Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hareketli ve Aktifsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle güzel düşüncelerini paylaşmak isteyebilirsin. İleri odaklı planlarınızı daha keyifle yapabilirsiniz. Güzel hedeflere birlikte odaklanmanız sizi birbirinize daha da yaklaştırabilir. O yüzden bu tür konularda sohbetler iyi gelebilir sana.

İş arkadaşlarınız arasındaki bir sürtüşme gizliliğini kaybedip bugün su yüzüne çıkacak. bu konuda size çokdüşüyor. Telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Bugün işler söz konusu olduğunda çevrendeki insanlarla da konuşmak isteyebilirsin. Fikir alış verişleri, sunumlar, toplantılar... Bu tür konular senikonusunda daha ileriye itebilir.

Var olan enerjini daha iyi değerlendirebilmek adına gününe bir rutin katmayı hedefleyebilirsin. Vücudunu fazla yormamak ve kendini daha rahat hissedebilmek için yeme rutinini, egzersizi ve uykuyu bir şekle sokmak daha iyi olacak senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer ek gelir elde etmek gibi bir düşüncen varsa bugün bu konuda daha şanslı olabilirsin. Emeklerinin karşılığını alma gibi konularda daha şanslı olacaksın. Eğer hobi olarak yaptığın bir şey varsa yavaş yavaş bu konu bir para kazanma ihtimaline dönüşebilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün bir tür yaratıcı çalışma yoluyla ekstra para kazanma fırsatlarını bulabilirsiniz. Bu, doğru zamanda doğru yerde olmakla elde edilen gerçek bir şanslı mola olabilir. Muhtemelen bundan yararlanacaksınız çünkü şu anda ilham dolusunuz. Tüm fikirlerinizi takip etmekte zorlanabilirsiniz. Onları bir mutlaka bir köşeye yazın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mantığın değil, kalbinbaşında. Üst üste gelmiş ödemeleri, kariyerin adına yapman gereken her konunun üzerine giderek, her zamankinden daha hareketli ve aktif olabilirsin. Eğer ilişkin yoksa, geçmişte tanıştığın kişi sosyal medya aracılığıyla iletişime geçerek görüşmek isteyebilir. Her ne kadar çelişkide kalsan da bu davete kayıtsız kalamadığını fark edeceksin.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde çalışmaya devam ettiğiniz konuların getirilerini düşünebilirsiniz. Nerede hata yaptığınızı, bunun nelere mal olduğunu görmek düzeltme yapmak için size zaman verecektir. Maddi beklentilerinizin gerçekleşmesi bugün kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili planlarda değişiklik yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işler toparlamanız gerekebilir. Bu konuda mücadele verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Ani kararlar almaktan çekinin. Bazı olayları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha sakin koşullar yaratmak isteyebilirsiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi gergin hissediyor olabileceğiniz bugünlerde hayata bir şans daha vereceğiniz fırsatlar önünüze çıkarak manevra yapmanıza neden olabilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizdeki sanatçının dışarı çıkmasına izin verin. Gezegen hizalanmaları bugün yaratıcı ifadeyi her zamankinden daha görünür hale getirebilir. Aslına bakarsanız, bu tarafınızı ifade etmenin bir yolunu bulamazsanız, bir şeyler eksikmiş gibi hissedebilirsiniz. Onu nasıl ortaya koyacağınız bir tercih meselesi olacak. Yapmaktan zevk alacağınız herhangi bir şeyin işinizi göreceğini bilin yeter.

14 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kestirme yollar kullanmak şu anda yaratıcılığınızı engelliyor olabilir, özellikle de belirli bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratıyorsa. İçinizde biriken bu öfkeyi henüz fark etmemiş olabilirsiniz. Bunun yerine, bir şekilde mahvedeceklerse, neden bir şey yaptığınızı merak edebilirsiniz. Dönüştürücü bir moral konuşması için güvenilir bir danışman aramak, sorunlu ilişkiyi perspektife koymanıza yardımcı olabilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinize göstereceğiniz ilgi sizi olumlu yönde geliştirirken, bilmediğiniz konularda da bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Maddi konularda kendinizi güçlü hissediyor daha cesur davranıyorsunuz. Vizyonunuz giderek değişiyor.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ne türden ilişkiler içinde kendinizi buluyorsunuz? Mevcut astronomik konum bu konuda düşünmeniz gerektiğini söylüyor. Eğer bu gidişatta sorun varsa her zamankinden daha çok bu konunun üzerine eğilmenizde ve kendinizi göstermenizde fayda var. Her ne kadar sonunda kendinizi iyi hissetmeniz de, doğanızda var olan alçak gönüllülük bazen geride durmanızı söylüyor. Konuşmaktan bazen kaçınıyorsunuz bunun nedeni ilişkinizin gidişatını bozmak istememeniz. Ancak sizin de konuşmaya hakkınız var! İçinizden geçenleri haykırmaktan korkmayın!Bu sene şans benden yana olacak mı?

14 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz huzurlu bir ilişkiden yana. Oysa sizin gerilimden hoşlanır gibi davranışlarda bulunmanız ilişkinize zarar veriyor. Bugün enerjik hareketlerinizle insanları harekete geçirecek ve neşelendireceksiniz. Kafanız gayet iyi çalışıyor ve çok iyianlaşmaları yapacaksınız. Grup çalışmalarından çok büyük zevk alıp, hünerlerinizi işinizde göstereceksiniz. Yakınlarınızla ilişkileriniz iyiye doğru gidiyor. Maddiyata yönelik karamsarlıktan kaçınmalısınız.

14 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 38' 36" R
Ay
Akrep
21° 17' 52" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 16"
Mars
Balık
25° 55' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 50"
Satürn
Balık
16° 07' 45"
Uranüs
Boğa
22° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 45' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 42"
Lilith
Başak
22° 47' 31"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:56

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>