Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Zevkler ve Değişimler… Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 10%

Bu günve finans konulardaki başarıları beraberinde getirecek. Zamana veya paraya yaptığınız uzun vadeli yatırımları sonuç veriyor, yani karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Bugün, yeni projelere başlamaktan ziyade eskileri tamamlamanız için iyi bir zaman. Ancak eğer şu an yeni bir projeye başlamanız gerekiyorsa, sorun yok, başarıyla sonuçlanacak. Kendinizi yeni kıyafetler alarak ödüllendirin ve bu akşam, aldıklarınızı bir arkadaşınız veya sevgiliniz için giyin.

Heyecanlı bir aksiyonda yer alabilirsiniz. Son zamanlarda çekici biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu kişiden çıkma teklifi almak isteyebilirsiniz. Veya önce onunla arkadaşlık kurmaya çalışabilirsiniz. İkinizin birbirinizi daha iyi tanıyabileceği rahat bir öğle yemeği ayarlayın. Harika mizah anlayışınızı ve tutkulu doğanızı ifade etmekten korkmayın.

Bugün büyük egonuza dikkat edin. Her şeyde iyi olduğunuzu ve her konuda doğru yolda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Fakat kendiniz hakkında bu kadar abartmayın. Eğer kendinizi diğerlerinden daha iyi görme tuzağına düşerseniz, Şu anda hayatınız biraz değişken olduğu için inatçı olmanız geçerli bir sebep değil.

Bugün anaç bir ebeveyn olmak isteyeceksin. Eğer çocukların varsa, onların seninle yakın temaslar kurmak ve bolca vakit geçirmek istediğini göreceksindir. Onlarla oynamak için vakit ayır ve sevgini göster. Eğer bir ebeveyn değilsen de, öğleden sonrasını yeğenlerinle geçirebilirsin. Miniklerle etkileşimde ol ve onlara pozitif enerji yay.Bugün kendinize bir hayal dünyası yaratmak için harekete geçin. Aslına bakılırsa günün etkinliklerinin çoğunda gerçekdışı bir hava hakim olacak. Genelde ayakları yere basan biri olsanız da yeni bir bakış açısı edinmek için arada bir ipleri bırakıp farklı düşünce alanlarını tecrübe etmenin önemli olduğunu anlamalısınız. Saçlarınızı salın ve bu gece kendinizi eğlenceye verin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hukuki meseleleri inceliyor olabilirsiniz. Belki eski bir krediye ait borçları kapatmaya çalışıyorsunuz. Ya da belki devam eden bir hukuk davasının içindesiniz. Hızlı bir çözüm bekliyor olabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bugün biraz araştırma yapmanın tam zamanı. Bu meseleyle ilgili daha fazla bilgi toplayın. Gerçeklerle, rakamlarla ve raporlarla iyi bir şekilde donanmış olduğunuzdan emin olun. Böylece gelecekte meydana gelebilecek hataları önleyebilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genelde konuşmadığınız biriyle konuşma başlatmak için güçlü bir dürtü yaşayabilirsiniz ve bu takip etmeniz gereken bir dürtü! Bu kişiyle her zaman ortak nokta bulamasanız bile, bugün ikiniz bir anlaşmaya varabilirsiniz. Dinleyin ve söylediklerine saygı duymak için çok çalışın. Konuya iyimser bakın.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel yaşantına dair değişik zevkler peşinde koşabileceğin bir gündesin. Yeni kıyafetler, ya da kozmetik ürünleri denemek üzerindeki stresi atıyor. Kısacası değişim sana iyi geliyor. Takip ettiğin bir markanın yeni ürünleri içindeki heyecanı arttırmış olacak ki, kendini alışveriş sitelerinde sayfaları gezerken bulabilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan eşinle bazı konular hakkında ortak davranabilirsin.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinizden kaynaklı sorunlar yeniden önünüze gelebilir. Finansal ve hukuki süreçlerinizle ilgili bazı görüşmeler yapmanız gerekebilir. Bu süreçte moralinizi yüksek tutmalısınız.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar olabilir. Bu konuyla ilgili temeller atmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Ani parlamalar olabilir. İşinizle ilgili konularda kendinize güveninizi ortaya koyacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek için yeni arayışlara girebilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşünerek alınmış kararlar hiç pişman olmamanıza vesile olacaktır. Önemli olanın duygusal konularda karar almak olduğunu hatırlayarak kararlarınızı en sona bırakın.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizdeki neredeyse herkese yardımcı olacaksınız. Bunu yapmak size yük olmanın aksine sizi daha da mutlu edecek.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle burcunuzdaki seyahatini sonlandırıp Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. Bugün finansal konular ön planda olacaktır.Kendinizi değerli hissetmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler mali açıdan nihayet çok daha iyi durumdasınız! Bugün yatırım yapmak için iyi bir gün, ama çok büyük risklerden de kaçının. Ani kararlar sizi üzebilir.

27 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizle olumlu paslaşmalar içindesiniz. Sizin için önemli olan konular gündeme gelecek. Uzun zamandır beklediğiniz düşlerin gerçekleşmesi için sınırlarınızı zorlamalısınız. Güçleşen şartlarınız canınızı sıkmasın. Önemli adımlar atmalı fakat gereksiz ayrıntılardan da sakınmalısınız. Bugün, yeni dostluklara açık olacağınız bir gününüzdesiniz.

27 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 39" R
Ay
Oğlak
15° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 38' 12"
Venüs
Boğa
00° 05' 36"
Mars
Balık
29° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 30' 37"
Uranüs
Boğa
22° 18' 19"
Neptün
Balık
28° 53' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 02"
Lilith
Başak
23° 15' 22"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>