Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Görünüşüne yenilik katıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, aşk hayatınızdaki bütün küçük sorunların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Eğer sorun yaşamıyorsanız, rahatlayabilirsiniz! Fakat sorunlarınız varsa, kariyerinizden ziyade eşiniz, aileniz veya sevdiğiniz kişiye odaklanmaya çalışın. Hayatınızın hiçbir bölümünü ihmal etmeyin, yoksa dengenizi kaybedebilirsiniz.

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Kendine acıma gibi bir tuzağa düşme. Birisi karşına geçip sorununun ne olduğunu sorana kadar suratını asıp gezeceksin gibi görünüyor. Eğer hiçkimse bunu gerçekleştirmezse, çevrendeki herkese yavaş yavaş öfke beslemeye; aslında hiç gerçek arkadaşın olmadığını düşünmeye başlayabilirsin. Ruh halin gittikçe kötüleşebilir ve birisi sana münasebetli bir soru yönelttiğinde bile ani tepkiler gösterebilirsin. Bu kaygan zeminde kayarak boşluğa düşmemeye dikkat et.İçinize sinmeyen bir şeyler ya da birileri için kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamayın. Otobüs kaçarsa sorun değil, nasıl olsa bir sonraki yine gelir. Hedeflerinize ulaşmada dolambaçlı yolları seçmektense bildiğiniz yoldan gitmeniz çok daha etkili olacaktır. Emin olmadığınız kestirme yollara sapmamanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gökyüzününün hakim enerjisi sizi yalnızca ilişkileriniz odağında düşünmeye itebilir. Muhtemelen farkındasınızdır, insanlarla ilişki kurmak o kadar da kolay değildir. Herkesin bir ilişkiden beklediği saygı düzeyini anlamak zordur. Dahası, karşınızdakinin istekleri yolunuzu kesebilir ya da sizi onların etrafından dolanmaya zorlayabilir. Şöyle düşünün: Bir ilişkide karşımızdakinden ne kadar az şey beklersek, ilişki o kadar derin ve esnek olmaya başlar.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:53 itibariyle Ay, Aslan burcuna geçiş yapıyor. Gelirinize odaklanacağınız bir gündesiniz. Geçmişte yaptığınız maddi hatalardan ders çıkararak artık önünüze bakmanız gereken zamanlarda olacaksınız. Ayrıca gün içinde oluşan Mars ve Uranüs arasındaki güzel kontak sayesinde eğitim hayatınızda verdiğiniz çabaların sonucunu beklentinizin çok üstünde alabilirsiniz. Bulunduğunuz çevredeki insanlardan ummadığınız bir fırsat yakalayabilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görünüşüne yenilik katıyorsun!Dâhil edildiğin konularda sözün geçsin isteyeceksin. “Hafta sonuna daha çok var!” diye hayıflananlardansa bugün günün tadını çıkarmak isteyebilirsin. Bugün o kadar enerjiksin ki işten sonra spor yapmak için dahi vakit ayırabilirsin. Planlı ve programlı hareket ettiğin bir gün seni bekliyor. Sevgilisiyle problem yaşayan bir Yengeç burcuysan, bugün aranızdaki buzlar eriyebilir. Kişisel gelişimini destekleyecek, merak ettiğin bir etkinliğe katılabilirsin. Fiziksel yenilenme ihtiyacını da körükleyecek. Saçlarında hiç denemediğin bir modeli deneyebilirsin.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın fırsatları ile yollarınız kesişebilir. Ummadığınız yerlerden güzel kapılar açılabilir. Şansınızı bu anlamda kendinizde biraz da kendiniz yaratmanız gerektiğini unutmayın.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili başkalarından destek alabileceğiniz olanaklar var. İşle ilgili konularda baskılandığınızı hissedebilir, iletişim kurmakta zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Karşınızdakini anlamak için özen göstermelisiniz. Olaylara karşı sakinliğinizi korumanızda fayda var.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bulunduğunuz olumsuzluklar, hayal kurmanıza engel teşkil etti. Bu sizde enerjiyi düşürdüğü için gerçek isteklerinizi keşfetmek için kendinize şans tanımalısınız.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken kişisel konulara odaklanabilirsiniz. Kendinizi daha güçlü bir şekilde ortaya koyabilir, cesur, girişimci, lider özelliklerinizi sergileyebilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi olan bitenden kopuk hissedebilirsiniz. Ne yapmak istediğinizi ve çevrenizde nelerin olup bittiğini kavramakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekmek için sabırlı olmanız gerekecek.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeş ve yakın akrabalarla eleştirel diyalog içinde kalıp pek çok işi tamamlayabilirsiniz.Taşınma, araba alım satımı gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Kazalara ve sakarlıklara açık bir gün. Acele işe şeytan karışır, sakinliği elden bırakmayın. Herkesin annesi olma şansınız yok bunu da aklınızdan çıkarmayın. Hayatta kimleri koruyup, kollayacağınızı bilmelisiniz. Sınırınızı çizin.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer hayatınızda gerçekleşecek olan sürpriz gelişmeler maddi anlamda parlamanıza yardımcı olacak. Kendinize güveniniz tam. Almanız gereken haberler biraz gecikmiş olabilir. Sabırlı olup, tatilin tadını çıkartmalısınız. Yengeç burçları giderek güzelleşiyorlar. Hisleriniz, flörtöz duygularınız giderek artıyor.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; kendi bildiğin yolda ilerlemek istemene rağmen karşına seni başka şeylere ikna etmeye çalışan kişiler ve beklemediğin koşullar çıkabilir. Geleceğini güven altına almak için sana getirilen önerilere açık olmalı, verdiğin sözlerin sorumluluğunu taşımalısın. Değişim yaratacak yeni ve farklı yollar bulabilir, özgürce yol alabilirsin.

28 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>