Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fırsatlar Karşına Gelebilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşka dair düşüncelerini toparlaman gerekebilir bugün. Kötü bir şeyler olduğu için de değil, bazı konularda daha net hareket etmek için dikkatli olman gerekebilir. Kendi hislerini ve düşüncelerini ne kadar bilirsen, karşı tarafla da bu konuda o kadar iyi anlaşabilirsin.

İş hayatınız biraz çetrefilli. Dolanmış misina gibi karmaşık ve gayri memnun ilişkiler içindesiniz. Aradığınız çıkışı haftanın içinde bulacaksınız. Eski birarkadaşınızın sizi bu karmaşanın içinden çekip alacak.

Eğer hallolması gereken birvarsa bunu ertelemek yerine bugünden çözmeye çalışabilirsin. Bu hareket sana çok şey katabilir. Bir şeyleri başka bir güne ertelemek yerine bugünden eyleme geçmek diğer insanlardan çok senin kararlarının konuşulmasına vesile olabilir.

Gün içerisinde enerjini tazelemek için biraz çaba gösterebilirsin. Molalar vermek, açık havada zaman geçirmek ve neler yediğinde seçici olmak genel olarak sana daha iyi gelebilir. Bu tür konularda kendine özen göstermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi kontrol etmeye çalışmak hiçbir şeyi istediğin şekle sokamamaya sebep olabilir. Bugün kendine öncelikler belirleyip ona göre hareket etmen gerekecek. Zira bu şekilde adım atmak ileride sana daha rahat edeceğin bir manevra alanı sağlayabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sakin olun ve kendinize her şeyin sonunda doğru olacağını söylemeye devam edin. Haritanızın en dinamik bölgesindeki Güneş, korkacak hiçbir şeyinizin olmadığı ve dört gözle bekleyeceğiniz her şeyin olmadığı anlamına gelir, bu yüzden bugün geri adım atmayın, hayata en iyi şansınızı verin.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevren tarafından aranılan kişi olmak oldukça hoşuna gidecek. Fakat bu durum bazı arkadaşlarının kıskançlık duymasına ve olmadık tavırlar sergilemesine neden olabilir. Gökyüzü fırsatların yanında yenilikler de sunabilir. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, yanlış anlaşılmalar sevgilinle aranda güven problemi yaratabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz toplumda ya daortamlarınızda sakin kalmalısınız. Aklınızdakileri ortaya koymak ve fırsatları değerlendirmek adına fevri çıkışlar yapabilirsiniz. Davranışlarınızı kontrol altına aldığınızda elde ettiğiniz fırsatları ya da size gelen teklifleri daha iyi bir şekilde değerlendirebileceksiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken duygularınızı daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Karşılıklı konularda bazı endişeler, hassasiyetler de olabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinden ya da anne-babasından kısıtlayıcı tavır gören Yengeç’ler bugünlerde hallerini en iyi şekilde ifade etmek için çok çaba sarf edebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşanacak gün çelişkili bir gün olabilir. Bağımsızlığınızı ilan etmeye karar vermiş olmanıza rağmen, biri sizi engellemeye çalışıyor olabilir. Siz, genelde aşağılanmalara kulak asmayan birisiniz ama bugün normalden daha hassas hissedebilirsiniz. Ufukta, geleceğinizle ilgili vermeniz gereken önemli bir karar görünüyor.

12 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının bugün duygularınızı çok fazla dikkate almasını beklemeyin. Siz onlarınkine, muhtemelen onların size olduğundan daha saygılısınız. Karşılaştığınız her şeyin içindeki huzuru bulun. Diğer insanların istekleri söz konusu olduğu için bu zor olabilir. Bu durumda, insanlar muhtemelen geri adım atmazlar. Diğerleri haklı olduklarını düşünüyor ve olayları başka bir şekilde görmeyi reddediyorlarsa bırakın bu onların kaybı olsun.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün. Mesleğinizi, kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz ve aşk, çocuk, tatil, eğlenceden yana güzel bir gün geçirebilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sizden cevap beklediği bir konu var. Ama kafanız bozuk, kırıcı şeyler söylemeyi düşünüyorsunuz. Acele etmeyin, belki fikrinizi değiştirirsiniz. İş hayatının hayal ettiğiniz kalıpların içerisinde olmadığını ve çok büyük bir sabrın da olması gerektiğini anladınız. Ortaklarınızın baskısını kırılganlığa çevirmek yerine, ders alıp yön belirleyin. Kazanan siz olacaksınız. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek. Sağlık sorunu olan bir arkadaşınız özellikle sizin desteğinizi bekliyor

12 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 08" R
Ay
Yay
13° 42' 42"
Merkür
Koç
16° 05' 17"
Venüs
Koç
27° 07' 25"
Mars
Balık
27° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 30"
Satürn
Balık
16° 17' 35"
Uranüs
Boğa
22° 10' 06"
Neptün
Balık
28° 48' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 49"
Lilith
Başak
22° 59' 20"
True Node
Koç
15° 29' 54"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>