Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fırsatları Kaçırmayacaksın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle uzun vadeli kararlar almak istiyorsan bugün tam zamanı olabilir. Birbirinizden beklentilerinizi daha net konuşmanız ve ona göre hareket etmeniz her ikinize de iyi gelebilir. Bu konuda bir şeyleri başlatan taraf sen olabilirsin.

İnsan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünmekten çekiniyorsunuz. İşyerinizde, yakında toplu bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketlilik içinde karlı görünüyorsunuz.

Neye para harcayacağını kontrol edebileceğin bir gün olabilir bugün. Aniden çıkan masraflar veya ödenmesi gereken faturalar için değil, gerçekten neye harcamak istediğine daha net odaklanabilirsin. Bu da sana uzun vadeli kararlar için bir düşünme fırsatı yaratabilir.

Güne erken başlamak, işleri erkenden yoluna koymak, sağlıklı beslenmek, iyi bir egzersiz rutini oluşturmak ve kendini bütün bunlara odaklanırken boğmamak... İşte bütün mesele bu. Denge sağlamak için odaklanman gereken şeyler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sağlığına öncelik vermen gerekebilir. Bağışıklık sistemini kuvvetli tutmak, egzersize odaklanmak, sağlıklı beslenmek... Sana iyi gelecek şey her ne ise ona öncelik vermelisin. Bugün kendini iyi hissetmek ilerisi için önemli olabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işverenlerin ve diğer yetkili kişilerin duyabileceği mesafede söylediklerinize dikkat edin, çünkü duyduklarını beğenmezlerse ay içinde size geri gelebilirler. Bazı düşünceler en iyi kendiniz ve güvendiğiniz insanlar arasında kalır.

10 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koyduğun hedeflerine doğru harekete geçme istediğinde azalma olabilir. İş yerinde kendine bir çalışma planı yapabilirsin. Bugün, etrafındaki herkese yetişmeye çalışman, seni yorabilir. Çalışma koşullarında yapılacak değişiklik, kaygılarını artırsa da durumu avantaja çevirmenin yollarını arayabilirsin. Kişisel gelişimini etkileyecek bir fırsatı kaçırmak istemeyeceksin.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin yoğun ve güçlü olduğu bir gündesiniz. Ancak hayatınıza dahil etmek istedikleriniz konusunda hisler yeterli gelmeyebilir. Yapmanız gereken araştırmalar, görüşmeler ve işlere zaman ayırmalısınız.

10 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Stresler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi zor durumlara sokacağınız durumlar olabilir. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin. Yaşanan değişimleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu aralar çok güçlü bir fiziksel iradeniz olduğunu fark edebilirsiniz. Bir işe başlamak için gaza geldiğinizde, herhangi birinin sizi durdurma ihtimali yok gibi görünüyor. İnsanlar çoğu zaman sizi tembel olmakla ya da kolay yoldan gitmeyi istemekle suçluyor, ancak bu sefer işler farklı. Muhtemelen coşkulu ve harekete geçmeye hazır hissediyorsunuz. Ezici gücünüzün karşısında durabilecek tek şey duygularınız ya da başka birinin duygularının zarar görmesi olacaktır.

10 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belki de hafife aldığınız en uzun vadeli ilişkileriniz bile ara sıra yeni bir hayata ihtiyaç duyar. Bugün, arkadaşlarınıza esprili ve yaratıcı yönünüzü göstermenin tam zamanı. Sizden bekledikleri bu olmayabilir, ancak odanın havasını okuyabilir ve neyin doğru olduğunu bilirsiniz! Cesaretiniz başkalarını da aynı şekilde yanıt vermeye teşvik edebilir, bu nedenle bağlantılarınızı yenileme fırsatını yakalayabilirsiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızı arttırmalısınız.

10 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir. Aşk, çocuk, hobi, sanat, eğlenceden dolayı harcamalarınız artabilir. Aşk, yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında ise şans sizinle olacak.

10 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşamınızda yeni bir başlangıç gündeminizde. Bu ilişki sayesinde kendinizi daha iyi anlayacak, kendi iç dünyanızdaki güzellikleri daha iyi ifade edeceksiniz. Günlerdir yapmaktan kaçındığınız işler, bugün yine önünüze geldiğinde, hiç de büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Yaklaşan borçların neden olduğu sıkıntı, stres yaratıyor. Endişe etmeyin, her şey düzelecek. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

10 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 26"
Ay
Akrep
18° 43' 16"
Merkür
Koç
26° 14' 25"
Venüs
Balık
21° 02' 19"
Mars
Balık
04° 36' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 50"
Satürn
Balık
13° 14' 56"
Uranüs
Boğa
20° 38' 25"
Neptün
Balık
27° 47' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 07"
Chiron
Koç
18° 45' 60"
Lilith
Başak
19° 44' 44"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>