Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fedakârlık Bağları Güçlendiriyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızdaki mevcut veya potansiyel partneriniz görüş alanınızdan düşebilir ve telefon görüşmelerinize dönmeyebilir. Bu kişinin ilgisini kaybettiğinizi düşünerek paniğe kapılabilirsiniz. Hemen sonuca varmayın. Belki de diğer meselelerle ilgileniyordur. Şu sözü hatırlayın: Bir şeyi seviyorsanız, bırakın gitsin. Dönerse sizindir, dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır.

Yakın bir arkadaşınız ya da aile bireylerinden biri kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız sorununu anlatmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum sizi sinirlendirebilir. Bugün, arkadaşınızın direncinin çok yüksek olduğunu ve sizin bu konuda yapabilecek bir şeyiniz olmadığını unutmayın. Rahibe Teresa yanınızı susturun ve yardımcı olamadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Yapabileceğiniz en iyi şey, arkadaşınızı, sorunlarını tek başına çözebilmesi için yalnız bırakmak olacaktır.

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Kozmik şartlar fiziksel ve zihinsel enerjinin zirveye ulaşması için hiç bu kadar uygun olmamıştı! Bu şartlar altında üstesinden gelemeyeceğin bir şey yok. Sahip olduğun fazladan güvenle birlikte, hedeflerini yürümenin tam zamanı. Reddedilme gibi kaygılar yaşamaktan öte, 'risk olmadan, kazanç olmaz' kuralına odaklan. Risk almaya bayılan birisi değilsin ama bugün alacağın riskler sana güzel kazançlar getirecek.Bugün çok daha iyimser olacak gibi görünüyorsunuz. Unutulmayacak bir duygusal karşılaşma sizde birdenbire birtakım farklı istekler uyandırabilir. Ya da bir grubun parçası olmaktan büyük memnuniyet duyabilirsiniz. En azından bugünlük, günlük hayatın rahatsız edici ilişkileri ortalıklarda görünmeyecek. Görünürde olumsuz hiçbir şey yok!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün telepatik olduğunuzu düşünmeye başlayabilirsiniz; zira diğer insanların duygu ve düşüncelerinin anında farkına varacaksınız. Birisi daha leb demeden leblebiyi anlayacaksınız ve bunu nasıl başardığınıza şaşıracaksınız. Burcunuzun burçlar kuşağının en psişik burçlarından birisi olduğunu unutmayın. Belki bu gücünüze tamamen hakim değilsiniz ancak bu sizin doğuştan gelen yeteneklerinizden birisi. Bu yüzden bugün bu yeteneğinizbaşına geçtiğinde ona kulak kesilin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinize sevginizi göstermek için adeta çırpınacaksınız. Ancak ihtiyacınız olan değerli enerjiyi tüketmediğinizden emin olun. Çünkü sağlığınızı korumak artık çok önemlidir. Bununla birlikte karşı taraftan da aynı sevgiyi alıp almadığınıza dikkat edin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yaptığın birikimini kardeşinin borçlarını kapatmak için kullanabilirsin. Yaptığın bu fedakârlık aile büyüklerin tarafından ödüllendirilebilir. İkili ilişkilerde daha etkin bir rol üstleniyorsun. Uzun zamandır görüşmediğin yakın bir arkadaşınla tesadüf eseri bir araya gelebilirsin. Bu tesadüfü en güzel şekilde değerlendirmenin yollarını arıyorsun. Beslenmene daha fazla dikkat ediyorsun.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önünüze çıkan engeller sizi çok yorsa da bir kere daha denemek için kendinize şans vermelisiniz. İlişkiler konusunda daha esnek ve akış içinde kalmak sizi daha az yoracaktır.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sanatsal konular ya da yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz imkanları kullanabilirsiniz. Düşüncelerinizde daha yapıcı olabilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Avantajlarınız mesleki alanlarda fazlalaşacak, hepsini yakalamakta güçlük çekebilirsiniz ancak belirgin olanları fark edip, analiz edip ayırmanız oldukça önemli olacak.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuza ilerleyen Merkür sizi hem iletişime hem de yolculuklara çok daha açık kılabilir. Kendinizi, duygularınızı çok daha iyi ifade edebilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle aranızda sürtüşmeler olabilir. Bunlar da birbirinizi yanlış anlamanızdan kaynaklanıyor. Bu yüzden kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olmalısınız.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcundaki seyahatine devam ediyor. İletişim trafiğiniz hızlanacaktır, yakın çevrenizle olan ilişkileriniz önem kazanıyor.Kardeşlerinizin manevi desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ay'ın Mars ile karşıtlığı akrabalık ilişkilerinde gerginliklere işaret ediyor.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal titizlik bugün sizin için oldukça önemli. Harcamalarınız konusunda daha dikkatli olun ve gereksiz harcamaları azaltın. Mali durumunuzu dengelemek için uzun vadeli bir plan yapmanız, her masrafı ve geliri not etmeniz gerekebilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakınlarınızla iletişiminizin çok daha yoğun olduğu bir gün. Sabah saatlerinde eleştirel konuşmalar canınızı sıkabilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>