Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Olgun Tavrını Yansıtıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün yalnız başına zaman geçirmek senin için önemli olabilir. Olası romantik ilişkiler konusunda kendini hazırlamaya çalışarak günü değerlendirmek sana büyük yarar sağlayabilir. Aşk hayatındaki durgunluğu bu şekilde değerlendirebilirsin.

İşinize bağlılığınız, kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek. Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz ve kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz.

Harcamalarını yaparken daha dikkatli olmalısın. Gerekli masrafları ertelemeyip gereksiz harcamaları kısmak maddi olarak daha iyi bir durumda olmanı sağlayacak. İlerisi için birikim yapmaya çalışmak her zaman iyi bir seçenek olacak.

Fiziksel olarak iyi durumda olduğunu gördükçe bu durumunu korumak senin için daha önemli olacak. Hayatına daha çok hareket katıp bunu devam ettirmekte yarar var. Egzersiz konusunda yeni şeyler denemekten çekinmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihnen yorgun olman mümkün. Arkadaşlarınla daha çok sosyalleşmek için istekli olmak bu yorgunluğun geçici olmasını sağlayacak. Dikkatini keyifli şeylere yoğunlaştırmak işlerine odaklanmanı da kolaylaştırabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, kendinizi keşfettiğiniz ve yeni yeteneklerinizi fark ettiğiniz bir gün olacak. Daha öncesinde kendinizde varlığından bile haberdar olmadığınız kimi özellikleri gördüğünüzde çok şaşıracaksınız. Kendinizi ve sevdiklerinizi anlamlandırmaya çalıştığınız bu süreç sayesinde bambaşka bir bakış açısına ulaşacaksınız.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın kronik baş ağrıları bugünlerde artabilir. Çok fazla gürültülü ortamlar girmekten kaçınıyorsunuz. Sorunların çözüme kavuşmasında önemli adımlar atabilirsin. Aile ortamında ise üzerinize binen ekstra sorumluluklar bu aralar seni bunaltma noktasına kadar gelmiş olabilir. Olaylara karşı olgun bir tavırla yaklaşman takdire şayan.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korktuğunuz konuların hayatınıza nasıl fayda sağlayacağını bulmuş olabilirsiniz. Üzerinde durmadığınız, bunun yerine ekonomik çözümler ürettiğiniz her problem size istediğiniz sonuçlar verecektir. Ailenizin ve sizin sağlığıyla ilgili özenli olmanız gereken bir gün olabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular bugün büyük ölçüde gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı etkileşimde olduğunuz kişilere karşı daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Bazı ilişkilerinizde çözülmeler yaşanabilir. Karar vermeniz gereken konularda iç sesinizi dinlemenizde fayda var. Uğraştıran durumlara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde zevk alacağınız uğraşlarınızla ilgilenmeye zaman bulacaksınız.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar ilişkisi rutine bağlamış Yengeç’ler ilişkilerini bugünlerde hareketlendirebilirler. Daha paylaşım odaklı bir ilişki sizi sosyal olarak da efektif etkileyebilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi yalnız kalma özlemi içinde bulabilir, meditasyon yapmak ya da şu anki durumunuz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Bir yol ayrımına geldiğinizi ve ne tarafa gideceğinize karar vermeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Bu maddi ilerlemenizdeki bir sonraki adımla, kendinizi ifade etmenizle ya da manevi yolculuğunuzla ilgili olabilir. Geçmişten gelen duygular su yüzüne çıkabilir, ancak bu olumlu bir gelişme. Kendinizi bastırmayın.

7 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi yoldan çıkarabilecek veya birisini yanlış değerlendirmenize sebep olabilecek yanlış bir izlenim veya yanılsamanın içine dikkatlice bakın. Masumca veya kasıtlı olarak olsun, bu yanlış izlenimi ortadan kaldırabilir ve onun içinden doğru yolu bulabilirsiniz. Hatta bunu herhangi birine doğrudan meydan okumadan veya yüzleşmeden yapabilir, böylece kendinizi bir hesaplaşma travmasından kurtarabilirsiniz. Başkalarını etkileyen kararlar alırken yavaş gidin.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz. Bugün istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, hatta biraz da cesur davranıyorsunuz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün parti modundasın. Çevrendekilere karşı açık ve sosyal ol. Spontanlık ve eğlenceye karşı susuzluğunu giderecek şeyler yap. Geç saatlere kadar takıl ve uzun süredir görmediğin bir arkadaşına vakit ayır. Şimdi yaşama zamanı. Hayatının her anını yaşa.Bu sene şans benden yana olacak mı?

7 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Kariyerinizle ilgili gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğiniz istekleriniz gerçekleşiyor. Bunun için kurmanız gereken düzen için acele etmeniz gerekir. Projelerinizi gerçekleştirirken kendinize olan güveniniz yeterli. Alacağınız yardımlara güvenmemelisiniz, aksi takdirde sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Para sıkıntınız uzun ömürlü değil! Kafeinli içeceklerden uzak durun.

7 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 58' 13" R
Ay
Akrep
25° 29' 38"
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
25° 21' 07"
Mars
Balık
26° 11' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 31"
Satürn
Balık
16° 09' 38"
Uranüs
Boğa
22° 05' 14"
Neptün
Balık
28° 45' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 52"
Lilith
Başak
22° 49' 45"
True Node
Koç
15° 34' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>