Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Değişmen Gerekebilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, hayatınızdaki aşkın eksikliğini çikolatayla doldurabilirsiniz, çünkü kendinize iyi davranmaya ihtiyacınız var. Bu iyi bir şey. Ancak, kendinizi küçük bir kutu çikolata ile sınırlayın ve daha fazlasını almayın. Çok fazla tatlı, sabah bir mide ağrısı ile uyanıp pişmanlık duymanıza neden olabilir, alacağınız kaloriden bahsetmeye gerek bile yok! Unutmayın, ölçülü olmak önemli!

Planlarınızı bugün harekete geçirmenin zamanı geldi. Havada, etrafınızdaki insanlarla ulaşmanızı ve değerli bağlantılar kurmanızı isteyen çok geniş bir enerji var. Unutma, birlikten kuvvet doğar. İhtiyacınız olursa yardım istemek için tereddüt etmeyin. Bugün her neye ihtiyacınız olursa bir çok yardım elinin size uzanmış beklediğini fark edeceksiniz.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Kendini bir çatışma içinde bulursan, geri adım atmadığına emin ol! Rakiplerine karşı seni üstün kılan şey ise kuvvetli gözlem yeteneğin. Diğer insanların ne düşündüğünü, tartışmalarda kullanacakları savları gerçekten kestirebiliyorsun. Patlayıcı konuları daha başlamadan bastırabiliyorsun ve olayların kontrolden çıkmasını böylece engellemiş oluyorsun. Durumu kontrol alman için agresif olman gerektiğine inanıyorsan bunu yapmalısın!Bugün sizi yeni bir romantizm bekliyor olabilir, muhtelemen de uzun bir süredir tanıdığınız ancak birdenbire bambaşka bir gözle görmeye başladığınız bir adamla. Bu kişinin, daha önce orada olduğunu hiç fark etmediğiniz, bir tarafını görebilirsiniz ve bu durum sizin onunla ilgili algınızı tamamen değiştirebilir. Bugün şekillenecek her türlü yeni ilişki, ömürlük bir ilişkiye dönüşmek yönünde çok fazla umut vadediyor; zira kurulan bağlar oldukça derin olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli olun; zira bugün kendinizi ileri doğru bir atım atma arzusuyla geri çekilmenin konforu arasında kalmanıza yol açacak bir durumda bulabilirsiniz. İkilem yaşayıp olduğunuz yerde de sayabilirsiniz. İlerleme cesaretini bulabilirseniz geçmişte aldığınız dersleri aklınızda bulundurun ki önünüze çıkacak tuzaklara düşmeyin.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlginç görünen ve merakınızı heyecanlandıran bazı yeni insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Manevi veya metafizik konuşmalar bugün telefon veya görüntülü sohbet üzerinden gerçekleşebilir. Kavramlar derin ve ilham verici olabilir.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için haftanın en önemli günlerinden birisi olabilir. Programını ne kadar detaylı yaptığını düşünsen de aniden çıkan birgünlük programını etkileyebilir. Akrabaların arasında miras konusunda yaşanan anlaşmazlıkları gidermeye başlıyorsun. Evli bir Yengeç burcuysan eşin senden bir takım huylarını değiştirmeni isteyebilir. Bu konuda gelişme gösterebilirsin.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin hayatında sürprizli bir konu gündemde olabilir. Olaylar ve durumlar sizi daha farklı tercihler yapmaya sürükleyebilir. Bildiğinizden şaşmayın.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar olabilir. Bu konuyla ilgili temeller atmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Ani parlamalar olabilir. İşinizle ilgili konularda kendinize güveninizi ortaya koyacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek için yeni arayışlara girebilirsiniz.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde adaletle ilgili beklentilerinizin artık karşılanmak üzere olduğunu bilmelisiniz. Biraz daha sabır göstermeniz ve bekleyebilmeniz gerekmekte.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkın, sevginin hükmettiği bir gün olabilir. İstek ve beklentileriniz bugün çok daha ön planda olurken, kalbinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı, özgün yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

3 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğiniz hakkında uzun vadeli planlar yapmanız gerektiğini siz de biliyorsunuz. Bu konuyu ne kadar ertelerseniz sırtınıza o kadar yük olacaktır, bizden söylemesi.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcundaki seyahatine devam ediyor. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan ilişkileriniz ön planda.Güneş'in Venüs ile kavuşumu psikolojinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Bugünü kendinize ve hobilerinize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu akşam bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler, tamamen unutmuş olduğunuz parayı alabilirsiniz. Biraz ekstra para her zaman işe yarar. Kelimenin her anlamında kendinizi iyi hissediyorsunuz. Kendinize ve vücudunuza ne kadar güven duyduğunuzu gösterin.

3 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkın, sevginin hükmettiği bir gün olabilir. İstek ve beklentileriniz bugün çok daha ön planda olurken, kalbinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı, özgün yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

3 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 34' 51" R
Ay
Oğlak
27° 26' 36"
Merkür
Koç
16° 57' 17"
Venüs
Boğa
01° 11' 49"
Mars
Balık
29° 50' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 40"
Satürn
Balık
16° 35' 23"
Uranüs
Boğa
22° 21' 23"
Neptün
Balık
28° 54' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 04"
Lilith
Başak
23° 21' 20"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 30/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>