Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmiş Karşına Geliyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2023, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün hoşlandığın kişiye hislerini açabilirsin. Gereken cesareti kendinde bulabilir ve önemli bir adım atabilirsin. Hayatına bir açıklık ve netlik getireceğin bir gün olacak aşk konusunda.

Ara sıra işleri asmanıza rağmenveriminiz düşmüyor. Siz de zaten buna güveniyorsunuz. Zam söylentilerinin gerçekleşme ihtimali çok fazla. Yeni gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız.

Ruh halin bir işin peşine sıkıca düşmeni engelleyebilir. Dikkatini parasal konulara vermekte zorlanabilirsin bugün. Ancak masraflardan kaçınmak ve gereksiz harcamalar yapmamak gününün daha iyi geçmesini sağlayacak.

Önemli olan daha fazla hareket etmek değil, gerektiği kadar hareket etmektir sporda. Kendini fazla yormamaya ve aktif olmak için "daha fazlası"na abanmamaya özen göster bugün. Kendine karşı nazik olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tek başına çokça vakit geçirebilirsin ve bu durum canını sıkabilir. Daha fazla şey yapmak, daha fazla insanla konuşmak gibi konular gündeminde olacak. Teklifin başka insanlardan gelmesini beklememelisin bugün.

28 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün aşk hayatınızla alakalı olarak bazı meseleler yolunda gitmiyor olabilir. Gün boyunca devam eden gergin ruh hali bazı çıkarımlar yapmanızı engelleyebilir. Kendinizi anlama konusunda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Derin bir nefes alın ve şartlar ne olursa olsun kararlarınızda önceliğinizi kendinize verin.

28 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte arkadaşların ile yaşadığın ve kapandığını düşündüğün konular tekrar açılabilir. Yoğuntemposu ve baharın gelişiyle birlikte migren ağrısıyla baş etmek zorunda kalabilirsin. Evinden ya da semtinden memnun olmayan Bir Yengeç burcuysan baharın gelmesiyle ev arayışına girmeye başlayabilirsin. Sessiz ve sakin rotalar önceliğin olacak.

28 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi gösterebilmek adına farklı alanlarda çalışmalar yapabilirsiniz. Enerjinizle, işinizle çevrenizin dikkatini çekebilirsiniz. Hayatınızda yeni bir dönem başlatmak istiyorsanız beklentilerinize göre davranmalısınız.

28 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuza geçerek sizi birçok konuda desteklemeye başlıyor. Üzerinizdeki rehaveti atabilir, daha bilinçli adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve anneyi içine alan konularda ise bekleme süreci devam edebilir. Baba ya da otorite figürleri ile ilgili sorunlar da bir süre daha sizi rahatsız edebilir.

28 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tutamayacağınız sözler vermemeye özen gösterin. Kolay bir bakış açısı ile o an istediğiniz iyilikleri yapabilmeye odaklanın, fazlası kişisel alanınıza ihlaldir.

28 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların ilgisini üstünde toplayabilirsin bugün. Enerjin yükselebilir. Çevrene ışık saçabilirsin. Hem bilginle, hem fiziğinle hem de auranla insanların dikkatini çekmen olası.

28 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için keyif ve neşe demek! Eğleneceğiniz yerlere çekiliyor ve her yeri eğlenceli bir hale getiriyorsunuz. Dürtüleriniz tarafından yönlendirildiğinizden işler her an kontrolden çıkabilir. Bu yüzden önemli bir sorumluluğunuz varsa bunu şansa bırakmadan halletmeye çalışın. Bunun dışında günü sevdiklerinizle bir arada anılar biriktirerek geçirebilirsiniz.

28 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz birimkanı sizi bekliyor. Çevrenizle güçlü bir duygu alışverişi içindesiniz. Aranılan bir kişi olmaktan mutluluk duyacaksınız.

28 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

28 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün atak ve girişimcisiniz. Duygularınızı dile getirirken biraz sert olabilirisiniz. Tepkisel davranabilirsiniz. İmmün sisteminize dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

28 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gün içinde aşk hayatınızda karşılaşacağınız sürpriz olaylar bazı endişe ve korkularınızın tekrar gün yüzüne çıkmasını sağlayabilir. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınız arasında yumuşaklığınızı istismar edenler var. Ezilmek istemiyorsanız, gereken yerde karşı çıkmasını bilin. İstemeden de olsa içinde bulunacağınız bir para tartışması sizi olumsuz anlamda etkileyecek. Dikkatli olun! Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtuldunuz, şimdi sıra kilolarda .

28 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 53" R
Ay
Yay
09° 42' 46"
Merkür
Koç
16° 03' 02"
Venüs
Koç
26° 44' 19"
Mars
Balık
27° 03' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 09"
Satürn
Balık
16° 15' 52"
Uranüs
Boğa
22° 09' 02"
Neptün
Balık
28° 48' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 44"
Lilith
Başak
22° 57' 15"
True Node
Koç
15° 30' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>