Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yaratıcısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

İnsanlar sana daha fazla ilgi gösterebilir bugün. Bu güzel ilgi iyi bir flörte ve aşka da dönüşebilir. Kendini bu tür şeylere açmak çok daha mutlu olmanı sağlayacak. Aşkta daha pozitif etkileri sana çekecek.

Beklenmedik bir kariyer arası ile ilgili bir haber karşınıza çıkabilir. Bu çok heyecan verici olabilir ve hayatınızda düşündüğünüzden daha büyük bir fark yaratmalı. Ancak, bu kesinlikle bazı mütevazılıkların uyandığı bir zaman olacak. Çok gururlu ya da çok heyecanlı davranırsanız, şanslı olmayan meslektaşlarınız arasında kıskançlığa sebebiyet verebilir ve daha sonra sizi rahatsız etmek için bunlar size geri dönebilir. Heyecanını ailenize saklayın.

Bugün daha güzel sonuçlar almak için iyi bir gün olacak. Eğer bir süredir üzerinde uğraştığın bir proje varsa bu proje çok iyi sonuç verebilir. Güzel kazançlar için şans kapıların daha açık olacak.

Güne erken başlamak düşündüğünden çok daha iyi sonuçlanabilir. Bugün kendine zaman ayırmak ve enerjini daha dengeli kullanabilmek için güne erken başlamalısın. Bu vesileyle her şeyi yoluna koyacak ve kendine ayıracak zamanı bulabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin ve değer verdiğin insanlarla daha farklı bir boyutta anlaşmaya başladığını hissedebilirsin bugün. Enerjin insanlarla uyuşacak. Bir şeyler daha anlaşılabilir, daha uzlaşılabilir hale gelebilir senin için.

11 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde en az bir ve belki birkaç büyük fedakârlık yapmanız gerekecek, ancak uzun vadede buna değecektir. Bol miktarda sahip olduğunuz fazla enerjinizi, sevdiklerinizin yeteneklerinden en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olmaya kanalize edin.

11 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir bırakmak istediğin alışkanlıklarını bırakmak için kendini verimli hissediyorsun. Bu konuda ailenin verdiği destek belirleyici etkide olacak. Yaratıcı çalışmalarını artık daha geniş kitlelere ulaştırma zamanının geldiğinin sen de farkındasın. Çevrende kıskanıldığın için arkadaş görünen düşmanlarını gösterecek gelişmelerle karşılaşabilirsin.

11 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde yeterince durmadığınız konulara bir şans vermeniz gerekebilir. Dil çalışmaları, psikoloji ve astroloji ile ilgili konularda yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Hakkını almanın birden fazla yolu olduğunu öğreniyorsunuz.

11 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylar gündeme gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın. Değişiklikler sizi keyifsiz kılabilir.

11 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdan çıkardığınız ama aklınızdan çıkaramadığınız biri var. Bu ilişkiden çıkmakta çok haklısınız, öncelikle onu belirtmek gerek, çünkü size çoğu zaman stres, üzüntü ve endişe getirmiş. Ancak hala aklınızı kurcaladığı için belki bir şans daha vermek istiyor olabilirsiniz. Eğer bu ikinci şansı vermek konusunda eminseniz, bugün onunla konuşmak için iyi bir gün…

11 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık kuralları bilgelikle uygulayıp mesleki alanda ipi göğüslediğine göre kendine bir süre farklılıklar yapmak için izin verebilirsin. Bilinmeyen seni çağırıyor, keşfe başlama zamanı. Yaratıcı olduğun sürece sadece tek başına bir şeyler başarmakla kalmaz; aynı zamanda yaratıcı sürecin devamı için malzeme toplarsın.

11 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız, en doğru halinizi daha fazla göstermenize yardımcı olabilir. Tutkulu ve yaratıcı yönünüzü yalnızca küçük bir güvenilir sırdaş grubuna açma konusunda rahat olsanız da, daha büyük dünyanın da sizin hediyelerinizi deneyimlemesinden fayda sağlayacağını düşünebilirler. Sizi risk almaya zorluyorlarsa, arkanızda olduklarına güvendiğinizde harekete geçmeye daha istekli olacaksınız. Desteklendiğini hissetmek için onlardan neye ihtiyacınız olduğunu belirleyin ve onlardan bunu sağlamalarını isteyin.

11 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kinci yönleriniz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış biçimi, içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde karşınızdaki kişiye, politik ve iğneleyici bir şekilde dersini vermek isteyebilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

11 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir arkadaşınız ya da bir aile üyesi ilişkinizi yavaş yavaş zehirliyor. İkiniz arasındaki bu anlaşmazlığın uzun vadede faydası olacak. Neden? Bu anlaşmazlık, belirsiz ve adı konmayan ilişkilerden ne denli rahatsız olduğunuzu fark etmenizi sağlayacak. Hakkında şüpheleriniz olan kişiye bir mektup yazmak için ideal bir gün. Sonuçlardan memnun kalacaksınız.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

11 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, ilişkinize verdiği önemi kabul etmek durumundasınız. Sizden onu anlayışla karşılamanızı bekliyor. Bu kadar katı olmak zorunda değilsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda meydana gelecek gerginlikler size başarısızlık olarak geri dönebilir. Ayrıca bu durumun başarısız olmanızı isteyenler için bir fırsat yaratacağını da unutmayın. Fazla çalışarak sınırlarınızı zorlamayın. Riskli yatırımlara yönelmediğiniz sürece kazançlı olacağınız bir gün. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir.

11 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 57' 10" R
Ay
Başak
11° 09' 48"
Merkür
Koç
17° 27' 51"
Venüs
Koç
17° 44' 25"
Mars
Balık
21° 24' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 17"
Satürn
Balık
15° 34' 07"
Uranüs
Boğa
21° 44' 38"
Neptün
Balık
28° 33' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 24"
Lilith
Başak
22° 08' 40"
True Node
Koç
15° 36' 49"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>