Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sağlığına Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşka dair düşüncelerinde değişimler olabilir. Eskiden hoş gördüğün bazı tavırlara karşı düşmanlaşabilirsin. Senin samimiyetinden nemalananlara karşı kalbini kapatman çok olası. Bu tür durumlar, kalbini korumaya almanı sağlayabilir.

Bugünlerde işlere daha sıkı sarılmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bazıkonularında bir çalışma arkadaşınızla yaşadığınız çelişkileri bile, bugünlerde bir kenara atmanız gerekiyor.

Çevrendeki insanların yarım yamalakyapması sana masrafa sebep olabilir. Bu konuda sakin kalmak önemli olacak ama. Eğer işini görmek veya gördürmek istiyorsan sakin kalmak çok önemli olabilir.

Bugün stresin tavan yaptığı bir gün olabilir senin için. Ancak bu stresi kontrol edebilmen önem kazanabilir. O yüzden bugün kendini iyi hissedeceğin ortamlarda, sakin bir biçimde günü geçirmen iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatındaki insanların sana neler kattığını gözlemleyebilirsin bugün. Eğer hayatında olmasından memnun olmadığın birileri varsa bu kişiden uzaklaşmak adına daha fazla çaba gösterebilirsin. Sadece iyi insanlara odaklanmak isteyeceksin bugün.

22 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hissettiğin bu aciliyet duygusu, yapmadığın şeyler olduğundan korktuğun anlamına gelir. Belki vardır ama Güneş burç değiştirmek üzere olduğu için muhtemelen önemli değil. Yeni bir aşama başlamak üzere, bu yüzden geriye değil ileriye bakın.

22 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine mesleğin dışında bir uğraş edinmen aklının dağılmasına yardımcı oluyor. İsteklerini belirtirken otoriter davranmamaya dikkat etmelisin. Kötü niyetle söylemediğin halde bazı sözler aranızdaki bağın zedelenmesine neden olabilir. Kilo problemi olan bir Yengeç burcuysan, spora başlayabilir, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durma kararı alabilirsin.

22 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda yaşadığınız sorunları aşmak için harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. İhtiyaç adını verdiğiniz bazı şeyler sizi zorlayabilir. Abartı ve lüksten uzak durmanızda fayda var.

22 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren maddi konular ön plana çıkmaya başlayabilir. Parasal durumlarla ilgili yeni gelişmeler meydana gelebilir. İş hayatınızda yükselebilmek için yeni kararlar almanızın söz konusu olabileceği bir gündesiniz. Alternatif planlar yapabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

22 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla harcamak yerine ihtiyacınız olanı bilmeli, ona göre hareket etmelisiniz. Duygusal açıdan da ne istediğinizi bilerek hareket etmeniz çok önemli.

22 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ile ilgili işleri düzene sokmak için uğraşabilirsin. Ufak tadilatlar ya da dekoratif değişiklikler yapmak senin için önemli olacak. Yaşadığın yer ile ilgili küçük müdahaleler kendini iyi hissetmek için önemli olabilir.

22 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutin işlere yaklaşımınız şu anda gerçekten anlayışlı olabilir. Bir görevi hızlı yapmakla iyi yapmak arasında seçim yapmanıza gerek yok, her ikisini de çok fazla sorun yaşamadan yönetebilirsiniz. Tek potansiyel tuzak, başka birinin sahasında dolaşmak olacaktır. Bir duruma müdahale etme hakkınız olup olmadığından biraz bile emin değilseniz, önce sorun!

22 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

22 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çocuk, sanat, hobi, tatil, eğlence, borsa, aşk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatı, sağlık konularında yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkiniz düzene girebilir. Güneşin yay burcuna geçmesiyle 1 ay boyunca; çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili durumlar daha çok gündeminize gelebilir. Diyete başlamak için güzel bir zaman dilimindesiniz.

22 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ailesine yakınlaşma çabalarınızın çoğu abartılı görülebilir. Ne kadar samimi ve içten olsanız da bazı sevgi gösterilerinizde aceleciliği bırakmalısınız. İşinizle ilgili sık sık karşılaştığınız bir sorun, bugün yine karşınıza çıkabilir. Mantığınızla duygularınızın arasına sıkışabilirsiniz. Bugün mantığınızı dinlemenizin zamanı. Mali açıdan sıkıntılar yaşayacaksınız ama bütçede dengeyi sağlamanız uzun sürmeyecek. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

22 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 51' 16" R
Ay
Başak
22° 03' 28"
Merkür
Koç
17° 02' 58"
Venüs
Koç
18° 52' 45"
Mars
Balık
22° 07' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 58"
Satürn
Balık
15° 39' 34"
Uranüs
Boğa
21° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 35' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 38"
Lilith
Başak
22° 14' 49"
True Node
Koç
15° 38' 01"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>