Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeteneklerini Keşfediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk konusunda bir şeyleri kafanda büyütmemeyi öğrenmen gerekebilir. İnsanlarla iletişimini zorlamamak gibi konular kendini belli edebilir. Bir şeylerin kötüye gideceğini beklemek kendine yapabileceğin en kötü şey olabilir bugün.

Geçtiğimiz hafta, işyerindeki veya okuldaki tutumunuzu yeniden gözden geçirme ihtiyacı duymuş olabilirsiniz. Gezegensel enerji, öyle ya da böyle kesin bir yorumda bulunmanızı istiyor. Belki de, tavrınızdaki değişim zaten gerçekleşti ve bunu fark edecek son kişi sizsiniz. Bu "yeni siz" in sorumluluğunu üstlenme zamanı geldi.

İşleri yoluna koymak için bugünden kolları sıvayabilirsin. Yeni haftayı bugünden planlaman gerekebilir. Daha doğru hareket edebilir, daha mantıklı kararlar alabilirsin. Maddi açıdan kendini kuvvetlendirecek şeylere daha rahat odaklanman olası.

Egzersiz konularında kendini yeni planlamalar yaparken bulabilirsin kendini. Yeni bir salonu araştırmak, bir derse katılmak gibi konularda araştırmalar yapabilir, ona göre hareket edebilirsin. Bugün yeni kararlar alman güzel sonuçlar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evine gelen giden çok olabilir. Beklenmedik misafirler, beklenmedik durumlar daha fazla zamanını alabilir. Bunlara vakit ayırmak başta seni zorlasa da bir şeyleri bugünden halletmek ilerisi için seni biraz daha rahatlatacak. O yüzden gücünü toplamakta fayda var.

13 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 48 saat içinde, özellikle de bu duygulardan bazıları olumlu değilse, duygularınızı dile getirme dürtüsüne direnmek için iyi bir şey yapmış olursunuz. Bazı insanlara onlar hakkında gerçekten ne düşündüğünüzü söylemeniz mi gerekiyor? Tabii ki değil.

13 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerini gerçekleştirmek çok uygun bir gündesin. Bu kadar istekliyken, yeteneklerini keşfetmek adına çeşitli kurslara yönelmende fayda var. Özel hayatınla ilgili yaşadığın iniş çıkışlı ruh hali seni bunaltabilir. Özellikle sevgilinin duygusal değişimlerine ayak uydurmakta zorlandığını fark edeceksin.

13 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlarla bir araya gelmek, bildiklerinizi paylaşmak için iyi bir gün olabilir. Hem sosyal hem de kariyer açısından bu duruşunuz olumlu bir izlenim bırakacaktır. Bugünü tanımaya, anlamaya ve araştırmaya ayırın.

13 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Ailevi işler, eve yönelik konular öne çıkmakta. Şahsi konularda daha gerçekçi olmaya bakmalısınız.

13 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizden bir etkileşim bekleyebilirsiniz. Onun adım atması, onun size yaklaşması gibi her şeyi ondan bekleyebilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakın bir ev kuşu olmayın çünkü bugün yeni bir ortama girmenin tam zamanı. Belki bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınızı ziyaret edersiniz. Sohbet etmekten ve hayatınızdaki bazı kişisel gelişmeleri paylaşmaktan keyif alacaksınız. Son zamanlarda bir sürü değişim geçirdiniz ve sizi takdir edecek birisiyle yaşadıklarınızın bir kısmını paylaşmak sizi rahatlatabilir. Bugün cana yakın insanların arasına karışmanız modunuzu yükseltecek.

13 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öfke, herhangi bir görünür sebep olmaksızın dahi sizi bulabilir. Belki de bir süre kendinizle ilgilenmek üzere yoğun bir şekilde iç içe olduğunuz birinden uzaklaşmaya ihtiyacınız var. Böyle bir talepte bulunmanın rahatsız edici, uzun süren bir müzakereye yol açacağından ne kadar endişeleniyorsanız, muhtemelen bunu yapmak o kadar gerekli olacaktır! Ayrı zaman geçirmenin ve ayrı deneyimler yaşamanın, tekrar bir araya geldiğinizde ikinize de anlatacak yeni hikâyeler verme olasılığını düşünün.

13 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilere karşı içsel bir öfke duyabilirsiniz. Bugün duygularınızı gizlemek zorundasınız. Pratik zekanız sayesinde olayları çok çabuk çözümleyebildiği için, çevrenizin size karşı ego’ları olabilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

13 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tekrar tekrar aynı rüyayı görüyorsanız, belki de yapmanız gereken bir şeyler vardır. Bazı rüya uzmanları diyor ki; bir insanı sürekli rüyanızda görüyorsanız, ona söylemeniz gereken önemli bir şeyler vardır. Bu size oluyorsa, bugün, rüyalarınızdaki kişiyle konuşmanız için çok iyi bir fırsat. Ne söylemeniz gerektiğinden emin olmasanız bile onunla konuşun. Çok uzakta yaşıyorsa, onu telefonla arayabilir ya da mesaj gönderebilirsiniz. Kim bilir belki de rüyalarınız yalnızca bu kişiyi özlediğinizi söylemek istiyordur!Bu sene bana olumlu neler getirecek?

13 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın ısrarıyla birisiyle tanışacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta pek hoşunuza gitmeyecek. Ama bu kişi bir süre sonra sizin için çok önemli biri haline gelebilir. İş yerinde başına buyruk davranmanız ve kimseye danışmadan verdiğiniz bazı kararlar, esas olarak şansınızın yardımıyla yüzünüzü güldürüyor. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sağlığınızla ilgili sorunlarınızın üzerine eğilin.

13 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 11' 11" R
Ay
Yay
11° 18' 35"
Merkür
Koç
16° 03' 52"
Venüs
Koç
26° 53' 33"
Mars
Balık
27° 09' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 54"
Satürn
Balık
16° 16' 33"
Uranüs
Boğa
22° 09' 28"
Neptün
Balık
28° 48' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 10"
Lilith
Başak
22° 58' 05"
True Node
Koç
15° 30' 32"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>