Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Birikimlerini Değerlendireceksin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konularında bir şeyleri gözden geçirebilirsin. Seni mutsuz eden konualrla yüzleşmen gerekebilir. Bir adım atmadan önce kendi hislerini kendine itiraf etmen gerekecek. Mutsuzlukla yüzleşmek zor olsa da önemli olabilir.

Yakın bir zamanda kısmi rahatlamalar söz konusu. Kısa da olsa birkaç günlük dinlenme, size çok yararlı gelebilir. İş yaşamınızın sorunlarını dışarıya taşımamaya gayret gösterebilirsiniz.

İş konularında aklına yatsa da içine sinmeyen bazı şeyler olabilir. O yüzden bugün içine sinmeyen şeyleri gözden geçirmen gerekecek. Her ne kadar mantıklı bir durum olsa da bunlar, bazı şeyler içine sinmiyorsa, hayır demeyi bilebilmelisin.

Var olan enerjini doğru şekilde kullanmak önemli olabilir. Zihnen ve bedenen kendini fazla yormadan hareket etmek de o yüzden bugün sana iyi gelebilir. Biraz dinlenip kafanı boşaltmaya ihtiyaç duyabilirsin. Buna zaman ayırman en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyfine bakacağın bir gün olacak senin için. Bir şeylerin seni zorlamadığı, bir şeyleri iki kere düşünmediğin ve keyfine göre hareket ettiğin bir gün olabilir. Bu tür zamanları nasıl değerlendirdiğin tamamen senin yanına kâr kalır. O yüzden bugünü keyifli geçirmek işine gelebilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yolunuza çıkan bir engeli aşmak isteyebilirsiniz, ancak gezegenler böylesine aşırı bir eylemin öngörülemeyen sonuçlara yol açabileceği konusunda uyarıyor. Bunun yerine, engele veya kendinize gerçekten zarar vermeden dolaşmanın akıllı bir yolunu arayın.

18 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazançlarını, birikimlerini değerlendirmek isteyeceğin bir gün seni bekliyor. Çalışma ortamındaki çatışmaların önüne geçemiyor oluşun, radikal kararlar almana neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi duruşuyla seni epey etkileyebilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinize atmakla hiçbir şeyi çözemediğinizi görebilirsiniz. Bu konuda kendinize daha fazla yüklenmemek adına bir büyüğünüzden, dostunuzdan ya da işin uzmanından destek almalısınız. Bırakmanız gereken konuları aklınızın bir köşesinde tutmaktan vazgeçin, hayat kalitenizi yükseltmek için iyi bir adım olacaktır.

18 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylar gündeme gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın. Değişiklikler sizi keyifsiz kılabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kariyer planlaması yaparken daha gerçekçi yaklaşımlarda bulunmalı ve ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

18 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün muhtemelen düşüncelerinizle başbaşa kalmak isteyeceksiniz. Planlarınızın başında iyi bir kitap okuyup biraz rahatlamak olabilir ve bu esnada kimse tarafından bölünmek isteyemeyebilirsiniz. Normalde sizi rahatsız etmeyen gürültüler ve talepler sinirlerinizi ayağa kaldırabilir, bu nedenle en iyisi biraz yalnız vakit geçirmeniz ve diğerlerine karşı her zaman olduğunuz gibi düşünceli olmaya çaba göstermeniz. Gerginliğinizi atmak için size bir ipucu verelim: Tempolu yürüyüş yapmaya ne dersiniz?

18 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle bugün gibi günlerde hayal kurmak güzel olabilir. Zihninizi genişletmek ve olasılıkları düşünmek, bilginizi artırmanın olumlu yollarıdır. Düşünmek için kendinize zaman tanıyın. Neden sırt üstü uzanıp bulutları veya yıldızları izlemiyorsunuz? Pratik veya mümkün görünmeyen şeyleri hayal etmenize izin verin. Birçok gerçek şey birinin rüyasından çıkmıştır. Zaman ayırırsanız yaratıcılığınız gelişir.

18 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarınıza hız kazandırmak isteseniz de, gerekli donanımı sağlamak için, üstlerinizden fikir almanız gerekiyor.

18 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

18 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yapacağınız telefon görüşmeleri vaktinizin büyük bölümünü alabilir. Akşam evinize bir şeyler öğrenmek ya da ortak entelektüel konularda sohbet etmek için genç konuklar gelebilir. Hazırlıkları tamamlamak için bir süre didinebilirsiniz çünkü her şeyin mümkün olduğunca kusursuz olmasını istiyorsunuz. Bir kadın arkadaşınız size beğenebileceğinizi düşündüğü bir kitap getirebilir.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

18 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizin için her şeyden çok değerli, ama yine de çevrenizin etkisinde kalıyorsunuz. Partneriniz sizi bulunduğunuz çevreden uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamıyor. İş konusundaki titizliğiniz takdir ediliyor, ama bugün işinizle ilgili iletişim sorunları yaşamanız mümkün. Olaylara sakin yaklaşarak vereceğiniz çabalar, mutlu olmanızı sağlayacak. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Topuk rahatsızlıklarını olabildiğince az ayakta kalarak çözebilirsiniz

18 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>