Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Gelişimine Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşka zaman kalmayabilir! Önceliklerin çok farklı olabilir zira. Sevdiğin birisi varsa eğer kendini ihmal edilmiş gibi hissedebilir. Bu tür yanlış anlaşılmaları engellemek için inceliklere dikkat etmen gerekecek.

İşyerinde biri üzgün olabilir ve duygularını başkasına açma eğiliminde olmayabilir. Bu durum atmosfere gölge düşürebilir. Bu kişinin size kızgın olup olmadığını merak edebilirsiniz, ancak işle ilgili olması sizle ilgili olmasından çok daha muhtemel. Konsantrasyon için doğuştan gelen yeteneklerinizi kullanın ve bunun size engel olmasına izin vermeyin. Belaya değmez.

İşe odaklanırken bir şeyleri çok fazla yapmak seni zihnen ve bedenen yorabilir. Bugün bu yorgunluğu daha fazla hissedebilirsin. İşleri günün erken saatlerinde bitirip günün geri kalanını kendine ayırmaya çalışman sana iyi gelebilir.

Bugün baş dönmelerine dikkat etmelisin. Ani hareketlerden veya çok fazla efor sarf etmekten çekinmen doğru olabilir. Baş dönmelerinin ardından bir de göz kararması yaşıyorsan bu konuyu ciddiye almanda fayda olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar hislerinden emin olsan da kendini ifade etmek zor olabilir bugün. Aşk konusunda kendinden emin bir biçimde hareket etmek isterken bir şekilde bazı şeyleri içine atman gerekiyormuş gibi bir durum ile karşılaşabilirsin. Bu konularda fırsatları kollamak en iyisi.

17 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün haritanızın en dinamik alanında hem Güneş hem de Venüs sıkı çalışırken, bir an bile geri adım atmayacaksınız. Özel bir şey yaratmak için gerekenlere sahip olduğunuzu ve fırsatın dilenmeye gitmesine izin vermeyeceğinizi biliyorsunuz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konfor arayışın ön plana çıkıyor. Üşengeçliğin üzerinde olabilir. Çalışan bir Yengeç burcuysan, kendini daha da geliştirmen gerektiğin anlayacaksın. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilir. Heyecanını gizlemek istesen de pek başarılı olamayabilirsin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size haber getiren kişi ya da kişiler sizden de başkasına haber götürebilir. Dolayısıyla konuştuğunuz kişilere ve bulunduğunuz ortamlara daha fazla dikkat etmelisiniz. Hayatınızda buna sebep olacak unsurları en aza indirmeye çalışabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Stresler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi zor durumlara sokacağınız durumlar olabilir. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin. Yaşanan değişimleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle işinizle alakalı politik davranmanız gereken durum ve şartlar oluşabilir. Herkese karşı güler yüzlü davranmanız beklenebilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir sosyal gruba katılmaya karar verebilirsiniz. Belki de saatlerce farkl insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı yeni insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. Yaratıcı zihnininiz bazı çapkın ve eğlenceli konuşmalara karşı tetikte olabilir. Kendinizi farklı bir şekilde ifade etmek hissedeceksiniz ve nadiren görülen bir yanınızı ortaya çıkaracaksınız. Kendinizi rahat bırakın ve deneyin.

17 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut işinizi halletmenin en iyi yolu, ona ne zaman ara vereceğinizi bilmek olabilir. Belki de kişisel önceliklerinizle başa çıkmak için bir tatile veya en azından bir günlük tatile ihtiyacınız var. Kafanızıyığınından kaldırmanın mali etkisi konusunda bir an için bile olsa endişelenebilseniz de, geri adım attığınızda seçenekleriniz hakkında muhtemelen daha net bir görüşe sahip olacaksınız. İyi düşünmek için kendinize alan verin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca gündelik hayatta iletişimde sorunlar gerçekleşebilir. Venüs ve Merkür yay burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınız, sağlığınız ön plana çıkabilir. Bekarsanız aşk sizi gündelik hayatta,hayatında bulabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz varsa kuşkularınızla onu suçlamaktan kaçının. Sizi sevdiğini bilmeli ve sert sözlerle onun kalbini kırmamalısınız. Bırakın sizi mutlu etsin. Kalbiniz boşsa bu günlerde karşı cinsten uzak durun. İş ilişkilerinizde ortamı germemeye dikkat edin. Özellikle bugünü sakin geçirmeniz faydalı olacak. Önümüzdeki günlerde birçok şeyin nasıl çözüldüğünü görüp rahat bir nefes alacaksınız. Parasal konularda risk almayı çok sevseniz de, bugün mantıklı davranmanızda yarar var.

17 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 13" R
Ay
Yay
11° 45' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 07"
Venüs
Koç
26° 56' 07"
Mars
Balık
27° 10' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 23"
Satürn
Balık
16° 16' 44"
Uranüs
Boğa
22° 09' 35"
Neptün
Balık
28° 48' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 17"
Lilith
Başak
22° 58' 18"
True Node
Koç
15° 30' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>