Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Motivasyonun Yüksek Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Kıskançlığın seni kemirip bitirmesine izin vermemen gerekecek. Eğer hoşlandığın birisinin başka birisiyle ilgilendiğini düşünüyorsan bu konuda emin olman gerekebilir. Ayrıca bu tür konularda kendine güvenmen çok büyük fark yaratacak bugün.

Rutin işlerinize eklenen bir iş, bugünlerde sizi biraz telaşlandıracak, ama altından kalkmayı becereceksiniz. Başarılarınızı kanıtlamanız için gereken fırsatlar, tarafınızdan yaratılmayı bekliyorlar.

İşte yeni şeylere başlamak yerine var olan fırsat ve projelere odaklanmak daha iyi sonuçlar verebilir. Eğer güzel sonuçlar bekliyorsan bugün yarım kalan işleri bitirip daha sonra farklı projelere odaklanmalısın.

Var olan beslenme rutinini kuvvetlendirmek için doğru bir gün olabilir. Bugün daha sağlıklı beslenmek adına bir şeyleri değiştirebilirsin. Sağlıklı bir beslenme rutini demek sana daha fazla enerji demek olabilir. O yüzden bunu göz ardı etmemende fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklın ve kalbin aynı noktaya odaklanmadıkça işlere odaklanman da zor olabilir. İçinin rahat etmesi her şeyden önemli olacak bugün. Eğer kafan bir yerde, kalbin bir yerde ise bugün bir şeyleri bitirmek zor olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, günün erken saatlerinde tüm işlerinizi yoluna koyduğunuzdan emin olun çünkü akşam saatlerine doğru bir talihsiz dalgasının etkisinde kalacaksınız. Bir sonraki adımı atmadan önce sağlam bir zeminde olduğunuzdan emin olmalısınız. Duygularınızı dengeleyin, böylece hayal kırıklığınızı başkalarından çıkarmazsınız. Hedeflerinize odaklanın.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motivasyonun yüksek şekilde güne başlıyorsun. Uzun zamandır başlamak istediğin bir hobiye başlayabilirsin. Bugün çalıştığın ortamda bulunan insanlara karşı daha dikkatli davranman gerektiğini anlayacaksın. Bazı kişiler tahmin ettiğinden daha da hassas ve alıngan davranacak. Bir süredir devam eden hukuksal bir sürecin varsa, dava tarihine dair detaylar belli olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. Bazı rahatsızlıklarınızın nedenini daha iyi anlayabilir, bunu iyileştirecek bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Kendiniz hızlı, verimli ve pratik bir program hazırlıyorsunuz. Motivasyonunuz oldukça yüksek olduğu bir gün olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren maddi konular ön plana çıkmaya başlayabilir. Parasal durumlarla ilgili yeni gelişmeler meydana gelebilir. İş hayatınızda yükselebilmek için yeni kararlar almanızın söz konusu olabileceği bir gündesiniz. Alternatif planlar yapabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar uzun süreli ve aynı zamanda karlı olacak yeni girişimlere başlamak için hayırlı bir gün. Yeni bir ev veya araba satın alabilirsiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların üstüne fazla geldiğini düşünebilirsin. Durup kendini geri çekmek ve etrafına bakınmak senin için önemli olacak. Kendini ve çevreni incelemek isteyebilirsin. Yerini ve rolünü belirlemek daha az yorulmanı sağlayacak.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça güçlü hissedeceksiniz. Fiziksel enerjiniz yüksek, harika görünüyor ve hissediyorsunuz. Zekânız keskindir, bu nedenle herhangi bir öğrenme sürecine girerseniz, büyük fayda sağlarsınız. Yaratıcı enerjiniz de yüksek, bu nedenle sanatsal projeler üzerinde çalışmak için iyi bir gün. Akşamları özellikle romantik hissedeceksiniz, bu nedenle özel biriyle samimi bir buluşma planlayın!

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın bulunduğu konum içsel sorgularınızı arttırıyor. Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün içindesiniz. Bugün, sabit düşünceler içinde hareket etmemeli ve zevklerinize esneklik kazandırmalısınız.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, vazgeçme. Bir şeyde başarısız olmak seni çok kötü hissettirebilir ve yüzün kendini unutturana kadar kafanı kumun içine gömmek istemene sebep olabilir. Ama başarmak eğer senin için önemliyse, bu korkunun ve utancın üstesinden gelmelisin. Çoğu kişi bir kereden daha fazla çabalamak zorunda kalır başarıya ulaşmak için, özellikle önemli bir amaca ulaşmaya çalışıyorlarsa. Kendinden asla vazgeçme. Hedeflerin için ne kadar çabalarsan çabala, buna değecek.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz durgunlaştı. Dürüstlüğünüzü birbirinize gösteriniz. Özel hayatınızla ilgili küçük fedakarlıklar yapmaktan da kaçınmayın. Meslek hayatınızda aktif ve başarılı olabileceğiniz bu günü değerlendirin. Fikirlerinizle birlikte çalıştığınız kişileri etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı arkadaşlarınızla paylaşıp onlardan yardım isteyin. Zihinsel yorgunluğunuzu dindirmek için hayatınızda yapacağınız ufak değişiklikler etkili olabilir

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 25" R
Ay
Oğlak
18° 29' 51"
Merkür
Koç
16° 42' 53"
Venüs
Boğa
00° 23' 03"
Mars
Balık
29° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 50"
Lilith
Başak
23° 16' 56"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>