Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İletişimde Aktifsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk konusunda beklentilerini gözden geçirmen gerekebilir bugün. Bir şeyleri kendi gözünde fazlaca büyütmüş olabilirsin. Karşındaki insanın sana bakışlarını dev aynasında görmemek bugünün önceliği olabilir.

Karşılıklı özveriyle bütün problemleri aşabilirsiniz. Söylentilerinortamınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Çevrenizin size ve kariyerinize duyduğu güveni azaltıyorsunuz

Bugünortamlarında lafla ve kuru gürültüyle hareket edenler olabilir. Dedikoduyla veya kulisle kendini ön plana çıkarmaya çalışanlar da tabii.. O yüzden bugün ekstra özenli davranman ve işine dört elle sarılman gerekecek.

Günü erken bitirebilmek için işlere erkenden odaklanman gerekebilir. Günün ilerleyen saatlerinde kendine daha fazla zaman ayırabilmek adına planlı ve programlı hareket etmelisin. İşlerini erken saatlerde halletmek sana yeteri kadar zaman kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evde zaman geçirmek sana daha iyi gelebilir. Dışarıda yaşanabilecek stresin etkisi daha büyük olabilir. O yüzden mümkün oldukça sakin ortamlarda, keyifli bir biçimde hayatına odaklanmalısın. Başkasının senin keyfini kaçırmasına izin vermemen gerekecek.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınızı veyaarkadaşınızı söyledikleri incitici şeyler için affediyor musunuz yoksa kin besliyor ve gelecekte bir noktada onlara geri dönmeyi mi hedefliyorsunuz? Affetmek, onlar için değil, kendi iç huzurunuz için açık ara en iyi yoldur.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesi kendin gibi sanman, hayal kırıklığına uğramana sebep olabilir. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, kuracağın iletişim sayesinde işlerini büyütebilir, yurtdışı bağlantıları kurabilirsin. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Yengeç burcuysan, beklemediğin anda gelen bir mesaj seni epey şaşırtacak.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde ve kişisel alanlarınızda çevresel faktörleri de dikkate almalısınız. Her zaman sizin bildiğiniz ya da istediğiniz şekilde ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. Bırakmanız ve edinmeniz gereken alışkanlıklar ve tavırlarla yüzleşmelisiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para durumundaki dalgalanmalarla uğraşacağınız, biraz gergin bir gündesiniz. Belirsizlikler sizi ruhen yorabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar olabilir. Yaşanan olayları kabullenme içine girebilirsiniz. Kriz yaratacak olan durumlardan olduğunca uzak durmakta fayda var. Sakin kalıp olayları lehinize çevirmeniz söz konusu olabilir.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar anlamı olan nesnelerle bağ kurarlar. Siz ise diğer insanlara göre çok daha sağlam bağlar kuruyorsunuz geçmişle ve nesnelerle. Mesela ardiyenizde 15 yıl önce gittiğiniz bir filmin bileti duruyor olabilir… Ancak bunu yalnızca olumlu anılarla yapmıyorsunuz, negatif anılara da aynı şekilde bağlısınız. Bugün kendinizi bu negatif anılardan özgürleştirmek için bir adım atın.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrendeki tatsız olaylardan uzaklaşmak için kendine yeni hobiler edinebilirsin. Kendi başına daha çok zaman geçirebileceğin şeyler bulmak senin için daha iyi olacak. Kafanı dinleyip gelişim için daha çok zaman ayırmak sana iyi gelecek.

2 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için önemli biri bazı endişelere neden olabilir. Kendilerini tehlikeli ortamlara bulaştırıyor veya riskli olduğunu düşündüğünüz koşullara giriyor olabilirler. Başkalarının eylemlerini kontrol edemezsiniz, ancak eylemleri sizi yine de strese sokabilir ve daha fazla yetkiye sahip olmayı dilemenize neden olabilir. Onlara karşı sert bir şekilde konuşmanın, sadece yardım etmeye çalışıyor olsanız bile, onların fikrini değiştirmesi olası değildir. Kendi kararlarını vermelerine izin verirken, onları ne kadar önemsediğinizi gösterin.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. Bugünlerde her türlü riskten uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissediyorsunuz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

2 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Reddedilme, karşılaşabileceğiniz bir risktir. Her yerden gelebilir, ama arkadaşlarından gelmeli, böylece onların iyi gün dostu olup olmadıklarını ya da hiç dostun olmamış olduklarını anlarsın. Eğer bazı insanların tatsız buldukları bir şey yaptıysanız, bunu size söylemelerini beklersiniz. Gerçek bir arkadaş, nasıl hissettirdiğini bilmenizi sağlar ama seçimlerinize de saygı duyar, ebir iyi gün arkadaşıysa sizi eylemlerinizle yargılayacak ve ortamdan ayrılacaktır.İlişkim nasıl gidecek?

2 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda, kavga ya da ciddi anlamda uyumsuzluklar meydana gelebilir. Yaşadığınız delicesine romantik aşk yavaş yavaş kayboluyor. İlişkiniz dengesini kaybetmiş durumda. Aranızdaki dengenin bozulması, beraberliğinizi ayrılıkla sonuçlandırabilir. İşinizle ilgili projelerde çok sabırlı davranmanız, umutlarınızı diri tutmanız yakında sizi sevindirecek. Parayla ilgili pişmanlıklara ve eleştirilere karşı hazırlıklı olun. Biraz da ruh sağlığınızı düşünün!

2 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 18" R
Ay
Başak
15° 00' 48"
Merkür
Koç
17° 18' 38"
Venüs
Koç
18° 08' 34"
Mars
Balık
21° 39' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 03"
Uranüs
Boğa
21° 45' 43"
Neptün
Balık
28° 34' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 33"
Lilith
Başak
22° 10' 51"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>