Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eğitimine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 10%

Bugün konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve başkalarıyla zaman geçirmek istiyorsunuz. Belki de birkaç arkadaşınla bir araya gelebilirsiniz. Son maceralarınız hakkında konuşmak ve komik hikayelerini anlatmak zevkli olabilir. Ya da belki bir partiye katılmak aklınıza yatabilir. Sevgilinizi bu akşam dışarı çıkarın ve ilginç bir şeyler yapın. Öylece evde oturacağınıza, çılgınlar gibi eğlenin!

Öyle olmasına İzin verirseniz, bugün aptal bir güne dönüşmesi an meselesi. Bugünyerinde yapılacak en iyi şey basit bir şekilde değişik yollara boyun eğmek olacaktır. İletişim her şekilde engellenmiş gibi görünüyor. Telefon arızası veya bilgisayarın kapanması gibi teknik zorluklar bekleyebilirsiniz. Siz ve eşiniz farklı dillerde konuşacaksınız. Hiç kimse onun dediği noktayı anlamıyor gibi görünüyor. Onunla savaşmayın. Sadece herkesle birlikte gülün. Yarın, her şey normale dönecek.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Bugün senin için harika bir gün; ve iyi modun gün boyu sürecek. Gerçekleştirdiğin eylemler duyarlı, sevgi dolu ve sezgisel zihnin tarafından desteklenecek. Öyleyse eğlenmene bak ve kendi kasma. Her ne kadar zihnin ve düşüncelerin bulutlarn üstünde geziyor olsa da, eylemlerin şaşırtıcı şekilde kararlı ve gerçekçi olacak. Bu güç kombinasyonunu avantajına kullan.Sizin için en kıymetli kişiler bir teşekkür edin. Kelimelerin olayların özüne kolayca inebildiğini fark edeceksiniz. Güçlü duygularınızı dizginleyin ve onları girişimleriniz için itici güç olarak kullanın. Bugün aklınızdan çıkarmamanız gereken en önemli şey, gittiğiniz yolda size yardım eli uzatan kişiler. Herkes hassa ve sevgi doludur o yüzden siz de onlara karşı öyle olun. Çevrenizdeki tüm herkesle eğlenceye doyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok daha iyimser olacak gibi görünüyorsunuz. Unutulmayacak bir duygusal karşılaşma sizde birdenbire birtakım farklı istekler uyandırabilir. Ya da bir grubun parçası olmaktan büyük memnuniyet duyabilirsiniz. En azından bugünlük, günlük hayatın rahatsız edici ilişkileri ortalıklarda görünmeyecek. Görünürde olumsuz hiçbir şey yok!

31 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün konsantre olmanız gereken bir projeye istediğiniz performansı gösteremeyebilirsiniz. Bugün işinizi iki kez kontrol etmeniz için fazladan zaman ayırın. Gündelik görevlerin şu anda biraz daha fazla ilgiye ihtiyacı var. Mola vermeyi unutmayın.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin uzun zamandır senden sakladığı bir gerçeği öğrenebilirsin. Öğrenim gören bir Yengeç burcuysan bitirme tezine konsantre olmak istiyorsun. Tez konun ile ilgili kitapları internetten sipariş veriyorsun. Kendinle çelişen bazı düşünceleri aklından atıyorsun. Arkadaş ortamında birisinin düşünceleri sana çok ters gelebilir. Bunu hemen dile getirmektense gözlemlemeden yanasın.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün karşınızdaki insana biraz daha cesaret vermeyi tercih edin. Olaylara yaklaşım tarzınız her zamankinden daha ziyade biraz daha manevi bir yön içinde olmalıdır. Kalbinizin sesini dinlemek size iyi gelecektir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket ve sohbet getirebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklere ve yeni haberlere açıksınız.

31 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli ve enerjik hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizle vakit geçirmek ve kendinizi anlamaya çalışmak için uygun bir gün. Kişisel gelişime de yönelebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle aranızda sürtüşmeler olabilir. Bunlar da birbirinizi yanlış anlamanızdan kaynaklanıyor. Bu yüzden kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olmalısınız.

31 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde iletişim trafiğiniz hızlı olacaktır.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerini evinize ve ailenize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak

31 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler randevuya gitmeyi seviyorsunuz, ancak biriyle tanışmaya ve yerleşmeye hazır olup olmadığınıza emin olun. Kariyerinizde başka bir yol izlemeyi düşünüyorsanız, bugün etrafa bakmaya başlamak için iyi bir gün ve hatta hemen bir teklif alabilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün burcunuza ilerleyen Merkür sizi hem iletişime hem de yolculuklara çok daha açık kılabilir. Kendinizi, duygularınızı çok daha iyi ifade edebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 47" R
Ay
Oğlak
12° 22' 00"
Merkür
Koç
16° 34' 04"
Venüs
Koç
29° 49' 16"
Mars
Balık
28° 59' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 03"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 54"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>