Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tepkini Koyuyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

İlişkinin istediğin yönde gelişmesi için adım atman gerekecek. Partnerinle aranda daha güçlü bağlar kurmak için onunla daha çok zaman geçirmelisin. Mümkün olan her anda onun yanında olmak geleceğin için önemli olacak.

İş ile ilgili bir konuda ortaklarınız ya da görüşme yaptığınız bazı kimseler uzun zamandır sizden haber bekliyorlar. Bugün onlarla haberleşme fırsatı yakalayacaksınız. Yeni birteklifi aile gündeminize gelecek ve yaşamınızda yeni bir sayfa açılacak.

Yapacağın görüşmelerde alttan alacak taraf olmak sinirini bozmasın. Bu durumun geçici olduğunu bilmek işi halletmek için sana güç verecek. Elinden gelenin en iyisini yaparak sorumluluklarının hakkını vermekte yarar var.

Gün boyunca dikkatini dağıtacak bir çok şeyle karşılaşabilirsin. Odaklanmada sorun yaşamamak için meditasyondan yararlanmak iyi olacak. Nefes egzersizleri gün içinde sakinliğini korumak için yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarını bir kalıba sokmaya çalışmak yerine ortama uyum sağlamak senin için daha iyi olacak. Kendini gereksiz yere yormamış olacaksın. Ortama uyum sağlayıp anı yaşamaya çalışmak günden zevk almanı sağlayabilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu iyi bir haber gibi görünen şey, ay tutulması zamanı dışında herhangi bir şey olabilir, bu yüzden bu konuda fazla heyecanlanmayın. Beklentilerinizde biraz fazla iyimser olduğunuz için olabilir mi? Evet olabilir!

6 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Renkli, hareketli ve aynı zamanda bilgili insanların içinde olmakla mutlu oluyorsun. Kendini bu sayede motive hissedeceksin. Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan, hırs ve rekabeti artıracak prim vaatleri söz konusu olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin sürekli bir şeyler şikâyet eden tavrına tepki koyacaksın.

6 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mücadelenin yönünü kendinize çevirebilirsiniz. Çevreden, sosyal medyadan ve duyduklarınızdan olumsuz yönde etkilenmemelisiniz. Öğrendiklerinizi teyit edin ve size haber getiren kişilerin güvenilirliğinden emin olun.

6 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Koç burcunda. Bugün hafta sonu olsa da sizi öne çıkaran ve meşgul eden durumlar var. Mesleki konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Dikkat çekmeniz de zor değil.

6 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sosyal çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için çok uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde.

6 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzak bir yerden bir telefon görüşmesi mi bekliyorsunuz? Bu görüşme gecikebilir. Çok streslisiniz ve hatta sizinki olmasa bile telefon çaldığında yerinizden zıplıyorsunuz! Bunu kendinize yapmayın. Acil bir durum varsa, siz arayın ve eğer aradığınız kişi müsait değilse de mesaj bırakın. Hiçbir şey günü gergin geçirmeniz için bir sebep değil.

6 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi hissettiren şeyi yapmak bugün çekici gelebilir, diğer yandan, suçluluk duygusuyla dolu olabilir. Saygı duyduğunuz bir otorite figürü, muhtemelen size daha zor olanın sizi ahlaki açıdan üstün kıldığına ikna etmeye çalışıyor. Neyse ki, arkadaşlarınız sizi daha sağlıklı bir bakış açısına yönlendirebilmelidir. Sonuçta, varlığınız onların da daha fazla neşe duymasına yardımcı oluyor! Burada ve şimdi sizden gerçekten neyin gerekli olduğunu görmek için yeterince topraklanmış kalın.

6 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını hızlıca değerlendirmelisiniz. İlginç konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

6 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer vehayatınız ön plana çıkabilir. Finansal açıdan önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Ayrıca eskiden planladıklarınızı hayata geçireme kararı alabilirsiniz. Geçmişten kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle ilişkinizde zorlanmalar olabilir. Özellikle fikir ve otorite çekişmesi yaşayabilir, birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmak isteyebilirsiniz. Sizin asıl düşüncelerinizi gizlemeniz de sorunları daha büyük bir hale getirebilir. İş arkadaşlarınız projelerinizde sizi destekliyorlar. Onlarla detayları paylaşmayı deneyin. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizde değişim yapmak için güçlü duygular içinde olacaksınız. Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyelere kulak verin.

6 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 06" R
Ay
Başak
20° 00' 34"
Merkür
Koç
17° 07' 21"
Venüs
Koç
18° 39' 55"
Mars
Balık
21° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 35"
Satürn
Balık
15° 38' 33"
Uranüs
Boğa
21° 47' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 02"
Lilith
Başak
22° 13' 40"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>