Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İşini Kolaylaştırıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle aranızda bazı anlaşmazlıklar olabilir. Fikirlerinizin nasıl farklı olduğunu görebilirsiniz. Aşka bakış açınızın da mutluluktan beklentinizin de değiştiğini görmeniz olası. Bu konularda sert çıkışlardan uzak durmak en iyisi.

İş hayatınızda son derece yoğun bir döneme giriyorsunuz. Bugünlerde üzerinizde rehavet var. Bu yoğun günleri başarıyla atlatabilmek için kendinize gelmeniz gerekiyor.

Bugünkonularında fikir ayrılıkları olabilir. Öncelikler farklılaşabilir. Beklentiler değişebilir. Bütün bu süreçte bir şeylere uyumlu yaklaşmak da zorlaşabilir. Ancak günün sonunda ne kadar yapıcı olduğun bir şeyleri netleştirecek.

Şekeri son zamanlarda çok fazla tükettiysen bunu azaltmak yolunda bir şeyler yapabilirsin. Yediklerinde biraz daha seçici olabilir, şeker yükü şeylerden uzak durabilirsin. Sana daha iyi geleceğini bildiğin şeyler tüketmen en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni fikirler edinmek, farklı konulara odaklanmak ve kendini geliştirmek... İşte bütün bunlara kendini daha fazla açabilirsin bugün. Geçmişte kalması gereken fikirleri bir kenara bırakıp kendini yeniye açabilirsin. Bunun etkisini her şeyde görebilirsin hatta.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendi prensiplerinizi ve kırmızı çizgilerinizi terk etmenizin tam zamanı! Hayata bakışınız değişti ve hepsinden önemlisi, modası geçmiş, önyargılı fikirlerinizin bazen hayatınızı nasıl zehirlediğinin daha çok farkındasınız. Geçmiş artık sizi ilgilendirmiyor. Sizi engelleyen inançlarınızdan sıyrılarak hayallerinizi gerçekleştirmek adına somut bir adım atacaksınız.

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarının arkasında duruyorsun. Özellikleyerinde fikirlerini doğru ifade etmek işini kolaylaştırıyor. Bugün toprak burcunda Ay Tutulması yaşanacak. Tutulma, seni konfor alanından çıkaracak. Geçmişte kalan biriyle karşılaşıp uzun zamandır çözümlenmemiş konuları bir sonuca ulaştırma fırsatı yakalayabilirsin.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korktuklarınızı kontrol altına almanın yollarını arayabilirsiniz. Bunu yaparken, daha önce düştüğünüz hatalara ve yanılgılara bakmak size yol gösterebilir. Hem ekonomik hem de psikolojik açıdan iyileşiyorsunuz.

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik konularda bazı planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dâhil edebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle farklı bakış açıları içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda kadınlardan destek alabilirsiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırma, öğrenme, içinde yaşadığımız gezegenle alakalı daha çok bilinç sahibi olmak gibi konular sizi daha verimli hale getirebilir. Çekiciliğiniz artıyor.

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsin. Karşında ilerlemeni engelleyecek duruş sergileyenler olabilir. Bunların önüne geçmesini engellemek senin için önemli olacak. İnandıkların için uğraşmaya devam etmelisin.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir hobi her an ciddi bir dönüş yapabilir. Bir otorite figüründen gelen eleştiri, tutku projenizi daha az eğlenceli hale getirebilir ve omzunuzun üzerinden bakmanıza ve doğru yapıp yapmadığınızı merak etmenize neden olabilir. Belki de hedefinizin ne olduğuna karar vermek için ihtiyacınız olan motivasyon budur: Mükemmellik mi yoksa keyif mi? Yaptığınız seçim başkalarının beklediği gibi olmasa da, amacınızı bilmek ileriye dönük çabalarınızı şekillendirmenize yardımcı olmalıdır. Öğrenmek, kendi şartlarınıza göre gerçekleştiğinde daha faydalıdır!

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yöneticilik konusunda çevrenize ders verecek davranışlar sergilemeniz, kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor. Bugün güven duygusuna ve onaya her şeyden çok ihtiyacınız var. Mesleki hırslarınızla baş etmeyi öğrenmelisiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; sosyal çevrenizde ani değişimler, yeni topluluklara dahil olma gündeminize gelebilir. Bu dönemde güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, hobi, çocuklarla ilgili de belirsiz konular belirli hale gelecektir. Dikkat edilmesi gereken konu ise sağlık ve harcamalarınız. Borç ve vergiler gündeminize gelebilir. Maddi açıdan destek gelmeyebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında ise şans sizinle olacak.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığınızdan çok pratik zekanızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden farklı şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ancak, sizin de ona karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız gerekiyor. Olumlu ve dengeli davranmayı başarabilir, böylece ilişkinizi güçlü tutabilirsiniz. İşinizde kafanızı karıştıran durumları çok fazla büyütmeyin. Aslında gelişmeler istediğiniz gibi olacak. Fakat olabilecekler üzerinde yoğun beklentiler içine girmekten kaçının. Maddi kararlarınızı verirken başkalarına imkan tanımayın.

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 01' 51" R
Ay
Akrep
13° 30' 13" R
Merkür
Koç
16° 00' 27"
Venüs
Koç
24° 09' 44"
Mars
Balık
25° 26' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 07"
Satürn
Balık
16° 04' 13"
Uranüs
Boğa
22° 01' 58"
Neptün
Balık
28° 44' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 32"
Lilith
Başak
22° 43' 20"
True Node
Koç
15° 36' 57"
Son Güncelleme : 24/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>