Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Değişim Kapınızda! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

İçinizdeki büyük reformcu, önünüzdeki günden çok memnun kalacak. Tamamen yeni ve güncel bir şeye yer açmak için eski sistemlerden kurtulmanın ve durumlara tepki vermenin farklı yollarını bulmanın zamanı geldi. İşte bu, son zamanlarda üzerinde çalıştığınız şeylerin durumlarını değerlendirmek ve doğru olmayan şeylerde bazı değişiklikler yapmak için mükemmel bir zaman. Evi temizleme zamanı!

Ruhani ve mistik bir eğilimi olan insanlarla sosyal bir şekilde evinizde toplanabilirsiniz. Bir sürü tuhaf ve büyüleyici deneyimler anlatılabilir ve bunlardan biri de sizinki olabilir. Misafirlerinizden birisi özellikle metafiziksel bir organizasyon veyaolarak bu grubu resmiyete dökmeyi önerebilir. Bu fikri dikkate alabilirsiniz. Bugün böyle bir konsept oluşturmak için doğru zaman.

Ayaklarının yer basması gereken bir gün. Birveya ilişki konusunda heyecan dolu fikirlere sahipsin. Ama yine de bazı şeyleri oturtmak zaman gerektiriyor. Bugün için gerçekçi kal, sağlıklı beslen, egzersiz yap ve vücudunun ihtiyaçlarını gözeten şeyler yap. Gelecek konusunda sabırlı ol ve dikkatini ana odakla.Bugün başka insanlardan bazı olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Muhtemelen kalabalık bir insan grubuyla sosyalleşiyor olacaksınız. Arkadaşlığınızdan çok keyif aldıkları için insanların gözleri sizi arıyor olabilir. Onları zekice esprileriniz ve sıcacık hikayelerinizle eğlendireceksiniz. Burcunuz gerçekten bir seyirci kitlesine sahip olmaktan çok hoşlanıyor, bu nedenle de sahneye çıkmaktan çekinmeyin. Onlara coşkulu kişiliğinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı göstererek biraz neşe saçın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle ilgilenen birisi, bir başkasına ilgi göstermeye başlayabilir. Bu durum sizin kendinizi güvensiz hissetmenize ve biraz da kıskanmanıza yol açabilir. Kendi kendinizi delirtmeyin. Göründüğü gibi olmayabilir. Bu durumun seni yıkmasına izin vermekten önce gerçekleri fark etmeye çalışın. Aynı gece iççin alacağın iki davetiye seni nahoş bir karar vermeye zorlayacak. Sana en iyi gelecek seçeceği seç.

3 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha iyimser ve yapıcı olabilir, pozitif tarafınızın güçlendiğini görebilirsiniz. İnanç ve emeği birleşimi, her alanda başarıyı ve ilerlemeyi getirecek. Günü hızlı bir tempoda geçirebilir, birden fazlave planı tamamlamaya çalışabilirsiniz. Kadınlardan destekler olabilir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tepeden tırnağa bir değişim geçirmek üzere hazırlıktasın. Dış görünüşünde değişiklik yapma isteğinin artmasıyla beraber, Hayata baktığın perspektif, konuları ele alış şeklinde değişecek. Etrafındakilerin samimiyetinden şüphe duyabilirsin. Evle ilgili tadilat işlerinin sonu gelmeyecek gibi düşünüyor olabilirsin. Zamanı iyi organize etmelisin.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Derine inmeye oldukça gönüllü olabilirsiniz. Konuşmalar, olaylar her zaman bir alt basamağı düşünerek acabalarla kendinizi baskılıyor olabilirsiniz. Nefes almakta zorlandıkça yüzeye çıkmayı denemelisiniz. Geçmiş harcamalarınız bugün yeniden önünüze çıkabilir. Zor durumda kalmamak için bu durumu ailenizle paylaşarak sorunları çözmek adına bir adım atabilirsiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi düşüncelerinizi benimsetmek için mücadele içine girebilirsiniz. İnandığınız konularda sonuna kadar cesaret gösterdiğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde karşınızdakini kırmamaya özen göstermeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde sanatsal aktivitelerle uğraşmak size iyi gelecektir.

3 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında şanslı olabilir, iletişim yetenekleriniz ile karşı cinsi hızlıca etkileyebilirsiniz. Sosyal açıdan olumlu vearkadaşlarınızda güzel intiba bırakan bir dönemdesiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından yabancılarla görüşmeler yapabilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili konularda tartışmalara katılabilirsiniz. İnanç ve felsefe dünyanızı daha fazla paylaşabilirsiniz. Özellikle yabancı ülkelere seyahatler gündeme gelebilir.

3 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizden borç isteyecek birileri olabilir. Söyledikleriyle büyük manipüle taktikleri uygulayacak bu kişilerden kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın. Yoksa çok büyük zarar edeceksiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından, Ay Balık burcundaki seyahatine devam ediyor.Farklı kültürlere ve inançlara ilgi duyabilirsiniz. Akademik çalışmalarınıza yönelmek için uygun bir gün olacaktır. Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşimhayatınızda yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kadınlarla yaşanabilecek anlaşmazlıklara karşı hazırlıklı olmalısınız.

3 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

3 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize tüm kalbinizle inanıyorsunuz ve ona çok aşıksınız. İş yerinizde daha fazla üretken ve verimli olmaya çalışın. Bazı insanlara laf anlatmaya çalışarak kendinizi yormayın. Günlük rutininizi değiştirin ve eğlenceli bir şeyler yapın.

3 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayal gücünüzün oldukça güçlü olacağı bugün, içgüdüleriniz sizi yönlendirebilir. Tartışmaları geride bırakmanın en doğru yolu sevdiğinize kulak vermek. Yaratıcılığınız sayesinde, istediğiniz hedeflere ilerleyebilir, hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yapacağınız girişimlerin sonuçları olumlu olacak. Yoğun ve hareketli dönem azalmakla birlikte hala devam ediyor. Biraz daha sabır! Bütçenizi aşan yatırımlar ve teklifler karşısında tereddüt yaşayabilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

3 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 30' 07" R
Ay
Aslan
17° 11' 09" R
Merkür
Koç
28° 55' 33"
Venüs
Boğa
18° 54' 22"
Mars
Koç
10° 53' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 30"
Satürn
Balık
17° 44' 06"
Uranüs
Boğa
23° 11' 16"
Neptün
Balık
29° 18' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 49"
Lilith
Başak
24° 57' 02"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>