Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Verimli Bir Gün Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle daha mutlu olabilmek için bir şeyleri ondan beklemekten vazgeçmelisin. Sırf karşı tarafın jest yapmasını beklemek, hep onun fedakarlıkta bulunmasını beklemek sıkabilir. Bugün senin kendi etkini görmen gerekecek.

Bugün emniyet kemeri taktığınızdan emin olun. Beklenmedik şeyler kapıda, bu yüzden duygusal ve fiziksel olarak hazırlıklı olmak iyi olacaktır. Kararsız olduğunuzu fark edebilirsiniz, ancak harekete geçtiğinizde, hareketleriniz güçlü patlamalar ile açıkça kendini belli edeceklerdir. Hayallerinizi canlı tutmak için çalışın. Başarılı olmanız için dışarıda gereken kaynaklara sahip insanlar var. Onları arayın ve hedeflerinizi onlarla paylaşın.

İş ve para konularında başkalarına bağımlı olmaman gerekebilir. Kendi başına neleri yetiştirebileceğini görmen gerekecek. Bugün maddi açıdan kendi isteklerini kendin gidermelisin. Başkasına göre değil kendine göre kararlar alıp hareket etmenin faydası daha fazla olabilir.

Hareketli bir gün geçirmen gerekebilir bugün. Enerjin her ne kadar bunun için yeterli olsa da yıpranmadan, sağlıklı bir gün geçirmek önceliğin olmalı. Bu da gün içerisinde doğru beslenmek ve bolca su tüketmek demek olacak senin için. Bu konulara dikkat etmende fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir içinde biriktirdiğin şeyler varsa bugün bunları ifade etmek için doğru zamanı bulabilirsin. Eğer bir süredir konuşmak istediğin ama bir şekilde ertelediğin insanlar varsa onlarla konuşma fırsatı yaratabilir ve kendini daha iyi ifade edebilirsin.

25 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu kadar uzun süre karanlıkta tökezledikten sonra her şey önümüzdeki birkaç gün içinde anlam kazanmaya başlayacak, özellikle de yanlış yaptığınız yerde bir ilham parıltısının parlayacağıcephesinde. Mali durumunuz da iyileşecek.

25 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yazmaya ve resim yapmaya yeteneği olan bir Yengeç burcuysan bu konuda uygulayacağın direktifler sana maddi getiri sağlayabilir. Kendini verimli hissediyorsun. Çalışan bir Yengeç burcuysan, kendini isteksiz hissedeceksin. İlişkisinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, sorunlar hakkında sevgilinle uzun uzadıya konuşmak isteyeceksin.

25 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yazılı işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Hangi konularda çalışmalar yapacağınız konusunda araştırmalar yapmak size yol gösterecektir. Yakın çevrenizle olan etkileşimlerde kullandığınız dil sonunu hesaplamadığınız bazı olumsuz durumlar doğabilir. Özenli ve sakin bir üslup takınmalısınız.

25 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yazışmalarınıza ve sözlerinize daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklar meydana gelebilir. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı konuların tam anlaşılmamasından dolayı içinize kapanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde biraz bencil ve sadece kendinizi düşünüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca entellektüel yönünüzde belirgin değişimler yaşayabilirsiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi pisliğini temizlemekten yine sen sorumlusun. Eğer kirli çamaşırları yerlerde ve bulaşıkları tezgahın üstünde bırakırsan, bunların sonuçlarına katlanırsın. Eylemlerinin sorumluluğunu almalısın. Bugün ise bu kirliliği temizlemek için uygun bir gün. Görevlerini başarıyla tamamladıktan sonra iyi hissedeceksin.

25 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen hangi arayışların size en çok zevk verdiğini bildiğinize inanıyorsunuz. Bununla birlikte, vücudunuzun başka görüşleri olabilir. Belki belirli bir spor ya da hobi sonrasında sizi çok fazla acı içinde bırakıyor. Bu noktada, bunun fikrini gerçek deneyimden daha çok beğenebilirsiniz. Bir kez daha denemeye kararlıysanız, konforunuzu artıracak uyarlamalar veya düzenlemelere bakmayı düşünün. Düzenlemeler iyi hissettirmeli!

25 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Konuştuğunuz her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız, daha net olmayı denemekten başka çareniz yok. Maddi problemlerinizi, hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizi vepotansiyelinizi yansıtabileceksiniz.

25 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

25 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ateş, kanama, uyluk rahatsızlıkları yaşanabilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında bazı hayal kırıkları gerçekleşebilir ama siz bunu fırsata dönüştürebilirsiniz. Sezgilerinize güvenin.

25 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki uçurum büyüyor. Bu da sizi karamsarlığa düşürdü. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Size rakip, hatta düşman sandığınız birisinin bir sıkıntınızda yardımı, sizi şaşırtacak ve utandıracak. Her ikinizi de başarıya götürecek, yeni bir arkadaşlık doğuyor. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışın. Önceki yıllarda geçirdiğiniz bir rahatsızlığınız tekrarlayabilir

25 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 40"
Ay
Akrep
26° 16' 10"
Merkür
Koç
26° 31' 03"
Venüs
Balık
21° 47' 39"
Mars
Balık
05° 05' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 35"
Satürn
Balık
13° 19' 08"
Uranüs
Boğa
20° 40' 08"
Neptün
Balık
27° 48' 52"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 08"
Lilith
Başak
19° 48' 48"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>