Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Daha Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 20%

İşler sizin için oldukça düzenli ilerliyor ve kalbiniz bulutlarda uçmak istemesine rağmen, bir şeyleri perspektifte tutmak için çalışan denklemin sabit bir tarafı olduğunu göreceksiniz. Sevdiğiniz birine karşı daha büyük bir bağlılık göstermeyi düşünebilirsiniz. Şu anda bunu yapmak için sağlam ve mantıklı bir yapıdasınız.

Ruh haliniz kiminle bulunduğunuza ve içinde bulunduğunuz durumlara bağlı olarak şekillenebilir. Bir an uçurtma kadar yüksekte olabilir ve bir sonraki an ise çöplükler kadar aşağıda olabilirsiniz. Çok az ihtimalle bu işin ortası vardır. Bu zamanda sizin için önemli olan, kendinizi olumlu bir tutum geliştiren ve eldeki konulara yardımcıçözümleri getirebilenlerle şekillendirmektir.

Yeni projeler planlamak için harika bir gün. Beyniniz çok hızlı çalışıyor ve düşüncelerle dolu durumda. Bu da onun ne kadar faydalı bir kaynak olduğunu kanıtlıyor. O an kullanamadığınız fikirleri bir kenara yazın ki sonra unutmayın. Kitaplar, dergiler, internet ve aynı zamanda insanlarla diyalogda olmak sizin için ilham kaynağı olabilir. Gününüz güzel geçsin.

Bugün harikulade insanlarla tanışabilir ve hayatını harika bir yöne sevk edecek, sarsıcı bilgilerle karşılaşabilisin. Yeni yaşam tarzı seçeneklerini değerlendirmeye başlayabilirsin. Bir grup ya da organizasyon, muhtemelen spiritüel ya da metafizikle ilgili, sana bir anda çekici gelecek ve katılmayı düşüneceksin. Ayrıca hayatındaki partnerle müthiş konuşmalar yapmaya hazır ol. Kitaplar, dergiler ve diğer yayın mecraları da seni aydınlatabilir.Bugün telepatik olduğunuzu düşünmeye başlayabilirsiniz; zira diğer insanların duygu ve düşüncelerinin anında farkına varacaksınız. Birisi daha leb demeden leblebiyi anlayacaksınız ve bunu nasıl başardığınıza şaşıracaksınız. Burcunuzun burçlar kuşağının en psişik burçlarından birisi olduğunu unutmayın. Belki bu gücünüze tamamen hakim değilsiniz ancak bu sizin doğuştan gelen yeteneklerinizden birisi. Bu yüzden bugün bu yeteneğinizbaşına geçtiğinde ona kulak kesilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oturup dinlenin, bulunduğunuzun yerin ve etrafınızdaki insanların keyfini çıkarın. Tutmanız gereken bir sözünüz var ve bu aralar bunu nasıl onurlandırabileceğinizi düşünmelisiniz. Her zaman kendinize, kendi hedef ve hırslarınıza odaklanmak yerine başkaları için bir şeyler yapın. İnsanlara ne kadar yatırım yaparsanız gelecekte bunun o kadar yararını göreceksiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinize sevginizi göstermek için adeta çırpınacaksınız. Ancak ihtiyacınız olan değerli enerjiyi tüketmediğinizden emin olun. Çünkü sağlığınızı korumak artık çok önemlidir. Bununla birlikte karşı taraftan da aynı sevgiyi alıp almadığınıza dikkat edin.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne her zamankinden daha erken başlayabilirsin. Kişisel eşyalarını kayıp edebilirsin bu konuda daha fazla dikkatli olman gerekiyor. Finansal açıdan zarara uğramak motivasyonunu düşürebilir. Fakat bu telafi edilemeyecek bir kayıp değil. İşine olan konsantrasyonunu korumalısın. Potansiyelinin altında performans sergilemek işini olumsuz etkileyebilir.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şartlar sizin istediğiniz yönde ilerlemiyor gibi gelse de bundan yanılıyor olabilirsiniz. Duygusal kararlar vermemeli daha geniş açıdan olayları değerlendirmelisiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konularınızla ilgili sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekle çok daha kolay ilerleyeceksiniz. Geleceğinizle ilgili çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Kişisel yeteneklerinizi kullanacaksınız.

29 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile hayatınızda olsun bireyselliğe önem verebilir, kendi kararlarınızı almak isteyebilirsiniz. İş yerinizde problemlere getireceğiniz çözümler taktir toplayabilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalde frekanslarınızın uyuşmadığı biriyle bugün aynı fikirlere sahip olacaksınız. İş birliği yaptığınız takdirde başarılı olabilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek. Bütçe planlaması yapmak için gündüz saatlerini değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Başak burcuna girişi ile kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkileriniz gündeme taşınıyor. Akşam saatlerinde iletişim trafiğiniz hızlanacaktır.

29 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler İşiniz ya da kariyeriniz ilerledikçe her şey yolunda gidiyor. Ancak, bugün mali olarak biraz mücadele edebilirsiniz. Duygusal olarak, bugün çok şey yaşıyorsun. Bir uzmandan randevu almak, durumunuza büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

29 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok fırsat aynı anda karşınıza çıkabilir. Maddi konularda sezgisel yeteneklerinizi kullanacağınız bir gün. İçsel sesinizi dinlemelisiniz. Hislerinizle çevresel faktörler çok farklı ve detaylar sizin için önemli olacak

29 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 35" R
Ay
Oğlak
13° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 36' 13"
Venüs
Koç
29° 57' 53"
Mars
Balık
29° 04' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 41"
Satürn
Balık
16° 30' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 41"
Lilith
Başak
23° 14' 40"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>