Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygularını Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Partnerinle eskiden olduğu gibi anlaşamamanız canını sıkmasın. Kendini bir miktar geri çekip ilişkinin gidişatı hakkında düşünmek iyi olacak. Geleceğin için yeni planlar yapmaya devam etmelisin.

Hareketli işi seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri, yorgunluk kendini iyice hissettiriyor ve bu şekilde bir süre daha götürmek zorunda kalacaksınız. Zekice alacağınız kararlar, size hakkettiğiniz hedefleri gösterecek.

İş yerinde yeni insanlarla tanışıp onlarla çalışmak durumunda kalabilirsin. İşe iyice hazırlanıp hakim olduğunu göstermek daha çok sorumluluk alman için uygun ortamı hazırlayacak. Kendinden emin olmaya devam etmelisin.

Hayata karşı daha olumlu bakmaya çalışmak etrafında daha sık olumlu gelişme gerçekleşmesini sağlayacak. Karamsar ve olumsuz olmana sebep olacak her şeyden uzak durmak günün daha güzel geçmesini sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birlikte zaman geçirdiğin insanlarla anlamsız tartışmalar içine girmemeye özen göstermelisin. Onlarla olan ilişkin gününün nasıl geçeceğini direkt etkileyebilir. Sorun yaratmadan anlaşmacı olmaya çalışmak yararlı olacak.

3 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde ayaklarını sürüyerek ya da seni engellemeye çalışan herkes, senden uzak durmayı dileyecek. Aptalca oyunlar için havanda değilsin, özellikle de hileli oyunlarda tek kaybeden sensin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle çalışan bir Yengeç burcuysan senin için zor bir gün olabilir. Günü toparlarken daha da dağılabilirsin. Bugün gündemin ikili görüşmeler olacak. Karşındaki kişilerin keskin zekâları seni biraz zorlayabilir. Uzun süredir hoşlandığın fakat adım atamadığın kişiye duygularını açabilirsin. Günün stres ve yorgunluğu baş ağrısı olarak dönebilir. Kendini biraz rahat bırakmalısın.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızla ilgili haberler ve iyileşmeler bekleyebilirsiniz. Bu bekleme süresini tamamen bunu düşünerek geçirmemelisiniz. Hala sorumluluklarınızın olduğunu ve bunları devam ettirmeniz gerektiğini düşünerek hareket edin. Yönünüzü değiştirecekseniz, işe buradan başlayabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde akış içinde olmak daha kolay olacaktır.

3 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata güvensizliğiniz işinizde panikle hata yapmanıza sebep verebilir. Aşırı kontrolcü olmak her şeyin kontrolden çıkmasına sebebiyet verebilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmaya, yeni ortamlara girmeye hazır olmalısın. Ufkunu geliştirecek ortamlarda bulunmak senin için yararlı olacak. Bugün katılacağın etkinlikler gelecek için farklı planlar yapmanı sağlayabilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek size güzel ödüller getirebilir ancak bu rüya otoriter bir sesin eleştirileriyle bozulabilir. Mantıksız olduğunu bildiğiniz şüphelere sahip olmaktan utanıyor olsanız da, duygularınızın bu yönüne takılıp kalmak muhtemelen sizi daha fazla sıkıştıracaktır. Bununla birlikte, belki de onlar hakkında günlük tutarak, düşünce bloklarınızla ilgilenmek size ilham verebilir ve akışınızı geri yükleyebilir. Olmak istediğiniz yer olmasa bile bulunduğunuz yeri kabul etmelisiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize zaman ayırmalı, yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak işlere önem vermelisiniz. İşinizle ilgili atılımlar söz konusu. İlgili kişiler gündemde olacak. Ön yargılı olmaktan kaçınmalı, dostlarınızı ihmal ettiğinizin farkına varmalısınız.

3 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi konularında önemli adımlar atma fırsatı yakalayabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde mutluluğu yakaladığınız bir döneme giriyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle keyifli aktiviteler, etkinliklere ve yeni sosyal çevrelere katılmanız söz konusu. Büyük projelere ve organizasyonlara imza atabilirsiniz. Ayrıntılar üzerinde fazla zaman harcamadan sonuç odaklı hareket etmeniz lehinize olacak. Birden fazla işi çözüme ulaştırabilmek için iyi organize olmalısınız. Paranızı nasıl daha iyi değerlendireceğinizi şimdiden düşünmeye başlayın. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

3 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 39" R
Ay
Akrep
26° 00' 57"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 24' 12"
Mars
Balık
26° 13' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 05"
Satürn
Balık
16° 09' 51"
Uranüs
Boğa
22° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 46' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 24' 01"
Lilith
Başak
22° 50' 02"
True Node
Koç
15° 34' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>