Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeteneklerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk konusunda şansın istediğin gibi olmayabilir. Bu durumun canını sıkmasına izin vermemelisin. Zamanı gelince hayalini kurduğun ilişkiye kavuşma ihtimalinin yüksek olduğunu bilmek moralini yerine getirecek.

İş hayatındaki yoğunluk size göre deği. Siz daha rahat birözlemi içerisindesiniz. Ancak bu isteklerinizi gerçekleştirmek için başka işlere yönelmeniz gerekiyor ki. Bu işte de aslında çok rahatsınız.

Tanıştığın insanlar sayesinde karşına çok farklıimkanları çıkabilir. Bunları değerlendirirken aceleci olmamak senin için daha iyi olacak. Adımlarını daha dikkatli atarak işlerini iyileştirmek mümkün olacak.

Farklı yerlere geziler planlamak sana iyi gelecek. Bulunduğun ortamı değiştirmek olaylara daha farklı açılardan bakman için yeni imkanlar yaratabilir. Sağlıklı alışkanlıklarını güçlendirmek için daha istekli olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Emeklerinin karşılığını alacağın zamanların geldiğini göreceksin. Harcadığın zamanın ve emeğin karşılığını aldığını görmek seni daha fazlası için çalışmaya teşvik edecek. Başarıya ulaştıkça kendini daha mutlu hissedeceksin.

4 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gezegenler, bugün, bir şeyin doğru olmadığına kendinizi ikna edebileceğinize dair bir tehlike olduğu konusunda uyarıyor. Gerçekler gerçektir ve sabit olmamalarını ne kadar isteseniz de değişmez.

4 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak toprak sahibi olduğun miras olarak kalan arazi ya da bir mülkün satış işlemleri gerçekleşebilir. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Yengeç burcuysan, sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığını fark edebilirsin. Kendini yeniden hatırlamak isteyeceğin yeteneklerine dönüş sağlayabilir veya yenilerini ekleyebilirsin.

4 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa vadeli planlarınızı nasıl daha uzun bir zamana ve alana yayacağınızın yolunu bulabilirsiniz. Çevrenizin desteği bu konuda önemli bir adım olacaktır. Kimden destek aldığınıza ve bu kişilerle olan samimiyetinize dikkat etmenizde fayda var.

4 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi düşüncelerinizi benimsetmek için mücadele içine girebilirsiniz. İnandığınız konularda sonuna kadar cesaret gösterdiğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde karşınızdakini kırmamaya özen göstermeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde sanatsal aktivitelerle uğraşmak size iyi gelecektir.

4 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata güvensizliğiniz işinizde panikle hata yapmanıza sebep verebilir. Aşırı kontrolcü olmak her şeyin kontrolden çıkmasına sebebiyet verebilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışma imkanın olacak. Bu sayedekonusunda farklı fırsatlarla karşılaşabilirsin. Girişken olmak konusunda çekingen davranmamakta senin için fayda var. Çevreni geliştirmek yararına olacak.

4 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ağır konulara odaklanma zorunluluğu hissetmek bugün sizi strese sokabilir. Gerçekten tek seçeneğiniz bu mu? Daha eğlenceli bir şey yapma fırsatınız varsa, belki onu geri çevirmenize gerek yoktur. Bir soruna çok uzun süre bakmak, kendi yolunda kolayca verimsiz hale gelebilir ve iyi ve hazır olduğunuzda hemen hemen her zaman yenilenmiş bir bakış açısıyla görevinize geri dönebilirsiniz. Mümkünse, suçluluk duymadan kendinize bir mola verin!

4 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

4 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ve arkadaşınızla ilgili ani değişimler gerçekleşebilir ve sosyal çevrenizle ya da bir grupla yurt dışı, seyahat, eğitim ya da hukuk konusunda beraber harekete geçebilirsiniz. Bilinç atı korkularınızdan ve yanlış düşüncelerden dolayı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ama partner ya da ortakla beraber uzlaşabilir, beraber güçlü adımlar atabilirsiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal açıdan muhteşem bir gün yaşayabilirsiniz. Dikkatinizi açık tutun, ummadığınız bir anda romantik bir teklif gelebilir. İlgisini çok çektiğiniz birinin, sizi tanımasına imkan verin. İş hayatınızda yeni bir atılım yapacaksınız. Düşünceleriniz ve bunların kazandıracağı olgunluk sayesinde bakış açınız genişleyecek. Elde ettiğiniz yeni imkanlar arasında bağlantılar kurup akıllıca kararlar vereceksiniz. Bu kararı ve güveni sonuna kadar yaşayıp çizginizi belirleyin. Maddi konularda bazı kısıtlamalara gitmelisiniz

4 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 03" R
Ay
Yay
09° 05' 33"
Merkür
Koç
16° 02' 44"
Venüs
Koç
26° 40' 43"
Mars
Balık
27° 01' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 29"
Satürn
Balık
16° 15' 35"
Uranüs
Boğa
22° 08' 52"
Neptün
Balık
28° 47' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 34"
Lilith
Başak
22° 56' 55"
True Node
Koç
15° 31' 07"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>