Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Farklı Duygular Beslediğin Bir Arkadaşın Olabilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 10%

Bugün çekici bir kadın ortaya çıkabilir ve bu yeni bir arkadaşlığa yol açabilir, ancak bu kadın öylesine çekici ki güvende olmayabilirsiniz. Bunları bir kenara koyun, harika görünüyorsunuz. Verimliliğiniz bugün çok yüksek olduğu için, bu yüzden bir süredir ertelediğiniz bazı işleri de bugün halledebilirsiniz.

Kendinizi açın ve bugün biraz daha sosyal olmaya çalışın. Başkaları ile geçirilen zamanın, ilk başta olacağını düşündüğünüzden çok daha ödüllendirici olduğunu göreceksiniz. Sizi çevreleyen entelektüelleşme ağına girdiğinizde ortaya büyük bir bilinç genişlemesi çıkıyor. Sonunda oldukça derin ve son derece anlamlı ve orataya çıkacak spontane konuşmalar karşısında şaşıracaksınız.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Kendine güvenerek hareket et. Duygularına güvenmekten çekinme. Sakın agresif ve uygunsuz bir yaklaşımın sonuç almak adına tek yol olduğu gibi bir düşünceye kapılma. Bugün anlayışlı ve feminen yönün sana yardım edecek ve yapman gerekenleri yapmanı sağlayacaktır. Kendine güvenmelisin. Yavaş, iyi düşünülmüş, bilinçli adımlar bu yaratıcı ve keyifli günde başarıya götüren adımlardır.Bugün oturup dinlenin, bulunduğunuzun yerin ve etrafınızdaki insanların keyfini çıkarın. Tutmanız gereken bir sözünüz var ve bu aralar bunu nasıl onurlandırabileceğinizi düşünmelisiniz. Her zaman kendinize, kendi hedef ve hırslarınıza odaklanmak yerine başkaları için bir şeyler yapın. İnsanlara ne kadar yatırım yaparsanız gelecekte bunun o kadar yararını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize bir hayal dünyası yaratmak için harekete geçin. Aslına bakılırsa günün etkinliklerinin çoğunda gerçekdışı bir hava hakim olacak. Genelde ayakları yere basan biri olsanız da yeni bir bakış açısı edinmek için arada bir ipleri bırakıp farklı düşünce alanlarını tecrübe etmenin önemli olduğunu anlamalısınız. Saçlarınızı salın ve bu gece kendinizi eğlenceye verin!

28 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün oldukça olumlu olmalı ve büyük bir değişimin başlangıcındaki en ince ipuçlarını hissetmeye başlayacaksınız. Bu yeni aşama yedi ay sürecek. İlerledikçe daha fazla ifade özgürlüğü bulacaksınız. Kaçınılması gereken konularda yüksek vitese geçmeyi bekleyin. Önümüzdeki birkaç ay içinde kardeşlerle bazı sürtünmelerin ortaya çıkması muhtemeldir. Hepiniz üstesinden gelebilecek kadar büyüksünüz!

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostların ile daha sık telefon görüşmeleri yapıyorsun. Kendini yakın hissettiğin bir arkadaşına farklı duygular beslemeye başlayabilirsin. Bu duygularda kendinden emin olmalısın. Cesaretini toplayıp düşünlerini ona bildirmek niyetindesin. Eğitim gören bir Yengeç burcuysan dağılmış çalışmalarını toparlayıp kendine bir çizelge oluşturmak isteyebilirsin.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alıngan davranmak yerine kırgınlıklara son vermek daha iyi bir fikir olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda geçmişte yaşamış olduğunuz sorunların tekrar gündeme gelmesi söz konusu olursa bu noktada daha şefkatli olmayı seçin.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenmeye gidebilirsiniz. Dışadönük enerjiler söz konusu. Hafta sonu için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalara yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Akşam arkadaşlarınızla sohbet etmek için buluşabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızdaki problemlerin varlığını yok saymak yerine çözüme gitmeyi dener ve korkusuz olursanız sonunda başarılı olabileceksiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hesap konularında, harcama ve alışverişlerde biraz daha dikkatli davranmaya çalışmalısınız. Sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmeye odaklanabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalde frekanslarınızın uyuşmadığı biriyle bugün aynı fikirlere sahip olacaksınız. İş birliği yaptığınız takdirde başarılı olabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kazançlar evinizde seyahat edecek. Gelir gider hesabı ve bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Merkür'ün burcunuza girişi ile kendinizi daha iyi ifade etmek istediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeçler para harcama söz konusu olduğunda aşırıya kaçmayın, sadece bugün gerçekten ihtiyacınız olanı elde edin. Bugün araba gibi yüksek maliyetli şeylere yatırım yapmaktan kaçının. Bu sizin için riskli olabilir.  

28 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gözünüzün oldukça yükseklerde olduğu bir gün. Hiçbir konuda sınır tanımıyor ve yaratıcı yönlerinizin sizi istediğiniz gibi motive etmesine izin veriyorsunuz. Doğal paylaşımlar için kendinizi ön plana çıkaracak güçtesiniz. Bugün ikili ilişkilerinizin sınırlarını kendiniz belirlemeli ve partnerinize gerekli zamanı tanımalısınız

28 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 06" R
Ay
Oğlak
16° 20' 55"
Merkür
Koç
16° 39' 41"
Venüs
Boğa
00° 11' 14"
Mars
Balık
29° 13' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 31' 02"
Uranüs
Boğa
22° 18' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 18"
Lilith
Başak
23° 15' 53"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>