Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Problemler Ortadan Kalkıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile önemli konularda konuşabilirsin bugün. Eğer hayatında kimse yoksa hoşlandığın kişiyi daha yakından tanımanı sağlayacak bazı konuşmalar gerçekleşebilir. Karşındaki insanın farklı yapısını anlamak için bir şansın olacak bugün.

Biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Yaşam alanınızdan bıkmış olabilirsiniz. Belki de evinizi daha rahat hale getirmek için bir şeyler yapmanız gerekir. Daha pozitif bir enerji akışı yaratabilecek birkaç basit ekleme yapmak isteyebilirsiniz. Belki yeni bir kitaplık ya da güzel bir kanepe satın alma zamanı gelmiş olabilir. Kalıcı değeri olan bir eşyaya yatırım yapmaktan korkmayın. Ruhunuzu neşelendirmek için bu herhangi bir şey bile olabilir!

Bugün parasal konularda biraz zorlanabilirsin. Gerek kazanma gerekse harcama konularında bazı şeyler istediğin gibi gitmeyebilir. Sakin kalmak ve ani tepkilerden kaçınmak önemli olacak senin için.

Beyninin serotonin salgılaması için elinden geleni yapmalısın bugün. Gerek çikolata yemek, gerekse komik bir şeyler izleyerek gülmek, gerekse bol bol egzersiz, bugün kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinde ufak tefek aksaklıklar olabilir. Elektrikli cihazlarında bozulmalar yaşanabilir veya her zaman normal bir şekilde çalışan şeyler bir anda hiç çalışmayabilir. Bu durumla ilgilenmek biraz zamanını alabilir bugün.

29 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları normal rutininizin dışına çıkmak ve çevrenizde neler olup bittiğini görmek için biraz zaman ayırın. O kadar odaklanmış ve belirli bir hedefe o kadar yönelmiş olabilirsiniz ki, dünyanın geri kalanını hesaba katamayabilirsiniz. Bu dış enerjilerin kendi küçük kompartımanında yaptıkların üzerinde büyük bir etkisi olduğunun farkında bile olmayabilirsiniz.

29 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın sıkıntıların aldığın önlemler sayesinde ortadan kalkması, ruhsal olarak rahatlamanı sağlıyor. Bu durumun verdiği rahatlık ilişki hayatına da yansıyor, ilişkide daha pozitif düşünen taraf olamaya başlıyorsun. İnce eleyip sık dokuyacağın bir gün. Duygularının bir türlü netleşmemesine ve karşına çıkan fırsatları kaçırmana neden olabilir. Kararlı ve cesur olursan başarının anahtarını da almış olacaksın.

29 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza sağlam ve modern bir katkı sağlamak isteyebilirsiniz. Yeni insanlar tanımanın ve uğraşlarınızın dışındaki alanları incelemenin bir karşılığını yaşayabilirsiniz. Duygusal ve uzun vadeli ilişkiler kapınızı çalabilir.

29 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzdaki yolculuğunu bugün de sürdürüyor. Yeni girişimler yapmaya kararlı olduğunuz bu dönem sizi duygusal açıdan bağlayan temalar ortaya çıkabilir. Kararlılığınızı ortaya koymanız için önünüze yeni fırsatlar gelebilir. Bu nedenlehayatında yaşanan gergin ilişkiler sizi zorlayabilir. Enerjinizi daha sistemli kullanmaya gayret etmenizde fayda var.

29 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda cesur adımlar attığınız taktirde kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Sevilmeyi istediğiniz bugünlerde vereceğiniz sevginin karşılığını alacaksınız.

29 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyalleşmek senin için önemli olacak. Önüne çıkacak fırsatları değerlendirmek sana fazlasıyla keyif verebilir. Yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışmak her yönden gelişmek için karşına yeni imkanlar çıkarabilir.

29 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Altıncı hissiniz birçok farklı şekilde size ulaşmaya çalışıyor olabilir. Başlayacağınız birveya bir insan hakkında kötü kokular seziyorsanız, bunu dikkate alın. Bilgelik her zaman düşünce yoluyla gelmez ve yanlış bir şey yapmaktansa hiçbir şey yapmamak daha iyi olabilir. Yine de konu aşk hayatınız olduğunda bunun duygularla karmaşıklaşan bir şüphe olabileceğini de aklınızdan çıkarmayın.

29 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerinizi gerçekleştirmek içinbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, önleyemediğiniz bir güvensizlik içindesiniz. Birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir, şartları yeniden düzenleyebilirsiniz.

29 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

29 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen içinde bulunduğumuz anı yaşamak yerine, çok uzak geleceği düşünürüz. Üstelik bu düşünceler de genellikle olumsuzluklar veya korkular barındırır. Uzak geleceği düşünmek ve aklınızı olumsuz düşüncelerle doldurmak, gereksiz bir anksiyeteye neden olur. Oysa anda kalmak, bir tercihtir.

29 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu özel günde, sevgilinize, düşüncelerinizi daha iyi anlatın, bu imkana sahip olacaksınız. İlişkinizde saygı ve itibar sağlamak sizin için şimdi daha önemli olacak. Bugün hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünmeye başladınız. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün. Temkinli olun.

29 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 09" R
Ay
Başak
08° 32' 26"
Merkür
Koç
17° 34' 24"
Venüs
Koç
17° 27' 58"
Mars
Balık
21° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 14"
Satürn
Balık
15° 32' 48"
Uranüs
Boğa
21° 43' 55"
Neptün
Balık
28° 33' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 37"
Lilith
Başak
22° 07' 12"
True Node
Koç
15° 36' 31"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>