Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorunları Yönetmeyi Başarıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2022, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Hayatında birisi yoksa, bugün bu konuda ilginç gelişmelerle karşılaşabilirsin. Birden fazla insanın sana aynı anda ilgi göstermesi olası. Bu beklenmedik gelişme karşısında sağlam kararlar alabilmek için biraz zaman gerekebilir.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek teklifler bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Yeni planlamalar yapabilir, masrafları önden belirleyebilirsin. Bazı konularda erken davranmak ve planlamalar yapmak, daha az para harcamana vesile olabilir. Bugün parasal açıdan daha doğru hareket edebilirsin.

Sağlığın için daha fazlasına odaklanabilirsin bugün. Günlük rutinini kuvvetlendirmek de buna dahil tabii. Eğer sürekli bilgisayar ve telefon başındaysan bunlardan uzaklaşmak, biraz daha açık havada zaman geçirmek sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihnini yeni şeylere açman gerekebilir. Bunun için de angarya işlerden uzak, daha rahat edeceğin ortamlarda bulunarak kendine iyilik edebilirsin. Zihnen ve bedenen kendini farklı şeylere açmayı denemen gerekecek.

15 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinizi ve hayatınızı sorgulamak istediğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Mevcut durumunuzu değerlendirmek isteyecek ve geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceksiniz. İç benliğinize yapacağınız bir yolculuk hem geçmişi hem de geleceği aynı anda sorgulamanızı sağlayacak. Geçmişte üzerini kapattığınız birtakım sorunlarla yeniden mücadele etmeye hazır olun.

15 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün İletişimin çok güçlü. Katılacağın davetlerde kendini çok iyi ifade edecek ve etrafındakileri etki altına alacaksın. Bazen sorunların içinde bulunmak en doğru kararları almana yardımcı olur. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle baş başa romantik bir gece geçirmeye yönelik planlarınız olabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koyduğunuz hedefler doğrultusunda bir plan yapabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle alakalı yeni kararlar alabilirsiniz, bunu gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal konuşmalar yaparken birbirinize baskı yapmadığınıza emin olmalısınız.

15 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren maddi konular ön plana çıkmaya başlayabilir. Parasal durumlarla ilgili yeni gelişmeler meydana gelebilir. İş hayatınızda yükselebilmek için yeni kararlar almanızın söz konusu olabileceği bir gündesiniz. Alternatif planlar yapabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

15 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda sizden beklenenden farklı bir tutum sergileyebilirsiniz. Özellikle toksik ilişkisi olan Yengeç’ler yürümeyen ilişkiyi bitirecek güç ve cesarete sahip olabilirler.

15 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini güçsüz hissettiğin anda umutsuzluğa kapılmamalısın. En yakın arkadaşın hiç beklemediğin bir anda çıkıp sana varlığıyla güç verecek. Onun sana sağlayacağı destek sayesinde tekrar ayağa kalkmak için gereken gücü toplayacaksın.

15 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın ilişkilerinizden birindeki yoğun atmosfer bunaltıcı olabilir. Duygusal biri gibi görünebilirsin, ama muhtemelen diğer kişi de dinamiğe katkıda bulunuyor. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sağlıklı bir şekilde karşılanmıyorsa, gereksiz bir drama ile kolayca ortaya çıkabilir. Kişisel bağlantılar hakkındaki idealist inançlarınızın, sorunu gerçekten çözecek pratik stratejilere karşı sizi kör etmesi olasıdır. Denkleme ne getirdiğinize bakın ve sonra geriye ne kaldığını görün.

15 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün takıntılı konularının başında sevdikleriniz geliyor. Ancak onların size olan davranışlarınızda, beklediğiniz karşılığı görmeyebilirsiniz. İlişkilerinizde açık ve net olmanızın, her zaman size puan kazandıracağını bilmelisiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

15 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para ve kazançlar ön plana çıkabilir. Vergi, ödemeler, borçlar, finans konularında sorunlar gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden dolayı ani para çıkışları gerçekleşebilir.

15 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda yaşadığınız ümitsizlikten bir an önce kurtulmanız gerekiyor. Aksi halde hayli şanslı olduğunuz bu dönemde özel yaşamanızda tek bir değişiklik olmadan geçip gidebilir. Yoğun bir rekabet ortamında çalışıyorsunuz. Çalışma yaşamınızdaki deneyimleriniz, oyunu kuralına göre oynamayı size öğretmiş. Bu temponuz ve sabrınızlaarkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapatmayın. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

15 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 50" R
Ay
Yay
12° 06' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 19"
Venüs
Koç
26° 58' 11"
Mars
Balık
27° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 46"
Satürn
Balık
16° 16' 53"
Uranüs
Boğa
22° 09' 40"
Neptün
Balık
28° 48' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 23"
Lilith
Başak
22° 58' 30"
True Node
Koç
15° 30' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>