Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Azimlisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşkta ilk adımı atan taraf sen olmalısın bugün. Karşı tarafın kendiliğinden bir şeyleri görerek hareket etmesini beklemek haksızlık olabilir. Bunun yerine hoşlandığını belli etmen ve bazı şeyler için yol açman gerekebilir.

Ara sıra işleri asmanıza rağmenveriminiz düşmüyor. Siz de zaten buna güveniyorsunuz. Zam söylentilerinin gerçekleşme ihtimali çok fazla. Yeni gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız.

Bugün para söz konusu olduğunda bir şeyleri daha rahat halledebilirsin. Özellikle de yeni harcamalar söz konusuysa daha mantıklı hareket edebileceksin. Fazla para harcamak değil de yerinde ve kararında harcamak sana kendini iyi hissettirebilir.

Daha aktif bir hayat tarzına merhaba demen gerekebilir. Bugün bunun için gereken şartlara sahip olabilirsin. Egzersiz ve bol hareket daha fazla gündeme gelebilir. Bu konularda yeni başlangıçlar yapman sana iyi bir enerji katacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürekli bir şeyleri elinden kaçırıyormuş gibi hissetmen olası. Sanki sürekli geride kalan senmişsin gibi bir yanılgıya girebilirsin. Geride kalma korkusu seni biraz sarsa da bugün kendini geri çekip hayatın hakkında gözlem yapabilmen önem kazanacak.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Pahalı bir sosyal tur aşamasına geçmeden önce bunu karşılayıp karşılayamayacağınızı kontrol edin. Arkadaşlarla buluşmayı ne kadar çok istesen de özellikle de aklından çok parası varmış gibi görünen insanlarla kaynaşıyorsan, sosyalleşmeni azaltmak mantıklı olabilir.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın zamanda edindiğin hobinde sıkılmış olabilirsin. Yeni aktiviteler için arkadaşlarından çeşitli fikir önerileri alacaksın. Girişimde bulunmak, hedeflerine ulaşmak ya da en azından yol almak için büyük bir istek duyuyorsun. İş arkadaşların da bunun farkında ve azmine hayran kalacaklar.

20 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kişisel bakımınıza ayırabilirsiniz. Kendinizi ihmal etmenin size bir faydasının olmadığını görüyorsunuz. Bugün hem cildinizi hem de ruhunuzu yenilemek yeni hafta için ihtiyacınız olan enerjiyi size verecektir.

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden küçüklerle iletişimde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Çocukların sevgi dolu neşesini görmek, bir parkta oturmak için iyi bir gün.

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size yakın birinin desteğine güvenmek şu anda kendinizi özgürce ifade etmenize yardımcı olabilir. Bununla birlikte, yine de belirli kelimeleri kendiniz bulmanız gerekecek. Zor bir konuyu ele almaya nereden başlayacağınızı bilemeseniz de, geri adım atmak ve duruma daha geniş, daha soyut bir şekilde yaklaşmak en azından sizi konuşturabilir. Manevi veya felsefi büyük resmi kavrayabildiğinizde, ayrıntıları doldurmak daha kolay hale gelir.

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak dostlarınızla birlikte,birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Bugün pratik işlerin çözümü sizi bekliyor. Uzun zamandır unuttuğunuz işler yeniden karşınıza çıkıyor. Hızlı hareket etmelisiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.Ruh eşimin burcu ne?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her bakımdan çok şanslı bir gün. Yapacağınız jestler ve küçük sürprizlerle partnerinizin kalbini fethedebilir, ilişkinize yeni heyecanlar katabilirsiniz. İş yerinizde yaşayacağınız olayların sizin için ne kadar iyi ve olumlu sonuçlar vereceğine siz bile şaşıracak, hayalinizdeki çalışma ortamını yakalayabileceksiniz. Ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini unutmayın. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi halsiz bırakmış

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 50" R
Ay
Yay
08° 49' 37"
Merkür
Koç
16° 02' 36"
Venüs
Koç
26° 39' 11"
Mars
Balık
27° 00' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 11"
Satürn
Balık
16° 15' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 48"
Neptün
Balık
28° 47' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 30"
Lilith
Başak
22° 56' 47"
True Node
Koç
15° 31' 11"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>