Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlgi Hoşuna Gidecek Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Partnerinle birlikte gelecek ile ilgili planlar yapmak seni mutlu edecek. İlişkinin geleceği için planlar yapıp varsayımlarda bulunmak aşk ile ilgili motivasyonunun canlanmasını sağlayabilir. Ciddi kararlar almaktan korkmamalısın.

Genel olarak işinizle ilgili konularda keyifsiz bir gün geçireceksiniz. İki ayrı konuyu değerlendirmeye alacaksınız ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Bugün anlaşmalara varmanız ve bunları netleştirmeniz kolay olmayacaktır. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Karşına çıkacak yeni ve farklıfırsatlarıyla ilgilenmekten çekinmemelisin. İlgi alanını geniş tutmak sana büyük yarar sağlayacak. Hareketlerinde akılcı olmaya özen göstermek sana iyi gelecek.

Alışkanlıklarınla ilgili ufak değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Bu konuda yardım istemekten çekinmemelisin. Her şeyi tek başına yapmak yerine ufak da olsa yardım istemek üzerinden büyük yük kalkmasına sebep olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canını sıkan şeyler hakkında değişiklik yapmak için daha cesur adımlar atmalısın. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirirken daha istekli olmak sana sürekli fayda sağlayacak. Yeniliklere açık olmaya devam etmek senin için iyi olacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son haftalarda ne kadar çok aksilik ve saptırma ile uğraşmak zorunda kalmış olursanız olun, derinlerde bir yerde biliyorsunuz ki, daha büyük şemada hala doğru yönde ilerliyorsunuz. Cesur olun ve devam edin!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü programlamak bugün senin için zor olacak. Bu yüzden sabah saatlerinde plansız hareket edebilir; önemli eşyalarını evde unutabilirsin. Özellikle radyo, basın yayın ve iletişimle ilgili alanlarda çalışan bir Yengeç burcuysan temel konularla ilgili sıkıntılarla karşılaşabilirsin. İlişkin yoksa, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişinin ilgisinden etkilenebilirsin.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda sadece düşünmenin değil, hamle yapmanın da önemini anlıyorsunuz. Kenarda kalmak, bazı sorumlulukları ve beklentileri yalnızca partnerinizin üzerine bırakmak onun da sabrını zorlayabilir. Mutlu olduğunuz insanlar ve konulara emek vermelisiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aynı anda birden fazla işle uğraşmanız gerekebilir. Parasal konularla ilgili daha dikkatli düşünmek ve sorumluluk almak söz konusu.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı istekleriniz karşılık bulabilir. Duygusal konularda kendi açınızdan da partneriniz açısından da netlik oluşturan durumlar olacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir konuya takılıp kalmaktansa çok yönlü olmaya çalışmak senin için daha iyi olacak. Kendini gelişime açık tutmak hayattaki şanslarının daha çok olmasını sağlayabilir. Kendini geliştirmeye devam edip görgünü artırmak önemli olacak.

5 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı bir arayış şu anda sizin için iyi gidiyor olabilir, ancak belki de bunu nasıl daha iyi yapabileceğiniz konusunda başkalarından geri bildirim almanın zamanı gelmiştir. Muhtemelen zanaatınız hakkında resmi bir talimat yerine sezgisel olarak çok şey öğreniyorsunuz. Bu durumda, kendinizi kiminle çevrelediğinizi düşünmek önemlidir. Destekleyici bir topluluk, çıktılarınızı gerçekten bir sonraki seviyeye taşıyabilir, bu nedenle ilginizi çeken kişileri arayın, onların da sizin sesinize ihtiyaçları olabilir!

5 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç dengenizi güçlü tutmayı başaracağımız bugünde, olayları sakin bir şekilde izlemeyi yeğleyeceksiniz. Seyirci kalmayı başarabilir ve kendinizi denetleyebilirseniz, olayların seyri istediğiniz boyuta gelecektir.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. İletişimde, seyahatlerde dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

5 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinize hakim olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edecek. Sevgilinizle olan ilişkinizi, şu günlerde her zamankinden çok ön planda tutmanız büyük mutluluklara neden olabilir. Karlı projelerle karşılaşacağınız bir dönem. Kazancınız umduğunuzdan çok daha iyi olacak. Gerekenden fazla vericisiniz. Fakat güvenilir ve dengeli adımlar atmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını bugün göreceksiniz.

5 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 32" R
Ay
Yay
13° 48' 03"
Merkür
Koç
16° 05' 20"
Venüs
Koç
27° 07' 56"
Mars
Balık
27° 18' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 36"
Satürn
Balık
16° 17' 37"
Uranüs
Boğa
22° 10' 07"
Neptün
Balık
28° 48' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 50"
Lilith
Başak
22° 59' 22"
True Node
Koç
15° 29' 52"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>