıklarınızı frenlemekte zorlanabilirsiniz. 11:55 itibariyle Ay, yarına kadar boşluğa giriyor. Günün geri kalanında yeni bir şeye başlarsanız sonuç almakta zorlanabilirsiniz.

27 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını korumaya alıyorsun!Ay, bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Hayatına insanların karışmasına izin verdikçe kendine olan güvenin sarsılıyor. Özellikleortamında ben bilirim tavırlarıyla çalışmalarına yön vermeye çalışanları dikkate almamalısın. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Çocuklu bir Yengeç burcuysan, duygusal bazı konularda çıkan çatışmalara çözüm üretmek için nasıl bir yol izlemen gerektiğini araştıracaksın. Tüm bunlarla birlikte olumlu duygularını aşağı çekmeye çalışan kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsin. İştah açan gıdalar tüketmen kilo olarak geri dönebilir.

27 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe yönelik güzel planlamalar yapmanızda fayda var. Bugün karşılaşacağınız fırsatlar hayatınızda güzel bir yer tutarken motivasyonunuz da yükseltecektir.

27 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün küçük sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda yenilenmeye gitmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yeni başlangıçlar için yeni niyetler ortaya koyabileceğiniz zamanlar var. Genel olarak sakin bir gün geçirebilirsiniz, akışta kalmaya özen gösterin. Beslenme alışkanlıklarınızla ilgili değişikliğe gitmeniz gerekebilir.

27 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Topluluklar içinde olacağınız ve sosyalleşeceğiniz bugünlerde yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Sosyal tavrınız ve sevecen halleriniz herkesin dikkatini çekebilir.

27 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cevap almayı beklediğiniz konuda ilgili olumlu bir geri dönüş alacaksınız. Yeni projelerle ilgili önemli kararlar almanız gerekebilir. Her şeyi iki kez düşündüğünüzden emin olun.

27 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, hala sizinle yolculuğunu sürdürürken, duygu ve hislerinizin kılavuzluğunda alacağınız kararlarla mutluluğu yakalarsınız.Partnerinizle sevgi, şefkat duygularını paylaşacağınız bir gün sizi bekliyor. Ayrıca evi düzenlemek, yuva kurmak, aileden kalan antika objelerle evinizin havasını değiştirmek için hemen harekete geçebilirsiniz. Duygularınıza ket vurmadan hayatın doğal ritmine uyum sağlayın.

27 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

27 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Belli mesafeler, daha önce çevrenizin oluşturduğu bazı kırgınlıklar, sevdiğiniz insan sayesinde çözülüyor. Duygusal anlamda etkilendiğiniz bir insan veya çocuklarınız, hayatınızda yara aldığınızı düşündüğünüz noktaları yavaşça iyileştirecek. Tek eksiğiniz planlama ve disiplin. Şansınız devam ederken işlerinize asılmalısınız.

27 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün dış görüntün için değişiklik yapma isteğinde olabilirsin ancak istediğin sonucu alamayabilirsin ya da şartlar yüzünden bir takım erteleme ve gecikme yaşanabilir. Kendini kanıtlamak için sergilediğin dik başlı tavırların, insanların seni yanlış algılamasına sebebiyet verebilir. Biraz daha uyumlu olmaya çalışmalı ve dünyaya baktığın pencereyi genişletmelisin.

27 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 13' 32" R
Ay
Terazi
15° 29' 10" R
Merkür
Boğa
05° 20' 11"
Venüs
Boğa
24° 56' 12"
Mars
Koç
14° 37' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 54"
Satürn
Balık
18° 03' 57"
Uranüs
Boğa
23° 28' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 39"
Lilith
Başak
25° 29' 38"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>