Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İnsanlarla Etkileşimdesin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün aşk ve ilişkiler hakkında radikal kararlar almaktan çekinmemelisin. Mutluluğun senin için birinci sırada gelmesi gerektiğini unutmaman gerek. Kendini mutlu görmek için değişimden kaçınmamalısın. O yüzden radikal kararlar almak seni korkutmamalı.

İş yaşantınızda dikkat çekiyor ve itibar kazanıyorsunuz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün, risk alabilecek cesarete sahip olabilir ve şansınızı denemek isteyebilirsiniz.

İş konusunda tek bir projeye saplanıp kalmak senin için yeterli olmayabilir bugün. Aynı anda birden farklıile ilgilenmek senin için daha iyi olacak o yüzden. Dikkatini farklı şeylere yöneltmek seni biraz daha yorarken aynı zamanda da üretkenliğini artırabilir.

Daha sessiz ve sakin ortamlarda zaman geçirmek senin için daha iyi olabilir bu hafta. Dikkatini daha iyi toplamak için meditasyonu deneyebilirsin o yüzden. Ayrıca hafif yiyecekler tercih etmek de kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vadeli planlarının sonuçlarını toplamaya çok yaklaşacaksın bugün. Sonuca yaklaşırken küçük düzeltmeler yapmak da işinin daha iyi şekilde sonuçlanmasında faydalı olabilir. Hatta günün sonunda bu başarıyı ailenle birlikte kutlamak isteyebilirsin.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün insanların ve olayların pozitif yönlerine odaklanarak kendinizi daha rahat bir ruh halinde içinde hissedebilirsiniz. Kimi zaman durumların kontrolden çıktığını görmek normaldir ancak bunu kendiniz için bir drama haline getirmeyin.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş grubunda edilen sohbetleri üzerine alarak duygusal davranıp üzülebilirsin. Anlayışlı dostların seninle konuşarak bu sorunu çözüyor. Özel hayatları nedeniyle panik olan arkadaşlarına mantıklı çözüm önerileri verebilirsin. İnsanlarla etkileşiminde oldukça verimli bir gün. Yoğun toplantılar ve içerisinde olduğun projeler ile ilgili çalışmaların hız kazanacak.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eşinizle ortak paydada olduğunuz konular ilişkinizi güçlendirecektir. Birbirinizin ilgi alanlarını ya da endişelerini bilmek, nasıl bir yaklaşım sergileyeceğinizi de bulmanızı sağlayabilir. Sadece sorunları değil, iyi yönleri de paylaşmak aklınızdaki soru işaretlerini ortadan kaldıracaktır.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda gelişen durumlara ayak uydurmanız gerekebilir. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapabilirsiniz. Parasal konularda destek görebilirsiniz. İş hayatınızda başarılı olmak için verdiğiniz mücadelelerin meyvesini toplayabilirsiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisel konularda verimli ve mutlu olacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda dikkatli olmalısınız. Herkese güvenmemeli eşyalarınıza sahip çıkmalısınız.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle zaman geçirmek senin için önemli olacak. Onların yanında olmak, yardımına koşmak sana iyi gelebilir. Sevdiğin insanların hayatında olumlu bir etki bıraktığını fark ettikçe kendini daha huzurlu hissetmek mümkün olacak.

5 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve eğlence bugün el ele gidiyor. Bu yüzden işi arka planda bırakmak çok kolay olabilir. Herhangi bir önemli konuyu göz ardı etmediğinizden emin olun, ancak gerekli yapılacakları işaretledikten sonra, gidip eğlenmemeniz için hiçbir neden yok. Önemsiz şeyler bekleyebilir. Bazen durup dinlenmek veya gerçekten neşelenmek, çalışmaktan daya faydalıdır.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda hata yapmak istemiyor ve düşüncelerinizi sürekli irdelemekten yorulmuyorsunuz. Bugün, partnerinizle ortak sosyal çalışmalar içinde olacaksınız. Birbirinize destek verirken ayrı fikirleri savunabilirsiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Sosyalleşirken çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi seven kimsenin size çok sevindirici sürprizi var. Aşk hayatınıza taze ümitler, güven ve canlılık gelecek. Mesleğinizde parlaklığınızla göz kamaştırıyorsunuz. Fakat sizin kariyerinizi sabote etmek isteyen bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin artık farkına varın! Sizi şaşırtacak gelişmeler var. Bu gelişmeleri lehinize ya da aleyhinize çevirmek elinizde. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

5 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 05' 44" R
Ay
Aslan
06° 15' 42"
Merkür
Koç
19° 09' 02"
Venüs
Koç
14° 08' 00"
Mars
Balık
19° 08' 43"
Jüpiter
Boğa
20° 48' 20"
Satürn
Balık
15° 16' 34"
Uranüs
Boğa
21° 35' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
19° 52' 07"
Lilith
Başak
21° 49' 13"
True Node
Koç
15° 33' 50"
Son Güncelleme : 16/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>