Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorumluluklar Gözünde Büyüyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşka dair düşüncelerinde değişimler olabilir. Hatta direkt olarak duygularında değişimler olabilir. Daha önceden hoşlandığın bir insandan soğuyabilirsin. Daha önceden hiç ilgini çekmeyen bir insana karşı bazı hisler besleyebilirsin. Bu tür değişimler için açık fikirli olman gerekecek.

Daha önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. Ancak iç dünyanızda geleceğinize ilişkin bazı kaygılar duyabilirsiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Akşam saatleri işinizle yeni bir karar alabilirsiniz.

İş ve para konularında daha analitik davranabilirsin. Mantığına yatmayan her şeyi gözden çıkarabilirsin hatta. Ancak bütün bu süreçte iç sesini de yok saymamaya çalışmalısın. Bazı şartlar şu anda gelişmemiş olsa da ileride olabilecekleri hesap ederken bir sürpriz faktörü koymalısın kenara.

Bugün dinlenmek, kafa toplamak sana çok iyi gelebilir. Zihnini boşaltmak için meditasyon sana çok iyi gelecek. Fiziksel yorgunluklardan uzak durup zihnini yeni ve güzel şeyler için boşaltmak meditasyon ve yoga gibi aktivitelerle daha mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında olan bitenleri gözden geçirmek için çok iyi bir gün olabilir. İçine sinmeyen, aklına yatmayan her konuyu daha net ele alabileceksin. Zihnini boşaltarak güne odaklanmak zaman istese de sonucu daha iyi olabilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İsterseniz başarı sizindir ama bugünkü ay tutulması doğru yolu seçip seçmediğinizi merak etmenize neden olabilir. Neredeyse kesinlikle sahipsiniz ve haftanın sonunda hem hedeflerinize hem de yeteneklerinize olan güveniniz geri dönecek.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilinle geçirdiğin vakit her zamankinden daha keyifli olabilir. Evlilik fikrine ısınmaya başlıyorsun fakat getireceği sorumluluk gözünde büyüyor. Eğerarayışı içindeysen, içe kapanıp arkadaşlarının davetini reddetmemelisin. Belki de katılacağın davetle yenikapılarını da aralama fırsatını elde edeceksin.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyarlı olmak isterken kendinizi ihmal edebilirsiniz. Elinizdeki imkanları daha etkin ve doğru bir şekilde kullanmak için duygusallıkla değil mantıkla ilerlemelisiniz. Banka ve kredi işlemlerinizi bugün tamamlamak üzerinizdeki yükü hafifletecektir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı keyfinizi kaçıran olaylarla karşılaşabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda karışıklıklara dikkat edin. Başkalarıyla konuşurken kendi fikrinizi dayatmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda dikkatli olmanızda fayda var.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir olayda siz mi alınganlık gösteriyorsunuz yoksa olay gerçekten alınganlık ya da tepki göstermeyi gerektirecek bir durum mu iyi analiz etmeniz gerekiyor.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birisine göz kulak olabilirsiniz. Belki mahallenize yeni tanıştığınız birileri taşınmıştır. Onlara etrafı gezdirip insanlarla tanıştıracak kişi siz olabilirsiniz. Belki de bu insanlara çevreyi ve onlara sunulan hizmetleri tanıtma görevini üstlenirsiniz. Ya da bugün saatlerce bebek bakıcılığı yapmak zorunda kalacağınız bir gün de olabilir. Eşinizin çocuklar konusunda yardıma ihtiyacı olması muhtemel veya kardeşiniz yeğeninizle ilgili bir durumda desteğinizden faydanalabilir. Onlara yardımcı olmaktan keyif alacaksınız.

9 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birileriyle aynı zevkleri paylaşmak şu anda zor bir ihtimal olabilir. Belki de gerçekten zaman geçirmek istediğiniz kişi meşguldür ya da havasında değildir. Bu hayal kırıklığı hikâyenin sonu olmak zorunda değil. Bunun yerine, son zamanlarda haber almadığınız bir arkadaşınıza ulaşmanız için bir fırsat yaratabilirsiniz. Alternatif olarak, tek başınıza dışarı çıkmak, yolunuza ilginç yeni tanıdıklar getirebilir. Nasıl olması gerektiğine dair keskin sınırlar çizmezseniz, bugün size birçok yoldaş getirebilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi haklı çıkarmak adına birçok neden buluyorsunuz. Bugün, çevrenizden etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Aile içinde farklı bir konumda olduğunuzu hissetmek için, hiç bir fırsatı kaçırmıyorsunuz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla ilgili ani olaylar içinde kalabilirsiniz. Sosyal çevrenizde güçleneceksiniz. Partner ya da ortaklarla ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukukla ilgili şanslar sizinle olacak. Akşam saatlerinde içe çekilebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı düşündüklerinizi söylemeden önce düşünmeli ve öfkeli davranışlardan kaçınmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda hızla ilerleyip basamakları kolay çıkabileceğiniz bir dönem. Aldığınız kararlar ve olumlu pozitif yönünüz size her zaman kazandıracaktır. Tüm bunları yaparken hızlı gelişen olayları kabullenmekte zorlanabilirsiniz ama tüm gerçekler ortada. Başarınızı kabullenin, hoş sürprizler sizi bekliyor. Yakın çevrenizden birine maddi destek vermeniz söz konusu.

9 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 29" R
Ay
Yay
09° 37' 27"
Merkür
Koç
16° 02' 60"
Venüs
Koç
26° 43' 48"
Mars
Balık
27° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 03"
Satürn
Balık
16° 15' 49"
Uranüs
Boğa
22° 09' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 43"
Lilith
Başak
22° 57' 12"
True Node
Koç
15° 30' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>